Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım cok sevindim insallah en kısa zamanda kızlar hamileyim haberiini alırız bizi habersiz bırakma gozumun önünde yasadıklrım geldi bir an duygulandım

Ay çok sevindim umarım gepsi sana ewlat olarak döner inşallah belkide aynı zamanda transfer oluruz Bende adet bekliyorum histereskopi için sonraki adet transfer inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Sağolsun beni de Gönül bi Perşembe akşamı saat akşam 7yi geçiyodu aradığında genetikte ondan 3 gün sonra pazar günü aramıştı nasıl mutlu olmuştum.Allahım sewinçlerimizi tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla ewlatlarımız önce göbişimizde sonra kucağımızda ewimize girmeyi nasip etsin inşallah amin..

Benimkinden önce seninkiler, bence belli olmuştur, inşallah yarın aranırsın. Tüp bebek katını da arayabilirsin ordan aradılar beni sonuçta. Dosyaya geliyordur sonuçlar

Merhaba benim de tedavim başladı salı günü. Yumurta rezervim az ama şu an 3 yumurta 10,10.5 ve 11 mm. 2 tane de geriden gelenler varmış. Rahim kalınlığı 6. Sizce nasıl?

Gönül hanım yazmıştım silinmiş utandım şimdi görünce

Merhaba gercekten çok sevindim darisi bizim başımıza insallah. Ben onlari pozitif olmuş sayiyorum. Hayirlisi olsun

Hadi hep güzel haberlerle yaz inşallah

Benimkinden önce seninkiler, bence belli olmuştur, inşallah yarın aranırsın. Tüp bebek katını da arayabilirsin ordan aradılar beni sonuçta. Dosyaya geliyordur sonuçlar
Cnm bişe sorcam şimdi bizim embriyolar çok şükür ki pgt den sağlam geldi ya çözünürken bi sıkıntı olmaz demi bide sizin embriyoların kalitesi Neydi o da önemlimi çözülme olayında.daha önce hiç pgt olmamıştı da bu 4.denemem olacak inşallah ta hepimiz için hayırlısıyla sonuncu olur

Mrb cnm bizim durumlarımız benzer bende de önden giden yumurtalar var memorial daki ilk tedavide 9 embriyodan iki embriyo kaldı 5. Güne Semra Hocam pgt istemişti ama istemrdik transfer olduk olumsuz sonuç aldık. Şimdi tedaviye yeniden başladık ön protokolle climara bantla yumurtalar baskılandı ama yine önden giden yumurtalar var sen Umut oldun bana tedavi esnasında özel bir şey yaptın mı cnm? Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Canım Allah tamamına erdirsin demekki rabbimden her zman ümitli olmalıyız adına sonsuz şükürler olsun. Ben de seni takip ettim hep ama sen birsey yazmadığın için bekledim. Ne zman yapacaksın transferi Balım Allah tamamına erdirsin inşaAllah bir de birsey sormak istiyorum bu tedavinde farklı olarak kullandığın yiyip içtiğin birsey oldu mu B BiYesilBiKahve

Pgt ye giden embriyolar zaten kaliteli oluyor. Yani 8 tane vardı 5.gün,ama sadece 6 tane yolladılar hatta diğer 2 tane 6.güne de gitti ama uygun değil dediler. Son gün Hakan bey le konuşmuştum. Kalitelerini sordum bunların hepsi iyi zaten iti olması gerekir dedi. Harfleri falan nasıl dedim, top ve qood quality yani 5aa,4ab, 4aa gibi karışık hepsinden var demişti.

Yine önden gidenler olunca diğer tedavilerde de aynısı niye başka bir şey denemediniz diye kızmıştım bi kontrolde, gönül hoca vardı. Bant da kullanabilirdik ama bu bişeyi değiştirmeyedebilir demişti, o gün bu tedaviden de çok bir şey çıkmaz gibi düşünmüştüm.
Sonrasında o ara burdan bir arkadaşla konuşuyordum, incir dene dedi bana, kendisine iyi geldiğini söylemişti. Aslında geçti ama yine de deniyim dedim ve kullandım. Normalde daha fazla miktar olarak yapılması gereken a ma ben 7 inciri yarım lt suda kaynattım yarısını sabah yarısını akşam içtim. Allah razı olsun senden arkadaşım EfervesaN . İnanarak içtim onunla motive oldum tedavi sonuna kadar.
Bir de 2 ay önceden arı sütü ve q10 başlamıştım farklı olarak

@melekannesiincii @niobe35 nurr76 T tubahyl61 HayatGayem H hasret57 A asifexisted A anka23
Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. İnşallah sonu da güzel olur yine mutlu haber paylaşmak nasip olur... Buradaki herkes için...
Özelden görüştüğüm birkaç arkadaşım var, onlara da hep dua ediyorum, şu an bekledikleri haberler onlara da güzel olarak ulaşır inşallah. Rabbim yüzlerini güldürsün.. Kızlar sizi etiketldmedim, siz kendinizi çok iyi biliyorsunuz:)
İnşallah birlikte güzel günler göreceğiz, bu sefer olmazsa da pes etmediğimiz sürece bir gün olacak! Allah sonumuzu hayretsin....

Cnm Gonal f kullanırken mi incir kürü yaptın çok sordum ama cidden çaresiz kaldım. Benim önceki tedavide 3ab ve 2 ba kalitedeydi inşallah bu sefer sonu seninki gibi olur bizim bir de spermler tese spermi rabbim bu sefer ol der inşallah. Rabbim hiç kimseyi evlatla sınamasın burada olan olmayan çocuk isteyen herkese rabbim nasip etsin. Cevabın için çok teşekkür ederim cnm

Eve t öyle yaptım, onun etkisi midir sadece bilmiyorum ama z aten durum çok iyi değildi dene mekten çekinmedim. 5.gün başlamıştım içmeye adetin. 2.kontrolde sadece 3 tane çlçebiliyorlardı diğerleri yok gibiydi. Ama sonraki kontrolde küçükler de baya belirginleşip çoğalmıştı sayı olarak da

Cevabın için çok teşekkür ederim canım ben de bugün üçüncü iğnemi olacağım kuru incir yiyorum ben de dün akşam başladım yarın muayene sonrası eve döneceğim ancak o zaman yapabilirim. Rabbim gönlüne göre versin cnm yardımların için çok teşekkür ederim

Ma
maaşallah Balım Allah muradını nasip etsin. Q10 quenzim q10 mu. Bir de transfer ne zman olacak merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…