10. Gün ya o yüzdendir canım bana 7. Günümde yapmışlardıHistereskopi için bir ay beklemen gerekir dedi.
Yopunmuydu kanamaCanim sakin ol bebegine zarar verirsin stres cok önemli bebisin gelicegi varsa rabbim nasip ettiyse kim ne yaparsa yapsin bisey olmaz arkadaslarin dedigi gibi benim ilk gebeligimde ilk zamanlarda ben de gecirdim kanama korkma insallah güzel haberlerini alicaz
İnşCanım hayırlı olsun inşallah rab kucağına almayı nasip eder.. yaşadığın duruma çok üzüldüm.sonu güzel olur inşallah
Yaa üzme lütfen kendini bak ne güzel sonuç aldın hamilesin işte bal gibi de hamilesin ötesi yok.. sen şuan bunun keyfini yaşa bak bebeğin sana tutunmak için çaba veriyor, sende şimdi ona destek ol güzel enerjini ver karnına dokun onu hisset.. bırakma kendini. Ya direk negatif alsaydın şak tokat gibi oluyor o böyle kendine gelemiyorsun.. her şey yolunda şuan.. iyi düşün ve gülümse.. bebeğin seninle
Öncelikle hayırlı olsun, inşallah devam eder seninle kalır bebiş. Kanaması olan çok oluyor, ama normal devam ediyor sonra. Sen dinlen sakinleş içini ferah tut. Sinirlenme vakti de değil.. Bugün stresli gecmiş belli, gece geçince üstünden daha da normale dönersin inşallah. Değer aynı gün içinde çok oynamıyordur belki ona da çok takılma, Allah hayırlısını versinYopunmuydu kanama
Arkadaşlar benim gibi tek yumurtası önden fırlayıp giden var mı Semra hocama sonsuz güveniyorum ama sanırım yapılacak bir şey yok yumurtalar baskılanınca benim fsh fırlıyor o yüzden baskılama da yapılamıyor çok çaresiz ve ümitsizim şu anda bana tecrübeleriyle yardımcı olabilecek kimse var mı
Cnm geriden gelenler çok küçük büyürler mi senin de rezerv problemin mi var rezerv azaldığı için oluyor dedi Semra Hocam çok soru sordum ne olur kusura bakmayın aslında folikül sayısı fena değil ama gelişmiyor maalesef iki üç tane belki toplanabilirVar arkadasim benim 24mm olmustu semra hoca gozden cikarmisti ayni senin gibi opu günü bi baktik yerinde nur topu gibi masallah kolay catlamiyor seninki de bekler insallah
Ya canım o hemşireler çok gıcık gerçekten benim kanamalarımda da hiç ilgilenmediler doğru düzgün Yücel Beyin telefonu vardı Allahtan ona ulaştık gerçi burdaki doktorlardan başka birşey demedi Pruluton vurul yat dinlen ama o durumda onunla konuşmak iyi gelmişti. Sakın stres yapma canım Allahın izniyle bir şey olmaz biliyorsundur bende test günümde kanama oldum ve pruluton vuruldum. Bu dönem maalesef stresli ben nerdeyse 10. Haftalık olacam yine kanamalar yine iğneler napalım tüp bebek gebeliklerinde kanamaya normal bakıyorlarKızlar öğlen gebe olduğumu öğrendim eve geldim ve şiddetli bi kanama yaşadım memoriali aradım yapacak bişey yok yat dinlen dediler içim rahat etmedi ve liv hospitale gittim pruluton iğne yaptı doktorum bir daha asla memoriale gitmicem ben telefonda hüngür hüngür ağlıyorum doktora bile bağlamıyolar 3 gündür şiddetli karın ağrım var diyorum dünya umurlarında değil 2.defa kan verdim liv hospitalde değer sabit çıktı doktor düşüyo diyemem ama risk var dedi pruloton iğne yaptı ben memoriale çok kanama var pruloton yaptırayım mı diyorum gerek yok yat dinlen diyor yazıklar olsun saat 1den beri hüngür hüngür ağlıyorum haram zıkkım olsun
İlk tedavimi başka merkezde gerçekleştirmiştim kan sulandırıcı vermişlerdi.. burada kanda pıhtılaşma varmı yok mu diye test ediyorlar gerek görmediklerine vermiyorlar.. hatta böyle bi sorun yoksa kan sulandırıcı kullanmak sakıncalı bile demişti doktorumdondurulmus embriyo transferi olan arkadaslar.transfer doneminde hangi ilaclari kullandiniz. ben estrafem prednol rulid ve crinone jel kullaniyorum. baska merkezlerdeki tedavilerimde kan sulandirici kullandirmislardi.burada vermediler kan sulandirici veya aspirin.kafama takildi.
