- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Amin, Inşallah hepimiz muradımıza erelim. Sen nasılsın, ne aşamadasın?Ma
maaşallah Balım Allah muradını nasip etsin. Q10 quenzim q10 mu. Bir de transfer ne zman olacak merak ettim
Amin balım amin. Ben de önümüzdeki günlerde düşünüyorum birşeyler ama önce bir adet olayım da bakalım ne olur. Semra hoca mı dedi Balım rahim filmi çektir diyeAmin, Inşallah hepimiz muradımıza erelim. Sen nasılsın, ne aşamadasın?
Salı günü rahim filmi çektirwceğim, ona göre karar veririz heralde.
Omepa q10 Du içtiğim.
Eve t kürtajdan sonra görmek istediler. Sen dondurulmuş un vardı onunla devam edeceksin değil mi?Amin balım amin. Ben de önümüzdeki günlerde düşünüyorum birşeyler ama önce bir adet olayım da bakalım ne olur. Semra hoca mı dedi Balım rahim filmi çektir diye
Çok sağol, amin inşallah hepimizin kucakları dolsunBiYesilBiKahve cok sevindim saglam embriyonun gelmesine.insallah kucagina da alirsin.
CANIM çok sevindim :))) inşallah3ude evlat olur sanaYine önden gidenler olunca diğer tedavilerde de aynısı niye başka bir şey denemediniz diye kızmıştım bi kontrolde, gönül hoca vardı. Bant da kullanabilirdik ama bu bişeyi değiştirmeyedebilir demişti, o gün bu tedaviden de çok bir şey çıkmaz gibi düşünmüştüm.
Sonrasında o ara burdan bir arkadaşla konuşuyordum, incir dene dedi bana, kendisine iyi geldiğini söylemişti. Aslında geçti ama yine de deniyim dedim ve kullandım. Normalde daha fazla miktar olarak yapılması gereken a ma ben 7 inciri yarım lt suda kaynattım yarısını sabah yarısını akşam içtim. Allah razı olsun senden arkadaşım @EfervesaN. İnanarak içtim onunla motive oldum tedavi sonuna kadar.
Bir de 2 ay önceden arı sütü ve q10 başlamıştım farklı olarak
Bir tane vardı evet ama karar Semra hocanın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah sağlıklahayrla tez zamanda gelsin bebişlerimiz inşaAllah balımEve t kürtajdan sonra görmek istediler. Sen dondurulmuş un vardı onunla devam edeceksin değil mi?
Benim 34 çıkmıştı canım beta hcg 5. GünKızlar transferin 5.günü kanda çıkmaz dmi
Bence test gününü beklemelisin biliyorum zor beklemek ama sabır biraz arkdaşım. Çoğu bitti zatenKızlar transferin 5.günü kanda çıkmaz dmi
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. 7200 lira ilk deneme.fakat Eğer önceden raporlu denemen varsa,rapor fotokopisi götürüyorsun,ilk denemen 5760 lira oluyor.Bunlara ilaçlar dahil değil.Eğer oluşan embriyolara pgt yaptırmak isterseniz embriyo başına 295 dolar pgt ücreti.1 ila 3 embriyo dondurma ücreti 2100 lira.sanırım 3 ilaç 6 embriyo dondurma ücreti 2600 liraydıKızlar merhaba aranıza yeni geldim Allah izin verirse aralık ayında bende tüp bebek düşünüyorum ve memorialda semra hanıma gidicem fakat tüp bebek fiyatları aşşağı yukarı ne kadar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Çok sağol canım eşimde bi problem yok çok şükür bendede normal kadın doğumcuların anlayamadığı kist üretiyorum ve 1 dış gebelik geçirdim bu pgt nedir? Ben bu konuda tecrübesizim açıkcasıHayırlı uğurlu olsun arkadaşım. 7200 lira ilk deneme.fakat Eğer önceden raporlu denemen varsa,rapor fotokopisi götürüyorsun,ilk denemen 5760 lira oluyor.Bunlara ilaçlar dahil değil.Eğer oluşan embriyolara pgt yaptırmak isterseniz embriyo başına 295 dolar pgt ücreti.1 ila 3 embriyo dondurma ücreti 2100 lira.sanırım 3 ilaç 6 embriyo dondurma ücreti 2600 liraydı
İnş güzel olcak herşey..Bence test gününü beklemelisin biliyorum zor beklemek ama sabır biraz arkdaşım. Çoğu bitti zaten
Pgt’yi araştırdım canım çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim evlat isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı uğurlu olsun arkadaşım. 7200 lira ilk deneme.fakat Eğer önceden raporlu denemen varsa,rapor fotokopisi götürüyorsun,ilk denemen 5760 lira oluyor.Bunlara ilaçlar dahil değil.Eğer oluşan embriyolara pgt yaptırmak isterseniz embriyo başına 295 dolar pgt ücreti.1 ila 3 embriyo dondurma ücreti 2100 lira.sanırım 3 ilaç 6 embriyo dondurma ücreti 2600 liraydı
Ayyy maşallah maşallah subhanallah Rabbim tamamına erdirsin canım inşallah bedeninde can bulurlar sağlıkla hayırlı evlatların olsunKızlar selamlar... Merakla beklediğim pgt sonucum nihayet geldi. Bu süre zarfında çok yazmadım, düşünmemeye çalıştım, soranlara da çok açıklama yapamadım kusura bakmayın
İlk kontrollerde yine az yumurtam vardı, yine 2 önden giden ve geriden gelenler. Son kontrolde 3 toplarız dediler, diğerleri küçük olgun çıkmaz onlardan dediler.
Ben yine de çatlatmadan sonra büyürler diye inandım. Opu günü Melih Bey odaya geldi, 5 tane topladık demesini bekliyorum. Ama 9 dedi, eşimle birbirimize baktık ni ümit, çok da heveslenmek istemiyorum o yüzden Melih Bey e ama yarısı olgun çıkar heralde dedim. Yoo hepsi iyiydi dedi ama yine de yarını beklicez dedi. Yarın oldu ve aradılar, 9u da olgun ve döllenmiş. Son güne 5.güne 8i gitti, 6sı pgt ye uygun görüldü. Benim için mucize bir sayı..
10 gün sonra da sonuç geldi, genetikten aramadılar henüz a ma Sevinç hanım aradı bugün. 3ü sağlıklı dedi, transfer için eksik bir şey var mı diye dosyanıza bakıyorum dedi. Şaşkınlıktan hiçbir şey soramadım, teşekkür edip kapattım telefonu..
Merak edenler var biliyorum, onlar için de yazmış olayım buraya.. Mucize gibi aslında yaşadıklarım, söyledikleri gibi olmadı hiç, demek ki umut kesmemek lazım bir kez daha görmüş oldum.
Bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun. Benim ve hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?