- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Merhaba inan seni cok iyi anlayabiliyorum o stres en kötüsü. .simdi ben basladigimda gene herseyi sil bastan yasicam. Bosvet ev pis olsun .... sen çık dolaş magzalara bak.. ama once karnini doyur ... yemek yemedigin icin abur cubura saldiriyorsun bende aynisi yaşadım çünkü karnini doyur güzel düşün olumlu olacak de... bol bol dua et.. insallah güzel sonuç haberini burdan bize verirsin...Kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama her gün düzenli olarak yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.. pgt den dönüşü bekliyorum bugün 12. Gün oldu dün aradım haftasonuna sonucunuzun gelmesini umuyoruz dediler günler geçmiyor.. 9. kromozomda bozukluğum olduğu için çok korkuyorum günler geçmiyor şu 12 gün ne yedim ne içtim günde tek öğün oda saçma sapan şeyler yani günü geçirmek için hatta dün acıktım cips yedim markete gidip ne kadar abur cubur varsa alıyorum yemek yaptığım yok evi temizlemek yok her gün yemek sepeti.. stresle yaşıyorum resmen
Düşünmemeye çalıştıkça düşünüyorum :) mesela ders çalışmam gerek ama aklım sürekli telefonda olduğu için okuduğumu bile anlamıyorum deli gibi alışveriş yaptım zaten.. büyük bir sitede yaşadığımız için komşuluk mümkün değil sadece 1 komşum var oda çalıştığı için akşamları kahveye geliyor.. yapmak istediğim şeyleri de yapamıyorum sanki elim kolum bağlandı böyle koltukta skşsma kadar oturuyorum resmen..Ay nı süreçlerden geçtiğim için çok iyi anlıyorum seni. Düşünmemeye çalış, kendini farklı şeylerle oyala. Ben çalıştığım için çok zorlanmadım gün içinde, akşamları daha tedirgin oluyordum. Sen evdesin heralde, misafir çağır sen misafir ol, dışarı çık yürüyüş yap hava güzel bu aralar.
Benim geçen sefer de tek kaldığı için stresim çok büyük şimdi pgt ye gönderilen ortanın altına sonradan gönderilen ve gününde gönderilen 1 embriyo var.. eşim kaliteli bulunsun diye ameliyat olmana gerek yok demelerine rağmen ameliyat oldu.. buna rağmen yine de bu sonucu aldık kafamdan bu durumu atamıyorum.. allahtan tedavi süreci ve opu çok güzel ve hızlı geçti geçen sefer başka bir klinikte yaşamadığım kalmamıştı.. bu yüzden şükür ediyorum. Sokakta çocukları görünce sinir oluyorum nasıl doğurup atıyorlar böyle diye.. geçen gün yine kundakta bebek sokakta annesi kırk Metre ötede arabalardan para istiyor bebek orda tek.. arkadaşıma dedim alıp gidelim diye :) iyice uçtum yaniMerhaba inan seni cok iyi anlayabiliyorum o stres en kötüsü. .simdi ben basladigimda gene herseyi sil bastan yasicam. Bosvet ev pis olsun .... sen çık dolaş magzalara bak.. ama once karnini doyur ... yemek yemedigin icin abur cubura saldiriyorsun bende aynisi yaşadım çünkü karnini doyur güzel düşün olumlu olacak de... bol bol dua et.. insallah güzel sonuç haberini burdan bize verirsin...
canım tiroidin tedavisi basit sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorsun o kadar ama tedavi 2 ay sürüyor ... en azından tsh 2,5 altı olmadan bence tedaviye başlama... benımde biraz yüksekti iki ay ilaç kullandım tsh 1'e düştü ama antikorlarım yüksek bu yüzden ömür boyu tiroid ilacı kullanmak zorundayımArkadaşlar ya moralim çok bozuldu,memorial ön görüşmeye giderken bazı testler istemişti,orda TSH ve T4 tiroid hormonlarının tam alt sınırda olduklarını öğrendim,biz bu ay sonu genetik set up için başlıyorduk,bunun tedavisi uzun sürer mi bilen var mı,ya da tedaviye dirençli midir, çok korkuyorum,bu durum başına gelen varsa İstanbul'da Hangi doktora gittiniz
Rahim filmini hangi aşamada istediler canım? Merak etme küçük bir operasyonla düzeltiyorlar onu sıkma canını ..Rahim filmi sonucunda rahim içi yapışıklık yazıyor. Hastaneye bıraktım simdi filmleri. Doktor bakın beni arayacakmış. Sıkıntım şekil değiştirdi yine, canım sıkıldı biraz. İnşallah bu sınavı vermeye gücümüz yeter
canım belkı tedaviyi etkilemeyecek bir durumdur canını sıkmaRahim filmi sonucunda rahim içi yapışıklık yazıyor. Hastaneye bıraktım simdi filmleri. Doktor bakın beni arayacakmış. Sıkıntım şekil değiştirdi yine, canım sıkıldı biraz. İnşallah bu sınavı vermeye gücümüz yeter
Canım önemli olan doğru tedavi şekli bunun için de problemin belli olması gerçekten önemli.İnan emin ellerdeyşz hiç canını sıkma ben 1 yıl yanlış tedavi gördüm problemim bambaşka çıktı.büyük ihtimal histeroskopi yapılır rahim içi polipleri temizlemek için geçmiş olsun arkadaşım.ilk defa mı görüşmeye gideceksinRahim filmi sonucunda rahim içi yapışıklık yazıyor. Hastaneye bıraktım simdi filmleri. Doktor bakın beni arayacakmış. Sıkıntım şekil değiştirdi yine, canım sıkıldı biraz. İnşallah bu sınavı vermeye gücümüz yeter
yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım umarım herşey güzel olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.6 tedavinin kaç tanesini semra hoca yaptı problemin ne peki benim 10 kasım da transferim var çok heycanlıyım izmirden gidiyorum İstanbul'a ilk tedavimMerhaba kızlar bende bugun aradım insallah bir aksilik çıkmazsa 6. Tedavime başlıyorum . Haftaya emre beye rendavumu aldim. Açıkçası kendimi psikolojik olarak hazır hissetmesemde başlaman lazım biliyorum... lutfen bana da destek olun... dualariniza benide ekleyin inanin benim her duamda sizde varsiniz. Insallah guzel embriyolarim oluşur ve pgt den sağlıklı gelir..
