Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

pgt yaptıran arkadaşlar sonuca dair rapor bişe verilmiyormu yazı falan bana sadece telefonda söylediler sonucu

Jalapenoo merhaba; testi yenilediniz mi? Merakla bekliyoruz güzel haberleri.
Evet. Artış var ama tam sınırda. 3 gündür betahcg ile ilgili topikleri okuyorum. O kadar değişken birşey ki. Şansım fazla değil onu biliyorum sıçraması lazım bi şekilde değerin. Hala umut var pgt li birinin de böyle gelmiş başına sağlıklı devam etmiş sonrasında dünyaya gelmiş. Ağrı veya kanama sıkıntım yok öyle olduğu için dış gebelik korkusuna kapılmıyorum şimdilik çok şükür.Nasip.
Senin de transfer günün gelmiş maşallah hadi hayırlısı.

Merakla beklediğim mesaj. İnşallah istediğin gibi istediğimiz gibi değişir değer. Allah tan ümit kesilmez, ol dediyse olacaktır....

Inşallah burdann her kese güzel bir örnek olursun katlanarak devam eder degerin

Benimde ilk test düşük olduğunda çok araştırmıştım 5 le başlayıp devam edenler vardı. Kanama yoksa bence umut var. Hastane ile görüştünüz mü ne dediler ilaçları kullanmaya devam mı? Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder inşallah.

@jalepo cok sevindim senin adina insallah rabbim ol der ve devam eder

Merakla beklediğim mesaj. İnşallah istediğin gibi istediğimiz gibi değişir değer. Allah tan ümit kesilmez, ol dediyse olacaktır....
Sevinç hanım aradı 7 ile başlayıp doğuran da var dedi. Ama sıkı takip etmemiz lazım dedi. Okuduklarımdan umut olacak çok vaka gördüm ama korkutucu örnekler de gördüğüm için hayırlısını diliyorum. Evet çok şükür hala umut var.

pgt yaptıran arkadaşlar sonuca dair rapor bişe verilmiyormu yazı falan bana sadece telefonda söylediler sonucu
Transfer sürecine başlarken biz dosyadan bakmıştık doktor isterseniz verebiliriz demişti. Gerek yok dedik. Transfer günü embriyolog embriyo fotoğrafı ile beraber raporun örneğini de verdi.

Transfer sürecine başlarken biz dosyadan bakmıştık doktor isterseniz verebiliriz demişti. Gerek yok dedik. Transfer günü embriyolog embriyo fotoğrafı ile beraber raporun örneğini de verdi.
çok saol canım ya şu sıkıntılı durumunda bile üşenmemiş cevap vermişssin dualarımız seninle İNŞALLAH sonu güzel olur kat be kat artar değerin hayırlısıyla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…