- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Şöyle genetik set up tan sonra toplanan sperm ve yumurtadan kaç Embriyo oluşursa ve işte büyürse o kadarını gönderiyorlarmış genetiğe memorailda,yani bu 1 Embriyo da olabilir 10 embriyo da,tabi genetikten sağlıklı gelen hiç olmayabilir de,bahçeci de şöyle bir şey söylemişti madem yumurtalarını aynı ay 2 kez toplarız daha fazla Embriyo elde ederiz genetiğe daha fazla Embriyo göndeririz sağlıklı şansımızı arttırırız demişlerdi,memorial böyle bir şey söylemiyorMerhaba canım, bunun için ben de konuşmuştum. Malesef öyle paket bir fiyatlarının olmadığını söylediler. Yani her seferinde tedavi ücretini ödüyorsun ve sadece transfer işlemini geri veriyorlar %20 olarak. Pgt için de her tedavi sonrası gidebilecek embriyoları genetiğe gönderiyorlar, bir tanesi 295dolar olarak. Bahçecide sistem nasıl? Genetik için paket fiyat nasıl bir şey?
Yok memorial yapmıyor malesef. Ben en son Menekşe hanımla görüştüm, biz de çok ısrar ettik böyle bi yöntem için ama onaylanmadı falan dedi. Sen paket diyince ben de ücretle alakalı sandım. Bahçeci de ücretleri nasıl peki
Ben uyguladıktan sonra bisiklet çevirir gibi yapıyordum 5-10 tur, hemşire öyle söylemişti. Sonra kalkıyordum, çok geri gelmiyorduKızlar hemşireyi aradım transferden dolsyı olabilceğini söyledi crinone jelde tahriş etmiş olabilir dedi tekrar gelirse gün içerisinde bizi arayın dedi bir de kızlar jeli yapıyorum ya kalkıyorum ayağa yürümek için yarısı geri çıkıyo yanlış mı yapıyorum
Banada sık hemen kalk evde yürü dedi hiç sevmedim bu jeli tam yapamıyorum galibaBen uyguladıktan sonra bisiklet çevirir gibi yapıyordum 5-10 tur, hemşire öyle söylemişti. Sonra kalkıyordum, çok geri gelmiyordu
Sevgili arkadaşım hastaneyi arayıp menekşe hanım ile görüşsen daha net bilgi alırsın bu konuda. Senin durumun normal pgt işleminden farklı ve illaki normal tedavi ücreti ödemezsin. Fiyat yönünden de çok farkı olacağını zannetmiyorumHepinize merhaba arkadaşlar,size acil bi şey sorucam,Şişli memorial da, havuz yöntemi uygulanıyor mu( anneden iki kez yumurta toplanması) hani yumurta rezervi azlığı veya genetiğe gidecek aileler için,Fulya bahçeci yaparız demişti neticede genetik için paket fiyat uygulanıyor ,iki kez ard arda toplarız daha fazla embriyo göndeririz demişti ( bizimki tek gen rahatsızlığı ) ,memorial da hiç böyle bişey duyan ya da yaptıran var mı
hayırlı olsun tedavin .hastanenin yanında bulunan eczaneler var yan yana iki tane ordan alabilirsin indirim yapıyorlar gonalf kalem 240 tl toz su olan 270 tl cetrotide 100 tl luverus da 60 tl den almıştımkızlar bugun amerikan hastanesiyle de görüşmemi yaptım ve memorıala karar kıldım. haftaya inş tedaviye başlayacagız. size sormak istediğim ilaçları hangı eczaneden alıyorsunuz? gonal f 450 yi nekdardan veriyorlar? ben ecza deposunda istedim 330 tl ye gelir dediler. oralarda daha uyguna bulabilceksem önerdiğiniz eczaneden alabılırım.
tmm cnm onlara da sorarım hangı gonal f yı verecekler bılmıyorum daha oncekı tedavımde 450 lık olanı alıp dozu cekıp yapıyordum. en azından aklımda olsun oralarada sorarım. kalem olanda kac ml var pekıhayırlı olsun tedavin .hastanenin yanında bulunan eczaneler var yan yana iki tane ordan alabilirsin indirim yapıyorlar gonalf kalem 240 tl toz su olan 270 tl cetrotide 100 tl luverus da 60 tl den almıştım
kalem olanda 450 varsa tozsu olandan 600 çıkıyor canım bilgin olsun ..birde bu siteye özel izinli tüp bebek ilaçları arıyorum satıyorum bölümü var ordanda yardım alabilirsin forumdakiler birbirlerine yardımcı oluyor bu konudaa..tmm cnm onlara da sorarım hangı gonal f yı verecekler bılmıyorum daha oncekı tedavımde 450 lık olanı alıp dozu cekıp yapıyordum. en azından aklımda olsun oralarada sorarım. kalem olanda kac ml var pekı
çok sağol cnm ozmn doktor dozlarını yazınca idil eczanesıne sorarım kendı görüştüğüm depoyada.kalem olanda 450 varsa tozsu olandan 600 çıkıyor canım bilgin olsun ..birde bu siteye özel izinli tüp bebek ilaçları arıyorum satıyorum bölümü var ordanda yardım alabilirsin forumdakiler birbirlerine yardımcı oluyor bu konudaa..
Artık o bölüm yok kapatıldıkalem olanda 450 varsa tozsu olandan 600 çıkıyor canım bilgin olsun ..birde bu siteye özel izinli tüp bebek ilaçları arıyorum satıyorum bölümü var ordanda yardım alabilirsin forumdakiler birbirlerine yardımcı oluyor bu konudaa..
canım ya evet bende şimdi bi bakayım dedim göremedim niye kapattılar ki acabaArtık o bölüm yok kapatıldı
canım ya evet bende şimdi bi bakayım dedim göremedim niye kapattılar ki acabaArtık o bölüm yok kapatıldı
Zaten ilaç satmak yasak araya kötü niyetli insanlar girdi şüphe oluştu kapatıldı bizde faydalanamayız artıkcanım ya evet bende şimdi bi bakayım dedim göremedim niye kapattılar ki acaba
anladım canım hayırlısı diyelim olan ihtiyacı olanlara oldu desene bu işten para kazanmak nasıl bir insanlık Allah fırsat vermesin kötülere...Zaten ilaç satmak yasak araya kötü niyetli insanlar girdi şüphe oluştu kapatıldı bizde faydalanamayız artık
Insaallah cnm rabbim hayirlisiyla kucana almaya nasip etsin bizlere dua etMerhaba arkadaşlar. Beni merak edenlerin olduğunu bildiğim için yazıyorum. 12.gün 40 olan değerim bugün 89a yükselmiş. Ağrı kanama lekelenme gibi de bir sıkıntım yok çok şükür. Daha da artarak devam etsin inşallah sağ salim. Dualarınızı bekliyorum.
çok sevindim cnm bende haftaya tedaviye başlayacagım, senın durumunu takıp ediyordum cok mutlu oldum. bundan snrada guzel degerler gorursun saglıkla devam eder inşMerhaba arkadaşlar. Beni merak edenlerin olduğunu bildiğim için yazıyorum. 12.gün 40 olan değerim bugün 89a yükselmiş. Ağrı kanama lekelenme gibi de bir sıkıntım yok çok şükür. Daha da artarak devam etsin inşallah sağ salim. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?