hayırlı uğurlu olsun canım tedavin her tedavi yeni bir başlangıç yeni bir umut İnşallah bu tedaviyle sana hayırlı bir evlat nasip olur..Merhaba kızlar bende bugun aradım insallah bir aksilik çıkmazsa 6. Tedavime başlıyorum . Haftaya emre beye rendavumu aldim. Açıkçası kendimi psikolojik olarak hazır hissetmesemde başlaman lazım biliyorum... lutfen bana da destek olun... dualariniza benide ekleyin inanin benim her duamda sizde varsiniz. Insallah guzel embriyolarim oluşur ve pgt den sağlıklı gelir..
Hayırlı olsun şimdiden protein ağırlıklı beslenin diyorlar.. un tuz şeker bunlardan kaçınman gerekiyor.. gıda takviyeleri var doktoruna söylersen yardımcı olur, burada ki arkadaşlar arı sütü polen kullananlar var keçi boynuzu pekmezi Q10 kisti olanlar soğan kürü yapıyor ben cips çikolata yapıyorum şuan geçen tedavide bütün yemeklerimi buharda haşladım haftada 2 kere balık 2 kere et tükettim tavuk yerine hindi göğüs kullandım bol c vitamini meyve sabah kahvaltıda gezen tavuk yumurtası sabah aç karınna kayısı ılık su aklıma gelenler bunlar şuan için..Kızlar merhaba bende randevumu aldım Allah nasip ederse önce sevinç hanımla sonra semra hanımla görüşücez ve bu benim ilk tedavim olucak nasıl beslenmeliyim yumurtalarıma rahime bebeğin tutunmasına yardımcı olucak bitkisel bişey yada her hangi bişey yaptınızmı?
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah dualar seninle.. grubun pozitif enerjiye ihtiyacı varYarın test günü bu gece bitmez sanırım sizlerde durum ne yarın başka test yapacak olan varmı ?
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah dualar seninle.. grubun pozitif enerjiye ihtiyacı var[/QUOTE
inşallahhhhh hepimizin güzel haberleri gelirHayırlı haberlerle dönersin inşallah dualar seninle.. grubun pozitif enerjiye ihtiyacı var
canım tiroidin tedavisi basit sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorsun o kadar ama tedavi 2 ay sürüyor ... en azından tsh 2,5 altı olmadan bence tedaviye başlama... benımde biraz yüksekti iki ay ilaç kullandım tsh 1'e düştü ama antikorlarım yüksek bu yüzden ömür boyu tiroid ilacı kullanmak zorundayımsana tavsiyem entitpo ve antitg 'ye de baktır...
Yarın sabah endokrine gidicem bakalım, şu tüp Bebek çalışmalarına başlayamadan sürekli bi sıkıntı çıkacak sanırım, bu yüzden ertelemek zorunda kalmak istemiyorum birkaç Ay,ondan çok huzursuz oldum,senin bahsettiğin testler tam olarak nedir cnm
Güzel haberlerle gelirsin inşallah hayırlısı olsun inşallahYarın test günü bu gece bitmez sanırım sizlerde durum ne yarın başka test yapacak olan varmı ?
Merhaba benimde esimde immotil sperm ve morfoliji sifir. Gecen denemede 1 tane pgtye uygun gorulmustu ve oda pgt sonucu olumsuz geldi. Açıkçası sizdeki sorun neydi acaba eş in ne ameliyati oldu bende tesa isticem ama ..Benim geçen sefer de tek kaldığı için stresim çok büyük şimdi pgt ye gönderilen ortanın altına sonradan gönderilen ve gününde gönderilen 1 embriyo var.. eşim kaliteli bulunsun diye ameliyat olmana gerek yok demelerine rağmen ameliyat oldu.. buna rağmen yine de bu sonucu aldık kafamdan bu durumu atamıyorum.. allahtan tedavi süreci ve opu çok güzel ve hızlı geçti geçen sefer başka bir klinikte yaşamadığım kalmamıştı.. bu yüzden şükür ediyorum. Sokakta çocukları görünce sinir oluyorum nasıl doğurup atıyorlar böyle diye.. geçen gün yine kundakta bebek sokakta annesi kırk Metre ötede arabalardan para istiyor bebek orda tek.. arkadaşıma dedim alıp gidelim diye :) iyice uçtum yaniİnşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldurur.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?