Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok karmaşık duygular içerisindeyim. Sonucum pozitif ama değer düşük. İnşallah toparlar dua edin. Yoksa kimyasal gibi duruyor
Hiç üzülme inşallah toparlıycak benim 129 küsürdü ilk değer sonrada arttı ama sonradan artış azaldı ve olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım önemli olan değerin yükseliği değil iki kat düzenli artması inşallah seninkisi ii olacak Allahın izniyle. 16 çıktıysa iki gün sonra aynı laboratuvarda mümkünse aynı saatte yaptır inşşalh artacak kendini üzme canını sıkma ii düşün hayırlısını düşün hem pgt den gelmişti senin embriyon sağlıklı yani biraz zaman gerekiyor belkide iice yerleşmesi için Allahın izniyle.hepimiz ewlatlarımızı kucağımıxa alalım inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla

Çok karmaşık duygular içerisindeyim. Sonucum pozitif ama değer düşük. İnşallah toparlar dua edin. Yoksa kimyasal gibi duruyor
cnm hayırlı düşünelim hayırlı devam etsin inş. iki gün sonraki değer önemli forumda düşük değerle başlayıp saglıklı ilerleyen bir sürü kişi gördüm. doktor ne dedi peki olumsuz bir yorum mu yaptı

Canım aklına hep iyiyi getir pozitif düşün bebeğin seninle sakın ama sakın olumsuz bir şey geçirme aklından hepimizin duaları seninle

B BiYesilBiKahve F fkz52 S sinkar N Nurrr86 xra221 O okaliptus_ A asifexisted Kediligelin I wanna be a frendly mom
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Insallah temenni ettiğiniz gibi olur da düşük değerliler için bir umut vakası da ben olurum. Sağlıklı embriyo ile kimyasal yaşayan örnek olmak yoktur inşallah nasipte.
Hemşire aradı pek umutlu konuşmadı. Ne zaman test yaptırmalıyım ilaçları bırakıp bırakmama konularında da kararı biraz bize bıraktı gibi oldu. Bundan sonra toparlaması küçük bir ihtimal ama imkansız da değil hayırlısı olsun artık biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah'ın takdiri olanda hayır vardır deyip, düştüğümüz yerden kalkıp üstümüzün başımızın tozunu silkeleyip yolumuza devam edeceğiz.

Bugün yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım, ilaçla korunduğu halde hamile kalmış ve ne yapacağını şaşırmış bi halde haberi bana da verdi. Ben pgt den sağlıklı gelir mi gelirse tutunur mu tutunursa sonuna kadar gider mi diye günlerdir düşünürken o ise hiç hesapta olmayan bi şekilde hamile kaldığını öğrendi. Benimki istediğim halde erişememe sınavı, onunki istemediği zamanda olan bir şeyi kabullenme sınavı.. Allah isteyince diyince oluyor dedim, ne benim olsun ugraslarım ne de onun olmasın çabaları bi sonuç buldu. Allah hayırlısı neyse bizim bilmediğimiz bi şekilde onu verdi.
Başkalarının güzel haberi benim kötü anılarımı hatırlattığı için hep bi buruklaştırır beni, bugünse daha farklı bi duygu içerisindeyim.
Elden hiçbir şey gelmiyor arkadaşım, dua edeceğiz ve duamız bizim için hayırlı mı bekleyip onu göreceğiz. O kadar çok istiyorum ki değer artsın katlansın ve burada herkese umut ol. Senin yerin bende çok başka, o yüzden daha duygusal yaklaşıp 2 gün sonra çok başka şeyler konuşmayı hayal ediyorum.. Zor anlarımda hep yazdın, buraya yazıp senin cevap vermeni bekledim çoğu sıkıntımda. Çok iyi çok güçlü bir insansın. Yaşadığın şeyler kolay değil, yine zoru denk geldi ama inşallah atlatacaksın sonu kötü bile olsa. Kendi kendine derman oluyorsun maşallah..
Allah ın verdiğine 1,vermediğine 2 sevinmek lazımmış. Sevdiği kullarından oluruz inşallah.. Verdiği dertlere sabır olsun cevabımız hep, o bunu istiyor inşallah elimizden de gelsin....

Canım şimdi gördüm. İnsan bazen ne diyeceğini bilemiyor. Umarım ki değerin artar ve sen burada hepimize umut olursun. Çoğu zaman hep güçlülüğünle cezbettin bizi inşallah bu sınavı mutlu sonla bitireceksin. O gün bırada hepimiz senin için hepimiz için sevineceğiz. 2 gün sonra güzel haberlerini almayı umuyoruz canım.
Neticede her zaman Allah’ın dediği oluyor. O da zaten bunu demiyor mu takdiri alın gerisini bana bırakın. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.. dualarımız seninle..

Arkadsşlar ilk olarak yarın opum var.Bu 11. Tedavim sizlerden dua istiyorum.
Birde taze embriyo transferinde opudan ve transferden sonra hangi ilaçları reçete ediyorlar,bilginiz var mı?
Rulid ve prednol yazacaklar 4 gün içeceksin. Yarından itibaren de crinone jel başlatırlar.
Allah güzel sonuçlar nasip etsin

Arkadsşlar ilk olarak yarın opum var.Bu 11. Tedavim sizlerden dua istiyorum.
Birde taze embriyo transferinde opudan ve transferden sonra hangi ilaçları reçete ediyorlar,bilginiz var mı?
Allah yardımcın olsun canım İnşallah bu sefer çok şükür oldu sevincini yaşarsın .....

Selam kizlar 2016 yili haziran ayinda baslamisti tedavim. Tedavi oncesi laporoskopi ve histereskopi oldum. İki basarisiz asilamadan sonra artik umudumu yitirmistim. Sorunum daha once gecirdigim kanser sebebi ile yumurtaligimin birinin alinmasiydi. Digerinin ne kadar hasar gordugunu de allah bilir. Evimde bir bebegimin olacagini artik hayal bile etmeye korkiuyordum. Yasadigim hayal kirikligi, esimin istemeden uzerimde yarattigi baski sanki nefes almami engelliyordu. Bu zorlu surecte tek basima mucadele etmis gibi hissediyordum. Bu agir yuk altinda ezilirken ve devlette tup bebek hakkim varken ben cok fazla yorukdugum icin iyi bir tup bebek merkezi ile yola devam etmek istedim. İyiki oyle yapmisim. Su an 8aylik kizim yanimda uyurken sizlere bunlari yaziyorum. Sizlerde yaninizda bebekleriniz ile sizden sonrakilere umut olacaksiniz insallah

Gerçekten çok duygulandım yazdıklarınızı okurken Allah kızınıza da sizede hayırlı mutlu huzurlu ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…