Çok teşekkür ederim sende çok zorlu bir surecten gecmissin insallah sende evladina kavusursun. ..hayırlı uğurlu olsun canım tedavin her tedavi yeni bir başlangıç yeni bir umut İnşallah bu tedaviyle sana hayırlı bir evlat nasip olur..
Banada yapılacak Gönül hanım pgt sonucu için aradığında adet olunca randevu al demişti adeti bekliyorum bir iki güne olurum o zaman sanada net bi bilgi verebilirim sanırım adeti takip eden bi kaç gün içinde oluyooMemorial da histereskopi yaptıranlar adetten sonra kaçıncı günler arasında yapıyorlar? Bilen yazabilir mi
Adet bitimi hemen randevu veriyorlar canım ben 6eylülde adet oldum 12 si histeroskopi yaptılarMemorial da histereskopi yaptıranlar adetten sonra kaçıncı günler arasında yapıyorlar? Bilen yazabilir mi
Mikro tese ameliyatı oldu eşim.. kriptozoosperm dediler.. laboratuvar ortamında yapılan yıkama işleminden sonra motil hücre sayısı sayılı denecek kadar az.. geçen denemem de 1 tane 4.Bc transfer edildi negatif aldık.. bu sefer eşimden istenen testleri ben kendim içinde istedim gerek yok dediler.. ısrarla yaptırdım kromozom bozukluğu çıkınca bende pgt önerdiler 5. Gün 1 tane kaldı diye aradıklarında göndersem mi göndermesem mi çok düşündüm.. şimdi de stresini yaşıyorum.. şuan dondurulmuş 4 tüp sperm var.. canlılık %80 dedi dondurululanların..Merhaba benimde esimde immotil sperm ve morfoliji sifir. Gecen denemede 1 tane pgtye uygun gorulmustu ve oda pgt sonucu olumsuz geldi. Açıkçası sizdeki sorun neydi acaba eş in ne ameliyati oldu bende tesa isticem ama ..
Cnm bugün kontrolüm vardı sağ taraftaki fırlamış gitmiş semra Hocam geride kalanları toplayacağız dedi bugün 7. İğneyi olacağım fırlayan 18,5 mm diğerleri en büyük 13 en küçük 8,5 pazar gününden beri 1,5 2 mm büyümüşler çok canım sıkılıyor inşallah diğerleri yetişir dozaj 250Memorial da histereskopi yaptıranlar adetten sonra kaçıncı günler arasında yapıyorlar? Bilen yazabilir mi
cnm sen ne yaptın test günün ne zaman@melekannesiincii bugün test günündü dimi yaptın mı?
Canım benim yarın test günüm ama. Yarın akşam 8 gibi anca yaptırabilicem o yüzden acaba bu akşam mı yaptırsam diye düşünüyorum. Varsa bişi bugünde çıkar herhalde.cnm sen ne yaptın test günün ne zaman
Memorial da histereskopi yaptıranlar adetten sonra kaçıncı günler arasında yapıyorlar? Bilen yazabilir mi[/QUOT] Adet bitiminde benim bildiğim Balım
Canım benim yarın test günüm ama. Yarın akşam 8 gibi anca yaptırabilicem o yüzden acaba bu akşam mı yaptırsam diye düşünüyorum. Varsa bişi bugünde çıkar herhalde.
15,16 ya gelseler inşallah 18,5 u da 22 ye kadar beklerler muhtemelen. Sen canını sıkma hiç, pozitif olmaya çalış, içindeler şu an etkilenirler mutlakaCnm bugün kontrolüm vardı sağ taraftaki fırlamış gitmiş semra Hocam geride kalanları toplayacağız dedi bugün 7. İğneyi olacağım fırlayan 18,5 mm diğerleri en büyük 13 en küçük 8,5 pazar gününden beri 1,5 2 mm büyümüşler çok canım sıkılıyor inşallah diğerleri yetişir dozaj 250
Benim lucrin depot vurulmamdan dolayı bir sonraki adetim gecikti ama histeroskopi sonrası yapıyorlar transfer benim Eylül'de oldu histeroskopi kasım 10 da transferim var kısmetseCevap yazanlara teşekkür ederim, peki histereskopi sonrası ilk adette transfer olabiliyor muyuz
canım çıkar vallahı çok merak ettım imkanın varsa buğün yaptır :))Canım benim yarın test günüm ama. Yarın akşam 8 gibi anca yaptırabilicem o yüzden acaba bu akşam mı yaptırsam diye düşünüyorum. Varsa bişi bugünde çıkar herhalde.
Benim bugün 8. Gün o zaman akşama yaptırabilirim. Evet evet yaptırmalıyımArkadasim dayanamadi 7. Gün yaptirdi kan testini cikti cnm ben de 7. Gün idrar testinde ögrendim 9. Gün kan testi ile doğruladık
Ya ben regli ağrısı çekioyorum o yüzden umudum kırılıyor maalesef. Akşam yapırıcam canım haber veririm. Hayırlısı olur inşallah.canım çıkar vallahı çok merak ettım imkanın varsa buğün yaptır :))
canım hakkında hayırlısı olsun gebelık belırtılerı ıle regl belırtılerı aynı ... sen şimdi iyiye odaklan inş bizede güzel haberler verirsin merekla beklıyorum senı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?