- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
ben sabah kanamyla uyandim test yaptirdim negatif hayirlisi insaallah sizin pozitif olur
Kısaca özetliyim. İlk tedavide geçen sene taze transferle hamile kaldı m, kalbi durdu kürtaj oldum kromozom bozukluğu tespit edildi embriyoda. Kalan dondurulmuşlarıma pgt yapıldı bi tane sağlıklı geldi o transfer edildi Mart ayında hamile kaldım ve tek yumurta ikizi oldu. Bölündü embriyo.. Onları da 13+4 te ikizden ikize kan geçişi sendromundan kaybettik.B BiYesilBiKahve sorum sana canım; yukarda alıntı yapamamısım
Hayırlısı canım. Üzülme diyeceğim ama biliyorum ki bu mümkün değil. Dondurulmuşun var mıydı? İnşallah bi sonrakinde güzel haberler alırsın.ben sabah kanamyla uyandim test yaptirdim negatif hayirlisi insaallah sizin pozitif olur
Var cnm cok sukurHayırlısı canım. Üzülme diyeceğim ama biliyorum ki bu mümkün değil. Dondurulmuşun var mıydı? İnşallah bi sonrakinde güzel haberler alırsın.
İyiyim çok şükür teşekkür ederim. Sadece belirsizliğin devam etmesi biraz huzursuz ediyor. En son 14.gün test sonucu için arayan hemşire tekrar test yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonra ultrasona girin dedi. Ama içinizin rahat etmesi için isterseniz yaptırın yakın biyerde dedi. Biz de 16.gün kan verdik farklı bi yerde 107 çıktı. 14.gün 89 idi. Biraz canımız sıkıldı. Ultrason için de buraya gelmenize gerek yok demişti hemşire. Devlet hastanesinden randevu aldım cumaya hem de ilaçlarımı yazdırırım tahlillerimi yaptırırım diye. İşte kafamın içinde bimilyon tilki dolaşıyor sonumuz hayrolsun.Jalapenoo nasılsın, merak ettik seni, inşallah güzel haberlerin vardır
Kaçıncı gününben sabah kanamyla uyandim test yaptirdim negatif hayirlisi insaallah sizin pozitif olur
Kaçıncı gününben sabah kanamyla uyandim test yaptirdim negatif hayirlisi insaallah sizin pozitif olur
Adet ağrıları oluyor arada sırada korkuyorum
8.gunumdu cnmKaçıncı günün
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah 3 sağlıklı embriyonuz 3 sağlıklı evlat olarak geri döner kucağınıza:) ben okuyunca etkilendim çok metanetlisiniz maşallah benimde temmuzda pgt ye iki tane embriyon gitti ama 0 geri gelen şimdi tekrar gidicem ama korkuyorum açıkçasıKısaca özetliyim. İlk tedavide geçen sene taze transferle hamile kaldı m, kalbi durdu kürtaj oldum kromozom bozukluğu tespit edildi embriyoda. Kalan dondurulmuşlarıma pgt yapıldı bi tane sağlıklı geldi o transfer edildi Mart ayında hamile kaldım ve tek yumurta ikizi oldu. Bölündü embriyo.. Onları da 13+4 te ikizden ikize kan geçişi sendromundan kaybettik.
Sonra temmuzda ikinci tedaviyi oldum, onda 3 embriyo pgt ye gitti 0 sağlıklı geldi. Tekrar ekimde denedik işte oradan gelen 3 sağlıklı embriyo var, inşallah onlar bana sağlıklı evlat olur.
Aynen canım bende regli ağrıları yaşıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin.Adet ağrıları oluyor arada sırada korkuyorum
Merhaba bence olumlu cunku bel agrisi olan hep pozitif sonuç aldi...Benimde testime iki gün kaldı çok heyecanlı değilim aslında bi rahatlık var ama bel ağrısı ve gögüs ağrısı çekiyorum sizde de oluyormu geçen denememde olmadı hiç ?
