Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla. Mozaik ne oluyor acaba yani sağlıklı mı oluyor
Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla. Mozaik ne oluyor acaba yani sağlıklı mı oluyor
Ben daha ne kese ne bişey gördüm beta bakıldı eve geldim kanama hemen başka hastaneye gittim doktor beta bakıcam düşme var mi diye sonra pruloton yaptı aspirim fazla gelmiş olabilir ya da düşük risli olabilir tekrarla betayı dedi yarın bi saha vericemBende dondurulmus embriyo transferi oldum 6+2gunlukken aniden baslayan kanama ile hastaneye gittim bir gece hastanede yatirdilar serum ve igneler ile kanamayi durdurdular cok sukur bebegin kalp atisi vardi iki haftadir raporluyum evde yatiyorum kese arkasinda kanama alani oldugu icin halen daha risk devam ediyormus haftalik kontrole gidiyorum ek bir ilac vermediler bu durumda en dogrusu yatip dinlenmekmis, bende kanama oldugu aksam hastaneyi aradim kimse yoktu gonul hanimi cep numarasindan aradim hastaneye git serum taksinlar demisti.Transferden sonra normal hamilelerden farkiniz yok demislerdi hicte oyle degilmis aman kendinize cok dikkat edin kanama gecirmeyen yok gibi
Bende jel yerine iğneyi tercih ederdim sanırım. Değerin kaç çıktı bugün?İnşAllah arkadaşım yarın yücel beye diyeceğim jel yerine iğne istiyorum diye
Insallah bebeginle seninledir elini karnina koy onunla konus ve bildigin dualari oku biraz rahatlarsinBen daha ne kese ne bişey gördüm beta bakıldı eve geldim kanama hemen başka hastaneye gittim doktor beta bakıcam düşme var mi diye sonra pruloton yaptı aspirim fazla gelmiş olabilir ya da düşük risli olabilir tekrarla betayı dedi yarın bi saha vericem
Çok iyi biri elide çok hafifMerhaba benim cuma günü opu yapılacak. Melih bey yapacak dediler tanıyan var mı acaba ilk defa duydum ismini. Bir de opu da uyutuyorlar mı?ağrı oluyor mu cevap verirseniz sevinirim
Bende jelden cok sikayetciydim ama iki defa igne vuruldum oturup kalkarken saga sola donerken gunlerce canim cok yandi jele razi oldum sesimi cikarmadimBende jel yerine iğneyi tercih ederdim sanırım. Değerin kaç çıktı bugün?
Yağlı bi iğneymiş sanırım o yüzden can yakıyor sanırım. O zaman yaşasınnn natural siklus diyorummBende jelden cok sikayetciydim ama iki defa igne vuruldum oturup kalkarken saga sola donerken gunlerce canim cok yandi jele razi oldum sesimi cikarmadim
İnşAllah benimledirInsallah bebeginle seninledir elini karnina koy onunla konus ve bildigin dualari oku biraz rahatlarsin
Hayırlı olsun bebişin inşallah.kan değerin kaç çıktı bugün o önemli merak etme kanama tüp bebekte normal deniliyor inşallah seninki bırakmaz seniİnşAllah benimledir
panik yapma kanaman kahverengine dönmesi güzel senin yapacağın bol su içip istrahat etmen stres yapma diycem ama insanın elinde değil bazen daha geç oluyo bu kanama bazende böyle erken bu kahverengi gelmesi bir süre daha devam edebilir inşallah keseyi görüp kalp atışını da duyarsın en azından şu kanama bitene kadar yat uzan yemeğe ve tuvalete kalk ani bi harekette yapma benim sana tavsiyem buKızlar emre beyi de yücel beyi de aradım açmadılar yazıklar olsun inanın o kdar sinirliyim ki bu kadar kanamanız olupta devam etti mi şu an prulotından sonra kanama değilde kahverengi geliyoe tabi yoğun bi şekilde ama bikmiyorum daha devam eder miyim
Hastaneden geldiğimden beri yatıyorum hiç kalkmıyorum bi tuvalete gidiyorum inş bebeğim benimle kalır benim riskim 20.haftadan sonra derken en baştan başladı Allahım zorlaşturmasın kolaylaştırsın ne diyimpanik yapma kanaman kahverengine dönmesi güzel senin yapacağın bol su içip istrahat etmen stres yapma diycem ama insanın elinde değil bazen daha geç oluyo bu kanama bazende böyle erken bu kahverengi gelmesi bir süre daha devam edebilir inşallah keseyi görüp kalp atışını da duyarsın en azından şu kanama bitene kadar yat uzan yemeğe ve tuvalete kalk ani bi harekette yapma benim sana tavsiyem bu
Anladım canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla döndürsün hepimizi o hastanelerden balımSagol cnm insallah hepimiz yavrularimiza kavusalim mozaik bana anlatilan embriyonun bazi hucrelerinde anomoli oluyor bunun bir degeri var benimkiler %75 saglikli %25 bazi anomoli var genetik kabuk kismindan alindigi icin embriyo zaten tutunurken anomoli hucrelerini atarmis o yuzden sans veriliyor tabi anomoli hangi kromozondan kaynakli bide o önemliofff ince isler bunlar bildiğim kadarıyla
Cnm pozitifi gormussun hayirli olsun ins saglikli devam eder kalp atisinida duyarsn. Hemsirelerin davranisina bnde cok kizdm baslarindan savmislar kraldan cok kralci olmislar. Bnde yrn tedaviye baslayacgm yani muayene snrasi uygun gorurlerse bu ay baslarz. Senin yasadgndan da sunu anladm hemsiryle muhatap olmadan direkt doktra ulasmak lazm cep telini almak lazm. Sen sakince yat dinlen stresle kasma kendini duani et bebegini sev ins hersey guzel olacak suan en mutlu anin olmali poztf gordun ve bebegin seninle.Hastaneden geldiğimden beri yatıyorum hiç kalkmıyorum bi tuvalete gidiyorum inş bebeğim benimle kalır benim riskim 20.haftadan sonra derken en baştan başladı Allahım zorlaşturmasın kolaylaştırsın ne diyim
O kanamadan sonra benimledir inşAllahCnm pozitifi gormussun hayirli olsun ins saglikli devam eder kalp atisinida duyarsn. Hemsirelerin davranisina bnde cok kizdm baslarindan savmislar kraldan cok kralci olmislar. Bnde yrn tedaviye baslayacgm yani muayene snrasi uygun gorurlerse bu ay baslarz. Senin yasadgndan da sunu anladm hemsiryle muhatap olmadan direkt doktra ulasmak lazm cep telini almak lazm. Sen sakince yat dinlen stresle kasma kendini duani et bebegini sev ins hersey guzel olacak suan en mutlu anin olmali poztf gordun ve bebegin seninle.
Gözünaydın canımmmm çok şükür allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyaptırdım canım.bilmem anlatabildim mi???
Canım senin değerin kaç beta değerin kaç die sorduk ama görmedin sanırımO kanamadan sonra benimledir inşAllah
Allah razı olsun arkdaşım. Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlat nasip olur inşallahGözünaydın canımmmm çok şükür allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?