Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ma

maaşallah Balım Allah muradını nasip etsin. Q10 quenzim q10 mu. Bir de transfer ne zman olacak merak ettim
Amin, Inşallah hepimiz muradımıza erelim. Sen nasılsın, ne aşamadasın?
Salı günü rahim filmi çektirwceğim, ona göre karar veririz heralde.
Omepa q10 Du içtiğim.

Amin, Inşallah hepimiz muradımıza erelim. Sen nasılsın, ne aşamadasın?
Salı günü rahim filmi çektirwceğim, ona göre karar veririz heralde.
Omepa q10 Du içtiğim.
Amin balım amin. Ben de önümüzdeki günlerde düşünüyorum birşeyler ama önce bir adet olayım da bakalım ne olur. Semra hoca mı dedi Balım rahim filmi çektir diye

Amin balım amin. Ben de önümüzdeki günlerde düşünüyorum birşeyler ama önce bir adet olayım da bakalım ne olur. Semra hoca mı dedi Balım rahim filmi çektir diye
Eve t kürtajdan sonra görmek istediler. Sen dondurulmuş un vardı onunla devam edeceksin değil mi?

[
CANIM çok sevindim :))) inşallah3ude evlat olur sana

Kızlar merhaba aranıza yeni geldim Allah izin verirse aralık ayında bende tüp bebek düşünüyorum ve memorialda semra hanıma gidicem fakat tüp bebek fiyatları aşşağı yukarı ne kadar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. 7200 lira ilk deneme.fakat Eğer önceden raporlu denemen varsa,rapor fotokopisi götürüyorsun,ilk denemen 5760 lira oluyor.Bunlara ilaçlar dahil değil.Eğer oluşan embriyolara pgt yaptırmak isterseniz embriyo başına 295 dolar pgt ücreti.1 ila 3 embriyo dondurma ücreti 2100 lira.sanırım 3 ilaç 6 embriyo dondurma ücreti 2600 liraydı

Çok sağol canım eşimde bi problem yok çok şükür bendede normal kadın doğumcuların anlayamadığı kist üretiyorum ve 1 dış gebelik geçirdim bu pgt nedir? Ben bu konuda tecrübesizim açıkcası

Pgt’yi araştırdım canım çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim evlat isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ayyy maşallah maşallah subhanallah Rabbim tamamına erdirsin canım inşallah bedeninde can bulurlar sağlıkla hayırlı evlatların olsun

canım oncelikle hem tebrik ederim hem bir tedavi daha gormyecegini varsayarak kocaman bir geçmiş olsun diliyorum

bazen konusmaları kaçırıyorum afedersin tekrar olursa ,
ama ilk tedavin miydi
ve kac yasındasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…