- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
Benim bugün 8. Gün o zaman akşama yaptırabilirim. Evet evet yaptırmalıyım
Cevap yazanlara teşekkür ederim, peki histereskopi sonrası ilk adette transfer olabiliyor muyuz
Sağol canım, sevinç hanım bana bir sonraki ayı beklemen lazım dedi bilmiyorum niye, bugün adetin 10.günü.Slm cnm rahim filmi çektirdik 2 gün sonra histeroskopi ve ayni ay icinde tedaviye bugün baslandi naturel düsünülüyor uygun olmazsa önümüzde ki ay ilacli olucak bir de bugün ngs den gelen sağlikli embriyonun 3aa kalitede oldugunu ögrendim insallah iyi olur
Acaba bu ay histereoskopi mi yapmayı düşünüyorlarSağol canım, sevinç hanım bana bir sonraki ayı beklemen lazım dedi bilmiyorum niye, bugün adetin 10.günü.
Çok soru olunca da kafamda doğru dürüst cevap alamıyorum, sormaya fırsat da bulamıyorum. İnşallah hayırlısı olur. Önümüzdeki ayı beklicez mecbur.
Cnm ayni kirginlik kizginlik bendede var sıkma canini bol bol dua et insaallah birsey olmamistirKızlar öğlen gebe olduğumu öğrendim eve geldim ve şiddetli bi kanama yaşadım memoriali aradım yapacak bişey yok yat dinlen dediler içim rahat etmedi ve liv hospitale gittim pruluton iğne yaptı doktorum bir daha asla memoriale gitmicem ben telefonda hüngür hüngür ağlıyorum doktora bile bağlamıyolar 3 gündür şiddetli karın ağrım var diyorum dünya umurlarında değil 2.defa kan verdim liv hospitalde değer sabit çıktı doktor düşüyo diyemem ama risk var dedi pruloton iğne yaptı ben memoriale çok kanama var pruloton yaptırayım mı diyorum gerek yok yat dinlen diyor yazıklar olsun saat 1den beri hüngür hüngür ağlıyorum haram zıkkım olsun
P Pamukprensali yazdıklarını okuyunca bende yazmadan edemedim... Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah bu süreci bir an önce atlatır ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın, benimde endişeleriö vardı ve gördüğüm ve okuduğum birçok şeyden sonra endişelerim giderek artıyor... Ben de ili kez negatif aldım yakın zamanlarda... Negatif görüşmelerinde ise hiç tatmin edici yanıtlar alamadm. Dondurulmuş embriyom olmada sanırım arkamı döner kaçarak uzaklaşırım... elbette herkes pozitif sonucu görecek değil aslında sorun bu da değil. Negatif de olabilir ben her seferinde farklı testler istememe rağmen ona gerek yok, buna gerek yok diyerek geçiştirildim. Son görüşmede kendi isteğimle ve direterek ikna ettim kendilerini tutunmayı etkileyecek bir problem olacağını inandığım testleri ki ben doktor da değilim, araştırmak zorunda da değilim... Ama güven olmayınca mecbur kaldım... İkinci transferimde acillik oldum kullandığım jel yüzünden böbrek ağrısı çektim sancılar içinde kıvrandım ama doktorlardan hiçbirine ulaşamadım ve sonrasında geri dönüş bile alamadım... Dahası da var elbette ama şimdilik bu kadarını paylaşıyorum. Herşey mükemmel değil yani, görünen kısmı ve yaşananlar aynı değil... Senin durumunu okuyunca burada tedaviye başlamayı düşünenlere de yardımcı olmak anlamında yazmak istedim... Ben bundan sonra ki süreçte burada devam etmeyi düşünmüyorum.... Arkadaşım senin için de dua edeceğim bir an önce yoluna girer inşallah herşey...Kızlar öğlen gebe olduğumu öğrendim eve geldim ve şiddetli bi kanama yaşadım memoriali aradım yapacak bişey yok yat dinlen dediler içim rahat etmedi ve liv hospitale gittim pruluton iğne yaptı doktorum bir daha asla memoriale gitmicem ben telefonda hüngür hüngür ağlıyorum doktora bile bağlamıyolar 3 gündür şiddetli karın ağrım var diyorum dünya umurlarında değil 2.defa kan verdim liv hospitalde değer sabit çıktı doktor düşüyo diyemem ama risk var dedi pruloton iğne yaptı ben memoriale çok kanama var pruloton yaptırayım mı diyorum gerek yok yat dinlen diyor yazıklar olsun saat 1den beri hüngür hüngür ağlıyorum haram zıkkım olsun
