Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım tarihlerine daha var açılmamış kutular açık olanları ihtiyacı olana vermiştim buz kabıyla birlikte

embriyon bebeğin olsun 11gün sonra pozitif sonuçlar 9 ay sonra kucağına geleb bir bebek bekleyişlerin olsun hadi hayırlısu olsun kim yapacak transferini
Amin amin amin :) güzel duan için çok teşekkür ederim :)) transferimi emre bey yapıcak inşAllah

İnşAllah cnm aksini düşünmek istemiyorum inşAllah hepimiz kucağımıza alıcaz yavrularımızı
Canım hayırlı olsun transferin, inşallah 9 gün sonra mutlu haberi alırsın, 9 ay boyunca da devam eder.. Sonrası da bi ömür....
Allah yardımcın olsun

Canım hayırlı olsun transferin, inşallah 9 gün sonra mutlu haberi alırsın, 9 ay boyunca da devam eder.. Sonrası da bi ömür....
Allah yardımcın olsun
Amin inşAllah Rabbim hepimize hayırlısı ile bu huzuru mutluluğu yaşatır tez zamanda..

Selam kızlar bişi sorcaktım size. Bana salı günü yani yarın transfer dediler. Saat ve doktor bilgisi için bugün mü aramaları gerekiyor? Hala arayan yok merak ettim.

Transferden çıktım kızlar inş kucağıma almakta nasip olur:) transfer masasından sedyeye geçerken hızlı geçtim hiç yavaş hareket etmedim sıkıntı olur mu
hayirli olsun cnm insaallah hep beraber kucagimiza almakta nasip olur korkma cnm birsey olmaz bende dun transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…