Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ben hiç uzanmıyorum adam akıllı ya bişey olur mu açıkçası 10 dk uzanıyorsam 10 dk yürüyorum evde

Rahime kan akışı olmaz dedi hemşire yatmanız zararldedi napcamı şaşırdım siz gebemisiniz
8,5 haftalık olduk canım çok şükür transferden sonra ben 3 gün hep yattım sonra uçak yolculuğu yaptım sonra 3 gün yine yattım sonra kalktım ama yine kendimi hiç yormadım 5 haftalık lekelenmelerim oldu 2 hafta daha yattım hep şimdi iyiyim geçti çok şükür ama tam olarak günlük hayatıma döndüğümü söyleyemem

Rahime kan akışı olmaz dedi hemşire yatmanız zararldedi napcamı şaşırdım siz gebemisiniz
Sabah ve akşam crinonelden sonra yarım saat zaten yürüyorsun canım bence o yeter e tuvalete gidiyorsun yemek yemek için kalkıyorsun sonuçta hepten hareketsiz yatmıyosun onlar yeter zaten

kızlar gecen hafta memorıalla öngörüşme yapmıstık. yarında amerıkan hastanesıyle gorusecgız. amerikanda embrıyo hatchıng (embrıyo kabugunu kırma ) ve embrıyo glue(embrıyo yapıştırıcı) teknıklerı de kullanılıyormus. bunlar hakkında fıkri olan varmı memorıalda uygulanıyormu?

Embriyo kırma memorialde de yapılıyor

Sabah ve akşam crinonelden sonra yarım saat zaten yürüyorsun canım bence o yeter e tuvalete gidiyorsun yemek yemek için kalkıyorsun sonuçta hepten hareketsiz yatmıyosun onlar yeter zaten
Bende böyle yapıyorum ama arada da evi bi turluyorum

Bende böyle yapıyorum ama arada da evi bi turluyorum
CANIM ilk 48 saat önemli ben jeli uyguladıktan sonra15 dk yürüyordum onun dışında lavabo ve yemek yemek için kalkiiyordum . Her 10 dk da bi yürüme arada bi kalksan yeter.iki gün sonra ben arada kalkıp dolaşıyordum yine de çok yorma kendini ağır kaldırma kendini zorlama hafif şeyler yap hep uzanmanin bi yarari bilimsel olarak yok .

Kızlar ben hiç uzanmıyorum adam akıllı ya bişey olur mu açıkçası 10 dk uzanıyorsam 10 dk yürüyorum evde
bir arkadaşımın doktoru çok fazla yzanma demiş vucut kendi rutininin dışına çıkarsa embiryoyu virüs olarak algılayıp atabiliyormuş ağır kaldırmak zor hareketler yapmaktan kaçın ama hareket olsun demiş şimdi ikizleri var

Her 10 dakikada 1 yürümüyorum kız arada 1 10 dk yürüyorum :)) hiç iş yapmıyorum yemek dahil sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içiyorum

MaşAllah cnm darısı bize inşAllaj bizde pozitifi gmrüp sağ salim kucağımıza alırız inş:) evdeyim bi uzanıyorum bi oturuyorum bi yürüyorum ev işi filan hiç yapmıyorum uzanmıyorum da ağırda kaldırmıyorum inş tutuncak diyorum Allahım çok büyük

inşallah tutunacak olumlu olmak iyidir. rabbim güldürsün hepimizi

Her 10 dakikada 1 yürümüyorum kız arada 1 10 dk yürüyorum :)) hiç iş yapmıyorum yemek dahil sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içiyorum
Cnm bende is yapmiyorum elimi surmuyorum ara kalkip dolaniyorum oturuyorum yatiyorum bugun benim midem bulaniyo ikinci gun glifor kullaniyorum galiba o yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…