Iyi canım o zaman ben yanlış anlamışım :)Her 10 dakikada 1 yürümüyorum kız arada 1 10 dk yürüyorum :)) hiç iş yapmıyorum yemek dahil sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içiyorum
Neden olur bilmiyorum ama her gün bi muz ye, iyi gelirArkadaslar benim gece uyurken bacak kasilmasi oluyor bilgisi olan varmi gece bir uyaniyorum bacaklarim gerilmis
Cnm muz kabizlik yapmazmiNeden olur bilmiyorum ama her gün bi muz ye, iyi gelir
Matofin xr bende pek bulantı yapmıyo cnm doktora sor eğer çok etkilerse değiştirsinCnm bende is yapmiyorum elimi surmuyorum ara kalkip dolaniyorum oturuyorum yatiyorum bugun benim midem bulaniyo ikinci gun glifor kullaniyorum galiba o yapiyor
Bilmem ki ben hep yiyordum bende bi etki yapmadı, ama incir kayısı falan da tüketiyordum hepCnm muz kabizlik yapmazmi
Probleminiz neydi acaba.benimde 10 Kasım'da transfer yapılacak umarım pozitif olur hepimizinYok canım negatif aldım ondan bu sefer kendimi de yormadan ayakta Durmaya gayret Edicem.. tabi pgt den sağlıklı şekilde dönerlerse..
transfer için kaç günde bir rahim kalınlığına bakılacak ve ilaçlara ne zaman başlanıyor canım bende pgt temiz çıkarsa aralık adetiyle başlayacağım inşallahBende transferden sonra iki gun jelden sonra 15dk evde hafif yuruyus yapiyordum onun disinda iki gun sonra ise basladim agir kaldirmak disinda rutin hayatima devam ettim ani kanama gecirip hastanede yattim suan tuvalet disinda kalmak yasak o yuzden jelden sonra yuruyemiyorum iki gundur jel geriye siyah geliyor tavsiyem hasta gibi degil ama firsat buldukca uzanip dinlenmek lazim sonucta dogal bir dollenme degil dikkatli olmakta fayda var
Hayirlisi olsun ilacli icin ikinci kontrolde rahim kalinligi istenilen kalinliktaysa transfer tarihini soyluyorlar yani hersey yolundaysa transferle birlikte 3defa gitmis oluyorsun zaten her kontrolden sonra hangi ilaci nezaman ne kadar kullanacagini hemsireler anlatiyor aynen yumurta gelistirmede oldugu gibitransfer için kaç günde bir rahim kalınlığına bakılacak ve ilaçlara ne zaman başlanıyor canım bende pgt temiz çıkarsa aralık adetiyle başlayacağım inşallah
Tamda dediğiniz gibi yapıyorum dünden beri sürekli hasta gibi yatak döşek değilim ama bi uzanıyorum bi yürüyüş yapıyorumBende transferden sonra iki gun jelden sonra 15dk evde hafif yuruyus yapiyordum onun disinda iki gun sonra ise basladim agir kaldirmak disinda rutin hayatima devam ettim ani kanama gecirip hastanede yattim suan tuvalet disinda kalmak yasak o yuzden jelden sonra yuruyemiyorum iki gundur jel geriye siyah geliyor tavsiyem hasta gibi degil ama firsat buldukca uzanip dinlenmek lazim sonucta dogal bir dollenme degil dikkatli olmakta fayda var
ben istanbulda değilim yaşadığım yerde takip edilecek biraz endişeliyimHayirlisi olsun ilacli icin ikinci kontrolde rahim kalinligi istenilen kalinliktaysa transfer tarihini soyluyorlar yani hersey yolundaysa transferle birlikte 3defa gitmis oluyorsun zaten her kontrolden sonra hangi ilaci nezaman ne kadar kullanacagini hemsireler anlatiyor aynen yumurta gelistirmede oldugu gibi
Merhaba canım, bunun için ben de konuşmuştum. Malesef öyle paket bir fiyatlarının olmadığını söylediler. Yani her seferinde tedavi ücretini ödüyorsun ve sadece transfer işlemini geri veriyorlar %20 olarak. Pgt için de her tedavi sonrası gidebilecek embriyoları genetiğe gönderiyorlar, bir tanesi 295dolar olarak. Bahçecide sistem nasıl? Genetik için paket fiyat nasıl bir şey?Bizim için çok önemli arkadaşlar,bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum çünkü genetiğe 2-3 embriyonun gitmesi ile 7-8 embriyonun gitmesi şansı hem çoook arttıracak sağlıklı embriyo açısından hem de o kadar yapılan masraf çöpe atılmayacak
Canım sakin ol, kırmızı olmadığı sürece kanama sayılmıyor ve bir problem de oluşturmuyor. Yerleşme kanamasıdır inşallah, 2.gün bunun için uygun. Ya da jel tahriş etti ondan da olabilir.Kızlar lavaboya gittim hafif sütlü kahve tarzı lekelenme olmuş ve karnım ağrıyo bugün 2.günü transferin
Cnm jeldendir sıkma caniniKızlar lavaboya gittim hafif sütlü kahve tarzı lekelenme olmuş ve karnım ağrıyo bugün 2.günü transferin
Jel gibi gelmedi ama normal lekeydi ama inş jeldendir karnımda ağrıyo korkuyorumCanım sakin ol, kırmızı olmadığı sürece kanama sayılmıyor ve bir problem de oluşturmuyor. Yerleşme kanamasıdır inşallah, 2.gün bunun için uygun. Ya da jel tahriş etti ondan da olabilir.
Ama kötü bir şey yoktur inşallah, sen moralini sakın bozma
Bugün merkezi arayıp bilgilendireceğim jelden ise iğne isticem moralim çok bozuldu karnımda ağrıyorCnm jeldendir sıkma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?