Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bayadır girmiyordum çok sevindim değerin attığına. Hastaneden kaynaklıdır ben olsam dayanamaz aynı hastanede tekrar bakardım. Cumaya kadar boşuna canını sıkmamış olursun fikrimce

Ne kadar heyecanlıyım sanki bebeğimi görmeye gidiyorum oysa ki sadece ön görüşmeye gidiyorum Antalya’dan günü birlik umarım bir aksilik çıkmaz ilk gönül hanımla sonrasın da Semra hanımla... 2 tüp bebek biri 3 günlük emriyo negatif. Diğer tedavim iptal edildi yumurta 1 tane oluştu oda döllenmedi umarım iyi olur herşey

Ne kadar heyecanlıyım sanki bebeğimi görmeye gidiyorum oysa ki sadece ön görüşmeye gidiyorum Antalya’dan günü birlik umarım bir aksilik çıkmaz ilk gönül hanımla sonrasın da Semra hanımla... 2 tüp bebek biri 3 günlük emriyo negatif. Diğer tedavim iptal edildi yumurta 1 tane oluştu oda döllenmedi umarım iyi olur herşey

Gönül hanım benim de kontrlrmi yaptı çok iyi biri

Bu heyecan güzel bir heyecan, inşallah bu kez çok güzel bir tedavi olur

Merhaba kızlar bende bugun aradım insallah bir aksilik çıkmazsa 6. Tedavime başlıyorum . Haftaya emre beye rendavumu aldim. Açıkçası kendimi psikolojik olarak hazır hissetmesemde başlaman lazım biliyorum... lutfen bana da destek olun... dualariniza benide ekleyin inanin benim her duamda sizde varsiniz. Insallah guzel embriyolarim oluşur ve pgt den sağlıklı gelir..

İnşallah canım, bu en güzel tedavin olsun, diğerlerinden çok farklı olsun, sağlıklı embriyoların olsun, psikolojik olarak da kendini güzel sonuçlara hazırla, olacağına inan :)

Hayırlı olsun canım inşallah sonunda mutluluğunu kucağına alacaksın

Kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama her gün düzenli olarak yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.. pgt den dönüşü bekliyorum bugün 12. Gün oldu dün aradım haftasonuna sonucunuzun gelmesini umuyoruz dediler günler geçmiyor.. 9. kromozomda bozukluğum olduğu için çok korkuyorum günler geçmiyor şu 12 gün ne yedim ne içtim günde tek öğün oda saçma sapan şeyler yani günü geçirmek için hatta dün acıktım cips yedim markete gidip ne kadar abur cubur varsa alıyorum yemek yaptığım yok evi temizlemek yok her gün yemek sepeti.. stresle yaşıyorum resmen

Ay nı süreçlerden geçtiğim için çok iyi anlıyorum seni. Düşünmemeye çalış, kendini farklı şeylerle oyala. Ben çalıştığım için çok zorlanmadım gün içinde, akşamları daha tedirgin oluyordum. Sen evdesin heralde, misafir çağır sen misafir ol, dışarı çık yürüyüş yap hava güzel bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…