- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Niye uzanmıyorsun en azından ilk 3 gün uzan sonrasında da çok hareket etme benceKızlar ben hiç uzanmıyorum adam akıllı ya bişey olur mu açıkçası 10 dk uzanıyorsam 10 dk yürüyorum evde
Dün hemşire özellikle söyledi uzanmayın yatmayın diye bende işte biraz uzanıyorum sonra yürüyorum hata mı yapıyorumNiye uzanmıyorsun en azından ilk 3 gün uzan sonrasında da çok hareket etme bence
Canım bana da öyle dediler ama ben dinlemedim valla yatmanın ne zararı olabilir yararı olur ama sen bilirsin tabiDün hemşire özellikle söyledi uzanmayın yatmayın diye bende işte biraz uzanıyorum sonra yürüyorum hata mı yapıyorum
Geçen sefer bende yatalak hasta gibi yatım sürekli ama yanlış olduğunu söylediler kan dolaşımını engelliyormuş..Canım bana da öyle dediler ama ben dinlemedim valla yatmanın ne zararı olabilir yararı olur ama sen bilirsin tabi
Rahime kan akışı olmaz dedi hemşire yatmanız zararldedi napcamı şaşırdım siz gebemisinizCanım bana da öyle dediler ama ben dinlemedim valla yatmanın ne zararı olabilir yararı olur ama sen bilirsin tabi
Rahime kan akışı olmaz dedi hemşire yatmanız zararldedi napcamı şaşırdım siz gebemisinizCanım bana da öyle dediler ama ben dinlemedim valla yatmanın ne zararı olabilir yararı olur ama sen bilirsin tabi
Tutmadu muGeçen sefer bende yatalak hasta gibi yatım sürekli ama yanlış olduğunu söylediler kan dolaşımını engelliyormuş..
Yok canım negatif aldım ondan bu sefer kendimi de yormadan ayakta Durmaya gayret Edicem.. tabi pgt den sağlıklı şekilde dönerlerse..Tutmadu mu
8,5 haftalık olduk canım çok şükür transferden sonra ben 3 gün hep yattım sonra uçak yolculuğu yaptım sonra 3 gün yine yattım sonra kalktım ama yine kendimi hiç yormadım 5 haftalık lekelenmelerim oldu 2 hafta daha yattım hep şimdi iyiyim geçti çok şükür ama tam olarak günlük hayatıma döndüğümü söyleyememRahime kan akışı olmaz dedi hemşire yatmanız zararldedi napcamı şaşırdım siz gebemisiniz
Sabah ve akşam crinonelden sonra yarım saat zaten yürüyorsun canım bence o yeter e tuvalete gidiyorsun yemek yemek için kalkıyorsun sonuçta hepten hareketsiz yatmıyosun onlar yeter zatenRahime kan akışı olmaz dedi hemşire yatmanız zararldedi napcamı şaşırdım siz gebemisiniz
Embriyo kırma memorialde de yapılıyorkızlar gecen hafta memorıalla öngörüşme yapmıstık. yarında amerıkan hastanesıyle gorusecgız. amerikanda embrıyo hatchıng (embrıyo kabugunu kırma ) ve embrıyo glue(embrıyo yapıştırıcı) teknıklerı de kullanılıyormus. bunlar hakkında fıkri olan varmı memorıalda uygulanıyormu?
Bende böyle yapıyorum ama arada da evi bi turluyorumSabah ve akşam crinonelden sonra yarım saat zaten yürüyorsun canım bence o yeter e tuvalete gidiyorsun yemek yemek için kalkıyorsun sonuçta hepten hareketsiz yatmıyosun onlar yeter zaten
CANIM ilk 48 saat önemli ben jeli uyguladıktan sonra15 dk yürüyordum onun dışında lavabo ve yemek yemek için kalkiiyordum . Her 10 dk da bi yürüme arada bi kalksan yeter.iki gün sonra ben arada kalkıp dolaşıyordum yine de çok yorma kendini ağır kaldırma kendini zorlama hafif şeyler yap hep uzanmanin bi yarari bilimsel olarak yok .Bende böyle yapıyorum ama arada da evi bi turluyorum
bir arkadaşımın doktoru çok fazla yzanma demiş vucut kendi rutininin dışına çıkarsa embiryoyu virüs olarak algılayıp atabiliyormuş ağır kaldırmak zor hareketler yapmaktan kaçın ama hareket olsun demiş şimdi ikizleri varKızlar ben hiç uzanmıyorum adam akıllı ya bişey olur mu açıkçası 10 dk uzanıyorsam 10 dk yürüyorum evde
Her 10 dakikada 1 yürümüyorum kız arada 1 10 dk yürüyorum :)) hiç iş yapmıyorum yemek dahil sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içiyorumCANIM ilk 48 saat önemli ben jeli uyguladıktan sonra15 dk yürüyordum onun dışında lavabo ve yemek yemek için kalkiiyordum . Her 10 dk da bi yürüme arada bi kalksan yeter.iki gün sonra ben arada kalkıp dolaşıyordum yine de çok yorma kendini ağır kaldırma kendini zorlama hafif şeyler yap hep uzanmanin bi yarari bilimsel olarak yok .
MaşAllah cnm darısı bize inşAllaj bizde pozitifi gmrüp sağ salim kucağımıza alırız inş:) evdeyim bi uzanıyorum bi oturuyorum bi yürüyorum ev işi filan hiç yapmıyorum uzanmıyorum da ağırda kaldırmıyorum inş tutuncak diyorum Allahım çok büyükbir arkadaşımın doktoru çok fazla yzanma demiş vucut kendi rutininin dışına çıkarsa embiryoyu virüs olarak algılayıp atabiliyormuş ağır kaldırmak zor hareketler yapmaktan kaçın ama hareket olsun demiş şimdi ikizleri var
inşallah tutunacak olumlu olmak iyidir. rabbim güldürsün hepimiziMaşAllah cnm darısı bize inşAllaj bizde pozitifi gmrüp sağ salim kucağımıza alırız inş:) evdeyim bi uzanıyorum bi oturuyorum bi yürüyorum ev işi filan hiç yapmıyorum uzanmıyorum da ağırda kaldırmıyorum inş tutuncak diyorum Allahım çok büyük
Cnm bende is yapmiyorum elimi surmuyorum ara kalkip dolaniyorum oturuyorum yatiyorum bugun benim midem bulaniyo ikinci gun glifor kullaniyorum galiba o yapiyorHer 10 dakikada 1 yürümüyorum kız arada 1 10 dk yürüyorum :)) hiç iş yapmıyorum yemek dahil sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?