Arı sütü ve omepa kullandım o aradaki iki ayda. Bir de ilaçlarla birlikte adetin 5.günü incir kaynatıp içmeye başladım farklı olarak.Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah 3 sağlıklı embriyonuz 3 sağlıklı evlat olarak geri döner kucağınıza:) ben okuyunca etkilendim çok metanetlisiniz maşallah benimde temmuzda pgt ye iki tane embriyon gitti ama 0 geri gelen şimdi tekrar gidicem ama korkuyorum açıkçasıve ben yumurta kalitesi için hiç bir şey yapmadım ne ilaç ne doğal tedavi hiç bir şey merak ettiğin siz temmuzdan ekime kadar olan süreçte bir şeyler kullandınız mı? Yumurta kalitenizi arttırmak için
İkinci test ücretli canımKızlar bir arkadaşım da memorialde tedavi gördü ilk test ücretsiz ama ikinci testi bilmiyorum ücretli mi bilginiz var mı?
Farklı bir hastane olduğu için öyle olmuştur inşallah. İnş cuma günü mucizenden haberler alırsın.İyiyim çok şükür teşekkür ederim. Sadece belirsizliğin devam etmesi biraz huzursuz ediyor. En son 14.gün test sonucu için arayan hemşire tekrar test yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonra ultrasona girin dedi. Ama içinizin rahat etmesi için isterseniz yaptırın yakın biyerde dedi. Biz de 16.gün kan verdik farklı bi yerde 107 çıktı. 14.gün 89 idi. Biraz canımız sıkıldı. Ultrason için de buraya gelmenize gerek yok demişti hemşire. Devlet hastanesinden randevu aldım cumaya hem de ilaçlarımı yazdırırım tahlillerimi yaptırırım diye. İşte kafamın içinde bimilyon tilki dolaşıyor sonumuz hayrolsun.
Evet biraz öyle düşündük bunu hiç yapılmamış sayalım dedik eşimle. Ya da aynı yerde tekrar mı versem dedim ya da tekrar merkeze mi gidip yaptırsam. Hiç bişey yapmadan mı beklesem cumayı... Geçen hamileliğimde de transferin 17.günü gitmiştim devlet hastanesine aslında muayene olmak gibi bir niyetim de yoktu daha erken diye ilaç yazdırıp tahlillerimi yaptırayım dedim doktor karından baktı göremedi bişey dış gebelik tir belki dedi çok rahat. O gün betahcg 2700 çıktı. Ama şimdi böyle bişey de olur mu diye sıkıntı ediyorum biraz da. Güvenemiyorum. Değeri az çok bilsem işte derim görünmesi lazım. İşte yani kafam çok karışık ne yapacağım nasıl hareket edeceğim konusunda.Farklı bir hastane olduğu için öyle olmuştur inşallah. İnş cuma günü mucizenden haberler alırsın.
İçini ferah tutmaya çalış, ne gelirse Allah tan, o en iyisini biliyor bizim için
Canım bence hiç yapmamış varsayın. Zaten olacağına varacak her şey, cumaya kadar düşünmeden geçsin bari. Saat bile fark ediyor testte, yer zaten fark ediyor, aynı yerde yaptırmak önemli o yüzden. Zaten farklı yer diyerek o test yokmuş gibi davran.Evet biraz öyle düşündük bunu hiç yapılmamış sayalım dedik eşimle. Ya da aynı yerde tekrar mı versem dedim ya da tekrar merkeze mi gidip yaptırsam. Hiç bişey yapmadan mı beklesem cumayı... Geçen hamileliğimde de transferin 17.günü gitmiştim devlet hastanesine aslında muayene olmak gibi bir niyetim de yoktu daha erken diye ilaç yazdırıp tahlillerimi yaptırayım dedim doktor karından baktı göremedi bişey dış gebelik tir belki dedi çok rahat. O gün betahcg 2700 çıktı. Ama şimdi böyle bişey de olur mu diye sıkıntı ediyorum biraz da. Güvenemiyorum. Değeri az çok bilsem işte derim görünmesi lazım. İşte yani kafam çok karışık ne yapacağım nasıl hareket edeceğim konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?