Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim arkaşım. Bende korluyordum naturelden ama çok rahat hiç ilaç kullanmıyorum. Jel vs olmuyor bizde. Ben 2 defa kontrole gittim rahim kalınlığı 11 mm yumurtam 19 mm olunca çatlatma iğnesi vurdum bir tek. 6 gün sonrada transferi yaptılar. Genetil yapılmadı embriyolara. Aslında sevinmek için daha çok erken bir önceki transferim kimyasalla sonuçlandı ama onda ilk değerim 7.79 çıkmıştı 72 ya kadar yükseldi sonra 2 hafta içinde düştü. Bunda da korlularım var açıkçası inşallah sımsıkı tutunur. 6. Gün embriyosu olduğu için biraz şans düşüktü ama şimdilik pozitifi aldık inşallah sağlıklı ilerler. Senden de güzel haberler alırız inşallah.

675 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. yanlış yönlerdirmiş olmayayım senin genetik dediğin trombofili paneli mi? Ben onu yaptırdım.
hayır cnm o değil onu bende memorilde yaptırdım o test kan pıhtılaşma genetik eğilim varmı diye yapılan test
benım dediğim eşime ve bana yapılan kromozomları inceleyen genetik test

Güçlü müyüm onu bilmiyorum, sadece elden bir şey gelmiyor diye öylece bekliyorum. Mayıs ın üzerinden 6 ay geçmiş. Benimle hamile kalanlar şimdi doğum yaptılar, bu hepimizin yaşadığı şeyler ama ne biliyim artık yorgunluk çok arttı heralde bende. Melankolik havalar üzerimde bu ara. İnşallah düzelir, yoksa böyle beklemek de zor

Güçlü ol inan tam bitti dediğin an başlıyor herşey ben olmadı diyerek ağlayacak gittim bu gün ama ne güzel haber aldık sadece güçlü ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…