Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar ya moralim çok bozuldu,memorial ön görüşmeye giderken bazı testler istemişti,orda TSH ve T4 tiroid hormonlarının tam alt sınırda olduklarını öğrendim,biz bu ay sonu genetik set up için başlıyorduk,bunun tedavisi uzun sürer mi bilen var mı,ya da tedaviye dirençli midir, çok korkuyorum,bu durum başına gelen varsa İstanbul'da Hangi doktora gittiniz

Merhaba inan seni cok iyi anlayabiliyorum o stres en kötüsü. .simdi ben basladigimda gene herseyi sil bastan yasicam. Bosvet ev pis olsun .... sen çık dolaş magzalara bak.. ama once karnini doyur ... yemek yemedigin icin abur cubura saldiriyorsun bende aynisi yaşadım çünkü karnini doyur güzel düşün olumlu olacak de... bol bol dua et.. insallah güzel sonuç haberini burdan bize verirsin...

Düşünmemeye çalıştıkça düşünüyorum :) mesela ders çalışmam gerek ama aklım sürekli telefonda olduğu için okuduğumu bile anlamıyorum deli gibi alışveriş yaptım zaten.. büyük bir sitede yaşadığımız için komşuluk mümkün değil sadece 1 komşum var oda çalıştığı için akşamları kahveye geliyor.. yapmak istediğim şeyleri de yapamıyorum sanki elim kolum bağlandı böyle koltukta skşsma kadar oturuyorum resmen..

Benim geçen sefer de tek kaldığı için stresim çok büyük şimdi pgt ye gönderilen ortanın altına sonradan gönderilen ve gününde gönderilen 1 embriyo var.. eşim kaliteli bulunsun diye ameliyat olmana gerek yok demelerine rağmen ameliyat oldu.. buna rağmen yine de bu sonucu aldık kafamdan bu durumu atamıyorum.. allahtan tedavi süreci ve opu çok güzel ve hızlı geçti geçen sefer başka bir klinikte yaşamadığım kalmamıştı.. bu yüzden şükür ediyorum. Sokakta çocukları görünce sinir oluyorum nasıl doğurup atıyorlar böyle diye.. geçen gün yine kundakta bebek sokakta annesi kırk Metre ötede arabalardan para istiyor bebek orda tek.. arkadaşıma dedim alıp gidelim diye :) iyice uçtum yaniİnşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldurur.
..

Rahim filmi sonucunda rahim içi yapışıklık yazıyor. Hastaneye bıraktım simdi filmleri. Doktor bakın beni arayacakmış. Sıkıntım şekil değiştirdi yine, canım sıkıldı biraz. İnşallah bu sınavı vermeye gücümüz yeter

canım tiroidin tedavisi basit sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorsun o kadar ama tedavi 2 ay sürüyor ... en azından tsh 2,5 altı olmadan bence tedaviye başlama... benımde biraz yüksekti iki ay ilaç kullandım tsh 1'e düştü ama antikorlarım yüksek bu yüzden ömür boyu tiroid ilacı kullanmak zorundayım sana tavsiyem entitpo ve antitg 'ye de baktır...

Rahim filmini hangi aşamada istediler canım? Merak etme küçük bir operasyonla düzeltiyorlar onu sıkma canını ..

canım belkı tedaviyi etkilemeyecek bir durumdur canını sıkma

Canım önemli olan doğru tedavi şekli bunun için de problemin belli olması gerçekten önemli.İnan emin ellerdeyşz hiç canını sıkma ben 1 yıl yanlış tedavi gördüm problemim bambaşka çıktı.büyük ihtimal histeroskopi yapılır rahim içi polipleri temizlemek için geçmiş olsun arkadaşım.ilk defa mı görüşmeye gideceksin

yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım umarım herşey güzel olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.6 tedavinin kaç tanesini semra hoca yaptı problemin ne peki benim 10 kasım da transferim var çok heycanlıyım izmirden gidiyorum İstanbul'a ilk tedavim

hayırlı uğurlu olsun canım tedavin her tedavi yeni bir başlangıç yeni bir umut İnşallah bu tedaviyle sana hayırlı bir evlat nasip olur..

Kızlar merhaba bende randevumu aldım Allah nasip ederse önce sevinç hanımla sonra semra hanımla görüşücez ve bu benim ilk tedavim olucak nasıl beslenmeliyim yumurtalarıma rahime bebeğin tutunmasına yardımcı olucak bitkisel bişey yada her hangi bişey yaptınızmı?

Hayırlı olsun şimdiden protein ağırlıklı beslenin diyorlar.. un tuz şeker bunlardan kaçınman gerekiyor.. gıda takviyeleri var doktoruna söylersen yardımcı olur, burada ki arkadaşlar arı sütü polen kullananlar var keçi boynuzu pekmezi Q10 kisti olanlar soğan kürü yapıyor ben cips çikolata yapıyorum şuan geçen tedavide bütün yemeklerimi buharda haşladım haftada 2 kere balık 2 kere et tükettim tavuk yerine hindi göğüs kullandım bol c vitamini meyve sabah kahvaltıda gezen tavuk yumurtası sabah aç karınna kayısı ılık su aklıma gelenler bunlar şuan için..

D Defnekuzuu cnm benım bahsettiğim testler antikor testleri yane vücut kendiliğinden antikorlar üretiyor, ve bu ürettiği antikorlar sürekli tiroid bezlerıne saldırıyor ve zamanla tiroid bezi az çalışıyor buna haşimeto hastalığı deniyor... bu hastalar vücutları antikor ürettiği için sürekli ilaç kullanmak zorunda... semra hanıma söyledim hamile kalmaya yada tüp bebekte tutunmaya engelmı diye bu konuda yeterlı kadar araştırma yok tutunmadan ziyade kaanatimce düşüğe engel olabilir dedi yaklaşık 1 senedir ilaç kullanıyorum bende

Merhaba benimde esimde immotil sperm ve morfoliji sifir. Gecen denemede 1 tane pgtye uygun gorulmustu ve oda pgt sonucu olumsuz geldi. Açıkçası sizdeki sorun neydi acaba eş in ne ameliyati oldu bende tesa isticem ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…