Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Güzel bayanlar
Bi yardımcı olabilirmisiniz?
8 sene önce memorialden 1 negatif
1 pozitif sonucu bir yavrumuzu kucağımıza aldık
Kardeş isteklerinde düştük aynı yollara
Farklı bir klinikte 2 negatiften sonra
Kürkçü dükkanından randevumu aldım
Ama dr lar o kadar çok değişmişti isim seçtik diyebilirim
Ama asıl randevu isteğim semra hanım geldiğimde onunlada görüştürülcekmişiz?
Sizlerden memorial hakkında bilgi rica ediyorum
Hangi dr a muayene oldunuz?
Transfer konusunda hangi dr daha çok tavsiye ediliyor
Tedavi aşamasında vericeğiniz fikirlere inanılmaz ihtiyacım var
Rabbim hepimizin kalbinden geçenleri nasip etsin inş.

İlk görüşmeyi Semra hanım yapıyo sonra yumurta takibini diğer dr yapıyo Emre bey dr yüksel transferi yaptı .takılma hangi dr diye çok disiplinli seri ve profesyoneller yanlız benimde çocuğum var iki embriyo için ısrar ettim ikiz bekliyorum .onlar ne derse dinle tabi ikiz tercihin yoksa.Gerçekten Bahçeyi iyi bilirdim oğlan orda tuttu ama Memorial embriyolarla dans ediyo benim ilk gebelikten sonra 5. Toplamda 7. Denem Memorial ilk deneme ikiz.Daha üstüne merkez dr tanımıyorum

Ayy ne iyi geldi yorumun
Benimde 2 negatif bahçecide oldu iaim vermiyim hemde en babası doktorunda
Allahın takdiri birazda ne dr ne merkez önemli değil ama biraz ii güzarlıklarıda var işin içinde.
Senin transferi mi yüksel bey yaptı?
Yumurta takibinde dr önemli değil aslında evet ama transferde önemli diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun ikizlerin bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
Oğlundan sonraki negatif denemelerin neredeydi?
Memoriali seçmendeki faktör neydi?
Cevaplarına hakkını helal et
Ama bu işin psikolojik moral ve ciddiyetini bildiğine güvendiğimden sormakta çekinmiyorum.

Benim toplama ve transferi emre bey muayenlerimi yücel bey yaptı ikiside çok iyi gözümde ikisinden de Allah razı olsun

canım benımde ilk denemem negatif ama buna rağmen memorilde yoluma devam edecegım
benım sana önerecegım doktorlar emre bey ve gönül hanım... zaten ilk muaneni semra hoca yapıcak, eğer o gün hastanedeyse transferıde semra hanım yapabılıyor... onun dışında opu ve takibi ekip doktorun yapıcak

memoriali seçmemin en önemli sebebi erkek infertiletisinde çok iyiler labratuvarda 1 numaralar eşimde sperm ameliyatla bulunuyo bahçecide güvenç beyle 2 kez denedim çok iyi dr bana embriyodan dolayı tutmuyo taze deneyelim dedi bende üstüste hüsrana uğrayınca acıbadem fulyanın labratuvarını deneyen bi drla denedim kızım malzeme belli bi daha deneme dedi tek kalitesiz embriyo oluşunca memorial i tavsiye üzerine gittim resmen 2 futbol takımı kurucak embriyom oldu 5.gün gözün arkada kalmasın transferide kim yaparsa yapsın embriyo en önemlisi bence tabi ALLAHIN TAKDİRİ O en iyi zamanı bilir

Cnm hayirli olsun gebeligin. Bnde bahceci bir negatf aldiktn snra memorialda sansimi denemek istiyrm haftaya tedaviye baslarz kismetse. Yorumun moral verdi guvenilir ellerdeyiz diye dusunuyrm ins bizlerinde yuzu guler cnm

Cnm hayirli olsun gebeligin. Bnde bahceci bir negatf aldiktn snra memorialda sansimi denemek istiyrm haftaya tedaviye baslarz kismetse. Yorumun moral verdi guvenilir ellerdeyiz diye dusunuyrm ins bizlerinde yuzu guler cnm
inşallah gönlüne göre verir Allah ,kolayca alırsın kucağına bebeklerini

Kızlar selamlar... Merakla beklediğim pgt sonucum nihayet geldi. Bu süre zarfında çok yazmadım, düşünmemeye çalıştım, soranlara da çok açıklama yapamadım kusura bakmayın
İlk kontrollerde yine az yumurtam vardı, yine 2 önden giden ve geriden gelenler. Son kontrolde 3 toplarız dediler, diğerleri küçük olgun çıkmaz onlardan dediler.
Ben yine de çatlatmadan sonra büyürler diye inandım. Opu günü Melih Bey odaya geldi, 5 tane topladık demesini bekliyorum. Ama 9 dedi, eşimle birbirimize baktık ni ümit, çok da heveslenmek istemiyorum o yüzden Melih Bey e ama yarısı olgun çıkar heralde dedim. Yoo hepsi iyiydi dedi ama yine de yarını beklicez dedi. Yarın oldu ve aradılar, 9u da olgun ve döllenmiş. Son güne 5.güne 8i gitti, 6sı pgt ye uygun görüldü. Benim için mucize bir sayı..
10 gün sonra da sonuç geldi, genetikten aramadılar henüz a ma Sevinç hanım aradı bugün. 3ü sağlıklı dedi, transfer için eksik bir şey var mı diye dosyanıza bakıyorum dedi. Şaşkınlıktan hiçbir şey soramadım, teşekkür edip kapattım telefonu..
Merak edenler var biliyorum, onlar için de yazmış olayım buraya.. Mucize gibi aslında yaşadıklarım, söyledikleri gibi olmadı hiç, demek ki umut kesmemek lazım bir kez daha görmüş oldum.
Bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun. Benim ve hepimizin...

MaşAllah cnm adına çok sevindim ya inşAllah 3üde sana sağlıklı evlat olur :)

inan çok sevindim bendw aranmayı bekliyorum iki gündür bilinmeyen bir numara arıyor ama telefon yanımda olmuyor sanırum onlar aramayı gördükçe kalbim çıkacak gibi oluyor aradım hastaneyi pgt bölümü düşmedi eğer arayan bizsek mutlaka tekrar ararız dedi senin transfer ne zaman olacak inşallah bende sağlıklı embiryo haberi alırım

Bende uzun zamandır yazamıyorum sürekli takip ediyorum ama seni merak ediyordum çok sevindim inşallah 3 de sana evlat olur

Maşallah çok güzel sonuda güzel olur İnşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…