Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ya ağlamak geliyor içimden
Canım naçizane fikrim Üzülmek için çok erken değilmi daha 3. Günün boşu boşuna kendini üzüyorsun ve stres yapıyosun şu durumda rahat olman lazım tmm elinde değil ama sakin ol şu günler çok önemli tutunması için kendini mutlu etmeye çalış ağlamak için çokkk çokk erken bebeğinide üzme belkide şuan o karnında tutunmak için uğraşıyor yazmak istedim Dua et bizde edelim Allah büyük yardımcımız olsun hepimizin

Güçlü durmaya çalışıyorum

Kızlar ya ağlamak geliyor içimden
Cnm ben ilk tedavimde hep soyle dusundm sonucu alana kdr hamileyim daha once hic hamilelik yasayamadim o yuzden en azindan 10 gun hamile olark gez icinde bebegin var demistim be hep karnimi sevip oksadim dua ettim konistm. Olumsuz olmistu o sonucum ama bn elimden geleni yaptm o donemde cok strese sokmamaya calistm kendimi. Ister istemez bir gun umutlu birgun umutsuz oliyrsn o bu surecte hepimizin yasadigi bir ruh hali ama dibe gttgini hissettgn an bebegini dusun ve en azindan aksi ispatlanana kdr hamileyim ve tadini cikarmliyim de

Bu ruh halim normal değil mi sonuç olumsuz olcağı için değildir dmi

Bu ruh halim normal değil mi sonuç olumsuz olcağı için değildir dmi
Cnm niye sonucun olumsz olacagini dusunuyrsn? Belirtilere bakiyrsan o bir referans degil okdr cok olac aliyoruzki onlarin etkilrrini belirti sayiyorz suan bir belirti olmasi da mumkun degil ztn. Kotuye hazirlaki iyi gelirse sevin felsefesi bnce cok mantiksz. Beyninin vucudun ustundeki etkisi inanilmaz o yuzden iyi dusunki iyi hizmet etsn sana. Olumsz olacagina garanti versek ztn bu surece girmeyiz bastan.okdr emek maddyt yatrmayz demekki guzel bir imut pesine dusup basladik. Sonu olumsz da olblr bu da %50 ye yakin bir olasilik sonucta ama insan onida kabulleniyr bi surecin bir parcasi. Ztn olumsz olursa uzuleceksn simdiden uzulmen ozmnki uzuntunu azaltmayacak. Her halikarda olumsz hepimiz icin uzucu ama yikici olmamali. Ilk denemem negTf olunca sok olmistm kabullnmk zor geldi ama o gunler gecti olginlastm artik daha sogukkanliyim tabi bu bebek istegimi degsttrmedi kusmedim hayata ve daha siki sarilip hep mucadele ettm. Bizler savasci anne adaylariyiz elbette yorulup tokezledgmiz de olacak ama daha ortada brsey yokken olmamali bu. Bebegin bukdr karamsar bi anne oldgunu hissetmesin bu kadin beni cok istyr ve savasyr umutla bekliyr diye dusunsn. Dedgmgbi aksi ispatlanan kdr hamilesin:)

Y
Yaa çok güzel yazmışsın inan ruhumu rahatlattın Allah razı olsun senden :)

Y

Yaa çok güzel yazmışsın inan ruhumu rahatlattın Allah razı olsun senden :)
Ne demek cnm birkac hafta snra ayni surecleri bnde yasayblrm yazdiklarim bi kosede dursn da hormonlardan kafa giderse dönup bakarm diyorum ya inis cikis olacak elbette ama inisleri cok uzatmadan silkelenip kendimize gelmk zorundayiz bebislerimizi uzmeye hakkimiz yok

Siz şimdi 2.yi mi deneyeceksiniz

Evt cnm ilkindrn hic dondrlmusm kalmadi simdi sil bastan tedaviye baslayacagz ins bu sefer kenarda dondrlmusmda kalir da transfere daha rahat gorerim. Negatf olursa okdr uzulmem.senin dondrlmusn varmi
Var cnm dondurulmuş embriyo memorialin laboratuvaru gerçekten harika inşAllah dondurulmuşlara gerek kalmadan ilkiyle gebe kalırız :)

İlaçsızda yumurta gelişmezse iptal oluyor. Zaten transfer gününü de vermişler. Arkadaşınki ilaçlı.
merhaba... sayet yumurta buyumezse tum tedavınde mı iptal oluyor. verdıgımız parada mı yanıyor yani... ben 2. adette kalan ilaclarla devam edeceğiz diye biliyordum

merhaba... sayet yumurta buyumezse tum tedavınde mı iptal oluyor. verdıgımız parada mı yanıyor yani... ben 2. adette kalan ilaclarla devam edeceğiz diye biliyordum
Benim Ağustos'taki tedavim iptal oldu.3 ay içersinde yeniden tedaviye başladığımız İçin iptal olan tedavide yapılan testlerin ücretini düşüp kalan rakamı alacak hanemize işlediler.üstüne ne kalıyorsa onu ekledik tekrar.fakat 3 ay şartı varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…