Jalapenoo güzel haberler ver inşallah. Testi yapabildin mi? .
Bugün yaptıramadık farklı nedenlerden dolayı. yarın inşallah bakalım.Bende merak ediyorum inşallah güzel haberleri vardır ...
Bol şans arkadaşım bebeğin seninle olucak inşallah yarın da büyük ihtimal benim transfer günüm belli olacakYarın 12de inşAllah transferim var kızlar :)
İnşAllah cnm aksini düşünmek istemiyorum inşAllah hepimiz kucağımıza alıcaz yavrularımızıBol şans arkadaşım bebeğin seninle olucak inşallah yarın da büyük ihtimal benim transfer günüm belli olacak
Yok canım tarihlerine daha var açılmamış kutular açık olanları ihtiyacı olana vermiştim buz kabıyla birlikteCanım daha önceden kalan ilaçlarım var demişsin ama mesela açılan iğnelerin kullanma süresi 28 gün gibi bir şey açılmamışsa da güneşten uzak bir yerde muhafaza etmen gerekir tarihlerine bak şimdiden hayırlı olsun
embriyon bebeğin olsun 11gün sonra pozitif sonuçlar 9 ay sonra kucağına geleb bir bebek bekleyişlerin olsun hadi hayırlısu olsun kim yapacak transferiniYarın 12de inşAllah transferim var kızlar :)
Amin amin amin :) güzel duan için çok teşekkür ederim :)) transferimi emre bey yapıcak inşAllahembriyon bebeğin olsun 11gün sonra pozitif sonuçlar 9 ay sonra kucağına geleb bir bebek bekleyişlerin olsun hadi hayırlısu olsun kim yapacak transferini
Canım hayırlı olsun transferin, inşallah 9 gün sonra mutlu haberi alırsın, 9 ay boyunca da devam eder.. Sonrası da bi ömür....İnşAllah cnm aksini düşünmek istemiyorum inşAllah hepimiz kucağımıza alıcaz yavrularımızı
Amin inşAllah Rabbim hepimize hayırlısı ile bu huzuru mutluluğu yaşatır tez zamanda..Canım hayırlı olsun transferin, inşallah 9 gün sonra mutlu haberi alırsın, 9 ay boyunca da devam eder.. Sonrası da bi ömür....
Allah yardımcın olsun
Evet cnm bugun ararlarSelam kızlar bişi sorcaktım size. Bana salı günü yani yarın transfer dediler. Saat ve doktor bilgisi için bugün mü aramaları gerekiyor? Hala arayan yok merak ettim.
cnm bugun ararlar benıde transferden 1 gün önce 3-4 gibi aramışlardıSelam kızlar bişi sorcaktım size. Bana salı günü yani yarın transfer dediler. Saat ve doktor bilgisi için bugün mü aramaları gerekiyor? Hala arayan yok merak ettim.
Ben genelde dayanamayıp her aşamada hep kendim aradımSelam kızlar bişi sorcaktım size. Bana salı günü yani yarın transfer dediler. Saat ve doktor bilgisi için bugün mü aramaları gerekiyor? Hala arayan yok merak ettim.
Hayırlı olsun canımmmYarın 12de inşAllah transferim var kızlar :)
hayirli olsun cnm insaallah hep beraber kucagimiza almakta nasip olur korkma cnm birsey olmaz bende dun transfer oldumTransferden çıktım kızlar inş kucağıma almakta nasip olur:) transfer masasından sedyeye geçerken hızlı geçtim hiç yavaş hareket etmedim sıkıntı olur mu
İnşAllah cnm hiç korkulcak bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?