Biz laboratuvari aradik mail adresi verdik raporu 2 sayfa olarak mail attılarpgt yaptıran arkadaşlar sonuca dair rapor bişe verilmiyormu yazı falan bana sadece telefonda söylediler sonucu
Emre bey çok iyiSaat kesinleşti kızlar yarın 14:45, emre bey yapacak. Hayırlısı olur inşallah.
Amin cnm insaallah
Evet. Artış var ama tam sınırda. 3 gündür betahcg ile ilgili topikleri okuyorum. O kadar değişken birşey ki. Şansım fazla değil onu biliyorum sıçraması lazım bi şekilde değerin. Hala umut var pgt li birinin de böyle gelmiş başına sağlıklı devam etmiş sonrasında dünyaya gelmiş. Ağrı veya kanama sıkıntım yok öyle olduğu için dış gebelik korkusuna kapılmıyorum şimdilik çok şükür.Nasip.Jalapenoo merhaba; testi yenilediniz mi? Merakla bekliyoruz güzel haberleri.
Evet. Artış var ama tam sınırda. 3 gündür betahcg ile ilgili topikleri okuyorum. O kadar değişken birşey ki. Şansım fazla değil onu biliyorum sıçraması lazım bi şekilde değerin. Hala umut var pgt li birinin de böyle gelmiş başına sağlıklı devam etmiş sonrasında dünyaya gelmiş. Ağrı veya kanama sıkıntım yok öyle olduğu için dış gebelik korkusuna kapılmıyorum şimdilik çok şükür.Nasip.
Senin de transfer günün gelmiş maşallah hadi hayırlısı.
Inşallah burdann her kese güzel bir örnek olursun katlanarak devam eder degerinEvet. Artış var ama tam sınırda. 3 gündür betahcg ile ilgili topikleri okuyorum. O kadar değişken birşey ki. Şansım fazla değil onu biliyorum sıçraması lazım bi şekilde değerin. Hala umut var pgt li birinin de böyle gelmiş başına sağlıklı devam etmiş sonrasında dünyaya gelmiş. Ağrı veya kanama sıkıntım yok öyle olduğu için dış gebelik korkusuna kapılmıyorum şimdilik çok şükür.Nasip.
Benimde ilk test düşük olduğunda çok araştırmıştım 5 le başlayıp devam edenler vardı. Kanama yoksa bence umut var. Hastane ile görüştünüz mü ne dediler ilaçları kullanmaya devam mı? Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder inşallah.Evet. Artış var ama tam sınırda. 3 gündür betahcg ile ilgili topikleri okuyorum. O kadar değişken birşey ki. Şansım fazla değil onu biliyorum sıçraması lazım bi şekilde değerin. Hala umut var pgt li birinin de böyle gelmiş başına sağlıklı devam etmiş sonrasında dünyaya gelmiş. Ağrı veya kanama sıkıntım yok öyle olduğu için dış gebelik korkusuna kapılmıyorum şimdilik çok şükür.Nasip.
@jalepo cok sevindim senin adina insallah rabbim ol der ve devam ederEvet. Artış var ama tam sınırda. 3 gündür betahcg ile ilgili topikleri okuyorum. O kadar değişken birşey ki. Şansım fazla değil onu biliyorum sıçraması lazım bi şekilde değerin. Hala umut var pgt li birinin de böyle gelmiş başına sağlıklı devam etmiş sonrasında dünyaya gelmiş. Ağrı veya kanama sıkıntım yok öyle olduğu için dış gebelik korkusuna kapılmıyorum şimdilik çok şükür.Nasip.
Sevinç hanım aradı 7 ile başlayıp doğuran da var dedi. Ama sıkı takip etmemiz lazım dedi. Okuduklarımdan umut olacak çok vaka gördüm ama korkutucu örnekler de gördüğüm için hayırlısını diliyorum. Evet çok şükür hala umut var.Merakla beklediğim mesaj. İnşallah istediğin gibi istediğimiz gibi değişir değer. Allah tan ümit kesilmez, ol dediyse olacaktır....
Transfer sürecine başlarken biz dosyadan bakmıştık doktor isterseniz verebiliriz demişti. Gerek yok dedik. Transfer günü embriyolog embriyo fotoğrafı ile beraber raporun örneğini de verdi.pgt yaptıran arkadaşlar sonuca dair rapor bişe verilmiyormu yazı falan bana sadece telefonda söylediler sonucu
çok saol canım ya şu sıkıntılı durumunda bile üşenmemiş cevap vermişssin dualarımız seninle İNŞALLAH sonu güzel olur kat be kat artar değerin hayırlısıyla.....Transfer sürecine başlarken biz dosyadan bakmıştık doktor isterseniz verebiliriz demişti. Gerek yok dedik. Transfer günü embriyolog embriyo fotoğrafı ile beraber raporun örneğini de verdi.
Kizzz daha dur bakalim bismillah cok erken simdiden stres yapma zaman gecmez sen de naturel olmustun degilmiKızlar hiçbişey hissetmiyorum normal dmi
Hani diyorlar ya hissettim filan o yüzden dedim nötrüm resmen:) yok cnm climara patch kullandımKizzz daha dur bakalim bismillah cok erken simdiden stres yapma zaman gecmez sen de naturel olmustun degilmi
Hayırlı olsun canım bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Benimde bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 11 di 10 Kasım'a transfer günü dediler Çok heycanlıyımKızlar hiçbişey hissetmiyorum normal dmi
İnşAllah cnm. MaşAllah çok güzel kalınlıkHayırlı olsun canım bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Benimde bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 11 di 10 Kasım'a transfer günü dediler Çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?