Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar benim gece uyurken bacak kasilmasi oluyor bilgisi olan varmi gece bir uyaniyorum bacaklarim gerilmis

Cnm bende is yapmiyorum elimi surmuyorum ara kalkip dolaniyorum oturuyorum yatiyorum bugun benim midem bulaniyo ikinci gun glifor kullaniyorum galiba o yapiyor
Matofin xr bende pek bulantı yapmıyo cnm doktora sor eğer çok etkilerse değiştirsin

Bende transferden sonra iki gun jelden sonra 15dk evde hafif yuruyus yapiyordum onun disinda iki gun sonra ise basladim agir kaldirmak disinda rutin hayatima devam ettim ani kanama gecirip hastanede yattim suan tuvalet disinda kalmak yasak o yuzden jelden sonra yuruyemiyorum iki gundur jel geriye siyah geliyor tavsiyem hasta gibi degil ama firsat buldukca uzanip dinlenmek lazim sonucta dogal bir dollenme degil dikkatli olmakta fayda var

transfer için kaç günde bir rahim kalınlığına bakılacak ve ilaçlara ne zaman başlanıyor canım bende pgt temiz çıkarsa aralık adetiyle başlayacağım inşallah

transfer için kaç günde bir rahim kalınlığına bakılacak ve ilaçlara ne zaman başlanıyor canım bende pgt temiz çıkarsa aralık adetiyle başlayacağım inşallah
Hayirlisi olsun ilacli icin ikinci kontrolde rahim kalinligi istenilen kalinliktaysa transfer tarihini soyluyorlar yani hersey yolundaysa transferle birlikte 3defa gitmis oluyorsun zaten her kontrolden sonra hangi ilaci nezaman ne kadar kullanacagini hemsireler anlatiyor aynen yumurta gelistirmede oldugu gibi

Tamda dediğiniz gibi yapıyorum dünden beri sürekli hasta gibi yatak döşek değilim ama bi uzanıyorum bi yürüyüş yapıyorum

ben istanbulda değilim yaşadığım yerde takip edilecek biraz endişeliyim

Hepinize merhaba arkadaşlar,size acil bi şey sorucam,Şişli memorial da, havuz yöntemi uygulanıyor mu( anneden iki kez yumurta toplanması) hani yumurta rezervi azlığı veya genetiğe gidecek aileler için,Fulya bahçeci yaparız demişti neticede genetik için paket fiyat uygulanıyor ,iki kez ard arda toplarız daha fazla embriyo göndeririz demişti ( bizimki tek gen rahatsızlığı ) ,memorial da hiç böyle bişey duyan ya da yaptıran var mı

Bizim için çok önemli arkadaşlar,bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum çünkü genetiğe 2-3 embriyonun gitmesi ile 7-8 embriyonun gitmesi şansı hem çoook arttıracak sağlıklı embriyo açısından hem de o kadar yapılan masraf çöpe atılmayacak

Kızlar lavaboya gittim hafif sütlü kahve tarzı lekelenme olmuş ve karnım ağrıyo bugün 2.günü transferin

Merhaba canım, bunun için ben de konuşmuştum. Malesef öyle paket bir fiyatlarının olmadığını söylediler. Yani her seferinde tedavi ücretini ödüyorsun ve sadece transfer işlemini geri veriyorlar %20 olarak. Pgt için de her tedavi sonrası gidebilecek embriyoları genetiğe gönderiyorlar, bir tanesi 295dolar olarak. Bahçecide sistem nasıl? Genetik için paket fiyat nasıl bir şey?

Kızlar lavaboya gittim hafif sütlü kahve tarzı lekelenme olmuş ve karnım ağrıyo bugün 2.günü transferin
Canım sakin ol, kırmızı olmadığı sürece kanama sayılmıyor ve bir problem de oluşturmuyor. Yerleşme kanamasıdır inşallah, 2.gün bunun için uygun. Ya da jel tahriş etti ondan da olabilir.
Ama kötü bir şey yoktur inşallah, sen moralini sakın bozma

Jel gibi gelmedi ama normal lekeydi ama inş jeldendir karnımda ağrıyo korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…