Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kediligelin aşk olsun hani haber vercektın :))
tebrık ederım canım Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş
değerin kaç çıktı cnm ?

Kediligelin aşk olsun hani haber vercektın :))
tebrık ederım canım Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inş
değerin kaç çıktı cnm ?
Hala inanamıyorım sürekli araştırıyorum değer düşük mü diye. Kafam allak bullak affet beni . 8. Gün 68,67 çıktı normal mi sence? İyi mi? Düşük mü?

Hala inanamıyorım sürekli araştırıyorum değer düşük mü diye. Kafam allak bullak affet beni . 8. Gün 68,67 çıktı normal mi sence? İyi mi? Düşük mü?
canını sıkma değerın bence normal 2 gün sonra tekrarlarsın sağlıkla artar değerin inş ... aynı yerde ve aynı saattde yaptırmaya çalış cnm ... şimdilik hamilesin keyfine çıkar :)

canını sıkma değerın bence normal 2 gün sonra tekrarlarsın sağlıkla artar değerin inş ... aynı yerde ve aynı saattde yaptırmaya çalış cnm ... şimdilik hamilesin keyfine çıkar :)
Yarın akşam yaptırıcam. İnşallah sağlıklı artar. Hala inanamıyorum işyerindeyim ve salak bi gülüş var suratımda ne oldu sana diye soruyorlar hemen sonra da gözlerim doluyor. Tuhaf ya çok tuhaf

Yarın akşam yaptırıcam. İnşallah sağlıklı artar. Hala inanamıyorum işyerindeyim ve salak bi gülüş var suratımda ne oldu sana diye soruyorlar hemen sonra da gözlerim doluyor. Tuhaf ya çok tuhaf
bence bu sefer oldu cnm, bana da umut oldu genellıkle ilk denemesi olmayan 2. denemede hamile kaldı... Ama ben hala başlıyacak gücü kendimde bulamıyorum ... şu genetik testlerımın sonucunu beklıyorum aralığın 25'de bellı olacakmış ... benım başlamam ocağı bulur sanırım

Sonu hayırlı olsunda, ilkinde Allah nasip etsinde bi kaç beklemekle sıkıntı olmaz canım. İnşallah Allah sana ilk denemende pozirifi gösterir. Dularım seninle kuzum.

Sonu hayırlı olsunda, ilkinde Allah nasip etsinde bi kaç beklemekle sıkıntı olmaz canım. İnşallah Allah sana ilk denemende pozirifi gösterir. Dularım seninle kuzum.
tesekkur ederım cnm eksık olma
benım ikinci denemem olacak bu , ilk denemede negatif almıştım eylülde o yüzden bazı testler yaptırdım gerçeği semra hanım istemedi ama olsun kafam rahat olur en azından

tesekkur ederım cnm eksık olma
benım ikinci denemem olacak bu , ilk denemede negatif almıştım eylülde o yüzden bazı testler yaptırdım gerçeği semra hanım istemedi ama olsun kafam rahat olur en azından
Bende ypırdım genetik benden de istemedi gerek yok dedi ama aklımda kalmasın dedim. Çok şükür temiz çıktı. İyi yapmışsın yapırmakşa acaba demektense rahatlamış olursun. Bana 6. Gün embriyosu çok yavaş demişlerdi semra hanım bile çok ümitli konışmamıştı. Kısmet işte. Erkenden sevinmek istemiyorum. İnşallah senden de güzel haberler alacağımız günler gelecek.

Rabbim tamamına erdirir inş cnm ben inanıyorum değerin katlanacak ve bebeğini kucagına alıcaksın Allahın izniyle...
senın genetik testin ne zaman çıktı ? ben 25 ekimde yaptırdım ... sonuçları semra hanıma gösterdınmı?

Evet ıyutuyorlar, çok uzun sürmüyor işlem, uyandığınızda çok hafif ayrı olabiliyor, ya da hiç. Ben de hiç ağrı olmamıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun
slm cnm nasılsın ? histeroskopimi olacaksın ? transfer ne zaman? bende geçen sene eylül ayında histeroskopi olmuştum

yaptırdım canım. bilmem anlatabildim mi???

Canim benim tebrik ederim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah cok ama cok sevindim benimde naturel transfer olacak kontrellere dün basladik hayirlisi hakkimizda... seni naturelden korktugum icin takip ediyordum transfer sonrasi ve öncesi hic ilac kullanmiyorsun dimi merak ettim de bir de embriyoya genetik yaptilar mi

slm cnm nasılsın ? histeroskopimi olacaksın ? transfer ne zaman? bende geçen sene eylül ayında histeroskopi olmuştum
İyi olmaya çalışıyorum, birkaç gündür keyfim yok ama düzelirim heralde. Sevinç hanım la konuştum sadece, histereskopi gerekir dedi Semra hoca ya göstercek ama anca haftaya, izne ayrılıyormuş çünkü. Ondan başkası gösteremiyor mu sonucu çok anlayamadım ama çok da üstünde durmamaya çalışıyorum.
Bu ay olmaz bir sonraki adetinde ara dedi, semra hanım yapıyormuş zaten. Ama sonrasında ne olur transferi hemen yaparlar mı yapmazlar mı bi fikrim yok. Çok soramadım, çok da anlatmıyorlar, yani histereskopi nedir nasıl yapılır sonrasında ne olur bilgi vermiyorlar sen sormazsan. Benim de soracak gücüm modum yoktu, o yüzden koca bi belirsizlik kaldı üstümde. Tek bildiğim transfere biraz daha vakit olduğu. Seninle aynı zamanlara denk gelme ihtimalimiz yüksek.

Ben memorial da yaptırdım canım. Acil notu düşürüldü 4-5 gün içinde hepsi çıktı. Dosyama koydular.

anladım cnm bende olmuştum histeroskopi rahim yolum dardı açıldı ama semra hanım senın için histeroskopi gereksiz işlem olmuş, rahim yolunun dar olması hamıle kalamaman yada tüp bebekte tutunaman gibi bir durumda bir etkisi yok en fazla normal doğumun zor olurdu o kadar ... benım histeroskopi olduğum doktorum eğer histerokopi olmazsan tüp bebekte bile tutma ihtimali düşük dedi, eğer olursan normal yolla gebe bile kalırsın dedı ama tabiki elıme koca bir hiççç geçti tam 1 sene bekledım ama hamile kalamadım ... neyse cnm geçti sonuçta, seni çokk iyi anlıyorum bende artık soru sormuyorum çünkü soracak gücüm kalmadı, birazda kendi kendimizin doktoru olduk sanırım , araştırıyoruz ve sorularımızın cevabını buluyoruz... inş aynı zamanda güzel haber alırız ... senın gücüne hayranım zaten mayıs ayından beri seni takip ediyorum bu kısa sürede çok şey yaşadın ama hepimizden güçlüsün maşallah sana... bu gücü hep muhafaza etmen dileğiyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…