- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ayyy gerçekten mi çok mutlu olurum o zaman benimde 8. Günüm yarın veya diğer gün test yapıcam allah hepimizin yüzünü güldürsünMerhaba bence olumlu cunku bel agrisi olan hep pozitif sonuç aldi...
Kasık ağrısı bende de ara ara oluyor bel ağrısı daha fazla oluyor bende deKızlar karın ağrısı normak mi
Insallah....Ayyy gerçekten mi çok mutlu olurum o zaman benimde 8. Günüm yarın veya diğer gün test yapıcam allah hepimizin yüzünü güldürsün
Benim kasık değil karın ağrısı cnm adet olcak gibiKasık ağrısı bende de ara ara oluyor bel ağrısı daha fazla oluyor bende de
Canım bayadır girmiyordum çok sevindim değerin attığına. Hastaneden kaynaklıdır ben olsam dayanamaz aynı hastanede tekrar bakardım. Cumaya kadar boşuna canını sıkmamış olursun fikrimceEvet biraz öyle düşündük bunu hiç yapılmamış sayalım dedik eşimle. Ya da aynı yerde tekrar mı versem dedim ya da tekrar merkeze mi gidip yaptırsam. Hiç bişey yapmadan mı beklesem cumayı... Geçen hamileliğimde de transferin 17.günü gitmiştim devlet hastanesine aslında muayene olmak gibi bir niyetim de yoktu daha erken diye ilaç yazdırıp tahlillerimi yaptırayım dedim doktor karından baktı göremedi bişey dış gebelik tir belki dedi çok rahat. O gün betahcg 2700 çıktı. Ama şimdi böyle bişey de olur mu diye sıkıntı ediyorum biraz da. Güvenemiyorum. Değeri az çok bilsem işte derim görünmesi lazım. İşte yani kafam çok karışık ne yapacağım nasıl hareket edeceğim konusunda.
Canım test günün ne zamandı?Benim kasık değil karın ağrısı cnm adet olcak gibi
Hmm test günün ne zaman ?Benim kasık değil karın ağrısı cnm adet olcak gibi
Gönül hanım benim de kontrlrmi yaptı çok iyi biriNe kadar heyecanlıyım sanki bebeğimi görmeye gidiyorum oysa ki sadece ön görüşmeye gidiyorum Antalya’dan günü birlik umarım bir aksilik çıkmaz ilk gönül hanımla sonrasın da Semra hanımla... 2 tüp bebek biri 3 günlük emriyo negatif. Diğer tedavim iptal edildi yumurta 1 tane oluştu oda döllenmedi umarım iyi olur herşey
Bu heyecan güzel bir heyecan, inşallah bu kez çok güzel bir tedavi olurNe kadar heyecanlıyım sanki bebeğimi görmeye gidiyorum oysa ki sadece ön görüşmeye gidiyorum Antalya’dan günü birlik umarım bir aksilik çıkmaz ilk gönül hanımla sonrasın da Semra hanımla... 2 tüp bebek biri 3 günlük emriyo negatif. Diğer tedavim iptal edildi yumurta 1 tane oluştu oda döllenmedi umarım iyi olur herşey
İnşallah canım, bu en güzel tedavin olsun, diğerlerinden çok farklı olsun, sağlıklı embriyoların olsun, psikolojik olarak da kendini güzel sonuçlara hazırla, olacağına inan :)Merhaba kızlar bende bugun aradım insallah bir aksilik çıkmazsa 6. Tedavime başlıyorum . Haftaya emre beye rendavumu aldim. Açıkçası kendimi psikolojik olarak hazır hissetmesemde başlaman lazım biliyorum... lutfen bana da destek olun... dualariniza benide ekleyin inanin benim her duamda sizde varsiniz. Insallah guzel embriyolarim oluşur ve pgt den sağlıklı gelir..
Hayırlı olsun canım inşallah sonunda mutluluğunu kucağına alacaksınMerhaba kızlar bende bugun aradım insallah bir aksilik çıkmazsa 6. Tedavime başlıyorum . Haftaya emre beye rendavumu aldim. Açıkçası kendimi psikolojik olarak hazır hissetmesemde başlaman lazım biliyorum... lutfen bana da destek olun... dualariniza benide ekleyin inanin benim her duamda sizde varsiniz. Insallah guzel embriyolarim oluşur ve pgt den sağlıklı gelir..
Çok teşekkür ederim insallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz..İnşallah canım, bu en güzel tedavin olsun, diğerlerinden çok farklı olsun, sağlıklı embriyoların olsun, psikolojik olarak da kendini güzel sonuçlara hazırla, olacağına inan :)
Çok tesekkurlerHayırlı olsun canım inşallah sonunda mutluluğunu kucağına alacaksın
Ay nı süreçlerden geçtiğim için çok iyi anlıyorum seni. Düşünmemeye çalış, kendini farklı şeylerle oyala. Ben çalıştığım için çok zorlanmadım gün içinde, akşamları daha tedirgin oluyordum. Sen evdesin heralde, misafir çağır sen misafir ol, dışarı çık yürüyüş yap hava güzel bu aralar.Kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama her gün düzenli olarak yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.. pgt den dönüşü bekliyorum bugün 12. Gün oldu dün aradım haftasonuna sonucunuzun gelmesini umuyoruz dediler günler geçmiyor.. 9. kromozomda bozukluğum olduğu için çok korkuyorum günler geçmiyor şu 12 gün ne yedim ne içtim günde tek öğün oda saçma sapan şeyler yani günü geçirmek için hatta dün acıktım cips yedim markete gidip ne kadar abur cubur varsa alıyorum yemek yaptığım yok evi temizlemek yok her gün yemek sepeti.. stresle yaşıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?