2. İçin tövbe gitmem insanlıkları yok telefonda hüngür hüngür ağlıyorum umrunda değil! İnşAllah bebeğim benimle kalır
Canım hayırlı olsun öncelikle ama sakin olmaya çalış stres sana iyi gelmez kaç çıktı değerin peki kanama devam ediyor mu hangi hemşireyle görüştün acaba.feyza hemşire çok iyi durumu anlatabilirsen yardımcınolabilşr bence2. İçin tövbe gitmem insanlıkları yok telefonda hüngür hüngür ağlıyorum umrunda değil! İnşAllah bebeğim benimle kalır
Histereskopi için bir ay beklemen gerekir dedi.Acaba bu ay histereoskopi mi yapmayı düşünüyorlar
Kızlar öğlen gebe olduğumu öğrendim eve geldim ve şiddetli bi kanama yaşadım memoriali aradım yapacak bişey yok yat dinlen dediler içim rahat etmedi ve liv hospitale gittim pruluton iğne yaptı doktorum bir daha asla memoriale gitmicem ben telefonda hüngür hüngür ağlıyorum doktora bile bağlamıyolar 3 gündür şiddetli karın ağrım var diyorum dünya umurlarında değil 2.defa kan verdim liv hospitalde değer sabit çıktı doktor düşüyo diyemem ama risk var dedi pruloton iğne yaptı ben memoriale çok kanama var pruloton yaptırayım mı diyorum gerek yok yat dinlen diyor yazıklar olsun saat 1den beri hüngür hüngür ağlıyorum haram zıkkım olsun
Kızlar emre beyi de yücel beyi de aradım açmadılar yazıklar olsun inanın o kdar sinirliyim ki bu kadar kanamanız olupta devam etti mi şu an prulotından sonra kanama değilde kahverengi geliyoe tabi yoğun bi şekilde ama bikmiyorum daha devam eder miyim
Pruloton iğne vurulmadan önce ağrım vardo ama iğneden sonra ağrı kesildi şu an ağrım yok biraz önce emre beyi tekrar aradım bana gayet normal dedi pruloton yaptırma dedi şok oldum ama pişman değilim yapturdığumaBenim ilk kanamam aktif değildi 10 15 damla kıpkırmızıydı tansiyonum filan düştü çok kötü oldum.hemen hastaneye gittik serum bagladilar ve iğne vurdular ve kanama kahverengiye döndü.bu grupta trizomi 13-15 isimli arkadaş kanamasinin cok olduğunu hatta havluyu dahi geçtiğini yazMisti ama bebeğinde bi problem yoktu rahat olmaya çalış kahverengiye döndüyse bu iyiye işarettir birde kesintisiz sancın ağrın var mı?
Bana da vurulma dediler ama ilk iğneden 10 gün sonra yine kanama oldu ve yine vurdurdum ve tehlikeye atmamak içinde haftada bir devam ediyorumPruloton iğne vurulmadan önce ağrım vardo ama iğneden sonra ağrı kesildi şu an ağrım yok biraz önce emre beyi tekrar aradım bana gayet normal dedi pruloton yaptırma dedi şok oldum ama pişman değilim yapturdığuma
Canım hayırlı olsun inşallah rab kucağına almayı nasip eder.. yaşadığın duruma çok üzüldüm.sonu güzel olur inşallahKızlar öğlen gebe olduğumu öğrendim eve geldim ve şiddetli bi kanama yaşadım memoriali aradım yapacak bişey yok yat dinlen dediler içim rahat etmedi ve liv hospitale gittim pruluton iğne yaptı doktorum bir daha asla memoriale gitmicem ben telefonda hüngür hüngür ağlıyorum doktora bile bağlamıyolar 3 gündür şiddetli karın ağrım var diyorum dünya umurlarında değil 2.defa kan verdim liv hospitalde değer sabit çıktı doktor düşüyo diyemem ama risk var dedi pruloton iğne yaptı ben memoriale çok kanama var pruloton yaptırayım mı diyorum gerek yok yat dinlen diyor yazıklar olsun saat 1den beri hüngür hüngür ağlıyorum haram zıkkım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?