Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ama yumurta toplama olmadan,transfer olmadan neden bütün para yanıyor. biz butun parayı sadece bır muayene ve ilac yazmasına mı verıyoruz...

merhaba... sayet yumurta buyumezse tum tedavınde mı iptal oluyor. verdıgımız parada mı yanıyor yani... ben 2. adette kalan ilaclarla devam edeceğiz diye biliyordum
İlaçsızdan kasıt ilaçsız dondurulmuş embriyo transfer hazırlığı. Embriyolar oluşturup dondurulmuş hazır oluyor ve tedaviden bağımsız bir ayda ilaç kullanmadan yumurta takibi ile transfere hazırlık yapılıyor.
Yani ilk tedavi yumurta geliştirme aşaması ile ilgili değil o mesajım yanlış anlaşılma oldu galiba.

Sağol cnm inşlh onca negatiften sonra bu kez pozitifi görürüm.ben ve bu yolda emek harcayan hepimiz
Amin Amin canım benimde negatiflerim senden az kalır değil yanii İnşallah yarından sonra umduklarına kavuşursun sabrının karşılığını alırsın gönüldenn Aminnn diyorum.

Merhaba geçen pazartesi bende ikinci transferimi yaptım şu an gögüs ağrılarım var sizdede oluyormu acaba transferimi emre bey yaptı

3 tane oluştu cnm.Ama 1 tanesi günüyle uyumlu dediler.muhtemelen diğer ikisi işe yaramayacak,geriden geliyorlarmış
anladım cnm sayı önemlı değil yeter kı Rabbim ol desin 5. gün transferimi? birde keşke 2 embriyo transfer etseler belkı anne rahminde gelişimi hızlanır...

Crinone jel yapıyorum hemen geri geliyo kızlar bende mi bi sorun var sanki yarısı geri çıkıyor

Crinone jel yapıyorum hemen geri geliyo kızlar bende mi bi sorun var sanki yarısı geri çıkıyor
Canımm stresini anlıyorum ama rahat ol ben transferden 3 gün sonra uçak yolcuğu yaptım ve fena uçak fobim var uçakta ağladım çok kötü oldum kendimi nasıl kastım anlatamam eve geldiğimde umudumu tamamen kaybetmiştim hep olumsuz düşünüyordum ve karım adet olacakmışım gibi ağrıyor ve şişmişti. Test sonucunu alınca inanıyordum rüya zannediyordu. Sonucu pozitif alıncada stres bitmiyor 9 hafta oldu nasıl geçti bana sor şimdi hastanede yatıyorum kanamam oldu yine ama bebişimi Allah koruyor çok şükür. Demem o ki stres maalesef çok kötü elinden geldikçe kendini rahatlat ve iyi düşün. Crinonel geri gelmesi normal ona takılma sen

O stresi biliyorum cnm 27.haftada kızımı kaybettim o yüzden normal bi insan stresinden daha fazla stresim elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…