- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Teşekkür ederim arkaşım. Bende korluyordum naturelden ama çok rahat hiç ilaç kullanmıyorum. Jel vs olmuyor bizde. Ben 2 defa kontrole gittim rahim kalınlığı 11 mm yumurtam 19 mm olunca çatlatma iğnesi vurdum bir tek. 6 gün sonrada transferi yaptılar. Genetil yapılmadı embriyolara. Aslında sevinmek için daha çok erken bir önceki transferim kimyasalla sonuçlandı ama onda ilk değerim 7.79 çıkmıştı 72 ya kadar yükseldi sonra 2 hafta içinde düştü. Bunda da korlularım var açıkçası inşallah sımsıkı tutunur. 6. Gün embriyosu olduğu için biraz şans düşüktü ama şimdilik pozitifi aldık inşallah sağlıklı ilerler. Senden de güzel haberler alırız inşallah.Canim benim tebrik ederim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah cok ama cok sevindim benimde naturel transfer olacak kontrellere dün basladik hayirlisi hakkimizda... seni naturelden korktugum icin takip ediyordum transfer sonrasi ve öncesi hic ilac kullanmiyorsun dimi merak ettim de bir de embriyoya genetik yaptilar mi
675 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. yanlış yönlerdirmiş olmayayım senin genetik dediğin trombofili paneli mi? Ben onu yaptırdım.ne kadara yaptırdın cnm ?
hayır cnm o değil onu bende memorilde yaptırdım o test kan pıhtılaşma genetik eğilim varmı diye yapılan test675 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. yanlış yönlerdirmiş olmayayım senin genetik dediğin trombofili paneli mi? Ben onu yaptırdım.
Sağol cevap verdiğin için. Uyutuyorlar mı opuda?
Opu anastezili oluyor. Birşey hissetmiyorsunuz.Sağol cevap verdiğin için. Uyutuyorlar mı opuda?
yaptırdım canım.bilmem anlatabildim mi???
ayyy maşallah Kızlar çok sevindim çoookkk rabbim kucağınıza almayı nasip etsinHamileyimmmmm
Gözün aydın canım ne güzel haberler bunlar peşpeşe MaşallahHamileyimmmmm
Aminnnnnn allah hepimize yardım etsin kucağımıza almayı bu günleri görmeyi nasip etsin inşallaaahhGözün aydın canım ne güzel haberler bunlar peşpeşe MaşallahAllah tamamına erdirsin
Aminnnn hepimizz o günleri görelim inşallahhhayyy maşallah Kızlar çok sevindim çoookkk rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
yaptırdım canım.bilmem anlatabildim mi??? [/QUOTE
Aynen canım güzel haberi almışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hcg kaç çıktı sende?Canımmm gözün aydın allah tamamını erdirsin
Güçlü müyüm onu bilmiyorum, sadece elden bir şey gelmiyor diye öylece bekliyorum. Mayıs ın üzerinden 6 ay geçmiş. Benimle hamile kalanlar şimdi doğum yaptılar, bu hepimizin yaşadığı şeyler ama ne biliyim artık yorgunluk çok arttı heralde bende. Melankolik havalar üzerimde bu ara. İnşallah düzelir, yoksa böyle beklemek de zoranladım cnm bende olmuştum histeroskopi rahim yolum dardı açıldı ama semra hanım senın için histeroskopi gereksiz işlem olmuş, rahim yolunun dar olması hamıle kalamaman yada tüp bebekte tutunaman gibi bir durumda bir etkisi yok en fazla normal doğumun zor olurdu o kadar ... benım histeroskopi olduğum doktorum eğer histerokopi olmazsan tüp bebekte bile tutma ihtimali düşük dedi, eğer olursan normal yolla gebe bile kalırsın dedı ama tabiki elıme koca bir hiççç geçti tam 1 sene bekledım ama hamile kalamadım ... neyse cnm geçti sonuçta, seni çokk iyi anlıyorum bende artık soru sormuyorum çünkü soracak gücüm kalmadı, birazda kendi kendimizin doktoru olduk sanırım , araştırıyoruz ve sorularımızın cevabını buluyoruz... inş aynı zamanda güzel haber alırız ... senın gücüne hayranım zaten mayıs ayından beri seni takip ediyorum bu kısa sürede çok şey yaşadın ama hepimizden güçlüsün maşallah sana... bu gücü hep muhafaza etmen dileğiyle :))
97.34 çıktı yarın tekrar yapıcaz senin ki kaç çıktı ?Aynen canım güzel haberi almışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hcg kaç çıktı sende?
Güçlü müyüm onu bilmiyorum, sadece elden bir şey gelmiyor diye öylece bekliyorum. Mayıs ın üzerinden 6 ay geçmiş. Benimle hamile kalanlar şimdi doğum yaptılar, bu hepimizin yaşadığı şeyler ama ne biliyim artık yorgunluk çok arttı heralde bende. Melankolik havalar üzerimde bu ara. İnşallah düzelir, yoksa böyle beklemek de zor
Benim 68,67 çıktı ama normalde test günüm bugün ben dün yaptırdım. Senin 9. Gün değerin mi?97.34 çıktı yarın tekrar yapıcaz senin ki kaç çıktı ?
Evet tam 9 gün yarın tekrarlıyacaz testi bir daha bakıcazBenim 68,67 çıktı ama normalde test günüm bugün ben dün yaptırdım. Senin 9. Gün değerin mi?
Benim 68,67 çıktı ama normalde test günüm bugün ben dün yaptırdım. Senin 9. Gün değerin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?