Kızlar öğlen gebe olduğumu öğrendim eve geldim ve şiddetli bi kanama yaşadım memoriali aradım yapacak bişey yok yat dinlen dediler içim rahat etmedi ve liv hospitale gittim pruluton iğne yaptı doktorum bir daha asla memoriale gitmicem ben telefonda hüngür hüngür ağlıyorum doktora bile bağlamıyolar 3 gündür şiddetli karın ağrım var diyorum dünya umurlarında değil 2.defa kan verdim liv hospitalde değer sabit çıktı doktor düşüyo diyemem ama risk var dedi pruloton iğne yaptı ben memoriale çok kanama var pruloton yaptırayım mı diyorum gerek yok yat dinlen diyor yazıklar olsun saat 1den beri hüngür hüngür ağlıyorum haram zıkkım olsun
Cnm geriden gelenler çok küçük büyürler mi senin de rezerv problemin mi var rezerv azaldığı için oluyor dedi Semra Hocam çok soru sordum ne olur kusura bakmayın aslında folikül sayısı fena değil ama gelişmiyor maalesef iki üç tane belki toplanabilir
Sağol cnm benim allah senden razı olsun inşallah benim akıbetim de seninki gibi olur benim amh iyi gibi ama gerçek değeri yansıtmıyor sanırsam çok teşekkür ederimNe demek ya geriden gelenlerde buyuyor ilac dozunu az az arttirirlar benimde fark vardi 5 yumurta toplandi 3 tane pgt gitti 1 saglikli geldi bu ay kismet olursa transfer olucak yasim 41 amh 0.7 2 ay once bir tedavim daha oldu 2 tane mozaik embriyo geldi genetikten donduruldu yeni tedavide saglikli cikmasaydi onlari koyduracaktik hic korkma emin ellerdesin
1 saat önce yücel bey beni aradı adamın haberi bile yok benide bayağı sakinleştirdi için rahat etmrsi için gel yüz yüze görüşelin istersen filan dedi bu hemşireleri mahvedicem bana doktora sorduk diyılar ama adamın haberi yokYa canım o hemşireler çok gıcık gerçekten benim kanamalarımda da hiç ilgilenmediler doğru düzgün Yücel Beyin telefonu vardı Allahtan ona ulaştık gerçi burdaki doktorlardan başka birşey demedi Pruluton vurul yat dinlen ama o durumda onunla konuşmak iyi gelmişti. Sakın stres yapma canım Allahın izniyle bir şey olmaz biliyorsundur bende test günümde kanama oldum ve pruluton vuruldum. Bu dönem maalesef stresli ben nerdeyse 10. Haftalık olacam yine kanamalar yine iğneler napalım tüp bebek gebeliklerinde kanamaya normal bakıyorlar
Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla. Mozaik ne oluyor acaba yani sağlıklı mı oluyorNe demek ya geriden gelenlerde buyuyor ilac dozunu az az arttirirlar benimde fark vardi 5 yumurta toplandi 3 tane pgt gitti 1 saglikli geldi bu ay kismet olursa transfer olucak yasim 41 amh 0.7 2 ay once bir tedavim daha oldu 2 tane mozaik embriyo geldi genetikten donduruldu yeni tedavide saglikli cikmasaydi onlari koyduracaktik hic korkma emin ellerdesin
İnşAllah arkadaşım yarın yücel beye diyeceğim jel yerine iğne istiyorum diyeP Pamukprensali çok geçmiş olsun canım. Maalesef tüp bebeklerde kanama normal bir durum oluyor. Sen sakin ol bebeğine odaklan. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?