Amin canım İNŞALLAH devam eder artarak ve senden güzel haberler alırız...Merhaba arkadaşlar. Beni merak edenlerin olduğunu bildiğim için yazıyorum. 12.gün 40 olan değerim bugün 89a yükselmiş. Ağrı kanama lekelenme gibi de bir sıkıntım yok çok şükür. Daha da artarak devam etsin inşallah sağ salim. Dualarınızı bekliyorum.
aradım ögrendım cnm en mantıklı fiyatı idil eczanesi verdi uğraşmaya gerek yok başka yerleİdil eczanesi var hemen orda çok uyguna veriyor
Evet cnm adam çok yardımcı oluyor o yüzden hiç uğraşmaaradım ögrendım cnm en mantıklı fiyatı idil eczanesi verdi uğraşmaya gerek yok başka yerle
Acaba son durum ne oldu diye bir bakayım dedim topiğe ve mesajını gördüm. Çok sevindim inşallah katlanarak artar ve sağlıkla kucağına alırsın. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Dualarımız seninle.Merhaba arkadaşlar. Beni merak edenlerin olduğunu bildiğim için yazıyorum. 12.gün 40 olan değerim bugün 89a yükselmiş. Ağrı kanama lekelenme gibi de bir sıkıntım yok çok şükür. Daha da artarak devam etsin inşallah sağ salim. Dualarınızı bekliyorum.
cnm nasılsın transferin nasıl geçti ?Acaba son durum ne oldu diye bir bakayım dedim topiğe ve mesajını gördüm. Çok sevindim inşallah katlanarak artar ve sağlıkla kucağına alırsın. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Dualarımız seninle.
Cnm bende çok araştırdım bi makalede yapılmasına gerek yok derken diğerinde yapılıp teyit edilmeli diyorduArkadaşlar birşey sormak istiyorum pgt yapılan embriyolara sizce ikili üçlü test yapmaya gerek var mıdır?
Benim 12 günde çıktı cnmpgt bekleyip sonuç alan arkadaşlar kaç günde çıktı sonucunuz. ben istanbul dışındayım istanbul dışında olan arkadaşlar transfer için nasıl hazırlandınız. beklemek hayli zor
İyiyim canım. İyi geçti embriyologta iyi durumda dedi bakalım kaldı 8 gün. İnşallah bende güzel haberler verebilirim sizlere.cnm nasılsın transferin nasıl geçti ?
Hadi inşAllah güzel sonuçlar alırız :)İyiyim canım. İyi geçti embriyologta iyi durumda dedi bakalım kaldı 8 gün. İnşallah bende güzel haberler verebilirim sizlere.
İnşallah canım. Varmı ağrın falan?Hadi inşAllah güzel sonuçlar alırız :)
Var cnm belim karnım filan ağrıyoİnşallah canım. Varmı ağrın falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?