- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Hastane 2 gün sonra testi yenileyin diyecek. 2 gün sonra artış varsa yeniden yenilemeni ister takip açısından. Sonrada kese için çağırıyorlar mı onu bende bilmiyorum. Ben hastaneye mail atmayı unuttum şimdi atıcam.Napıcaz şimdi hastaneyemi gitmek lazım ben ne yapıcağımı bilmiyorum hastaneden dönüş bekliyorum arıyan olmadı daha
Hastane 2 gün sonra testi yenileyin diyecek. 2 gün sonra artış varsa yeniden yenilemeni ister takip açısından. Sonrada kese için çağırıyorlar mı onu bende bilmiyorum. Ben hastaneye mail atmayı unuttum şimdi atıcam.
cnm o hesaplara girersek çıkamayız benımle beraber evlenen kuzenım ikinciye hamile, geçen sene evlenen arkadaşım doğum yaptı, birde demezlermı ayyy hiç beklemiyorduk süpriz oldu, şimdi sırası değildi , o kadar dikkat ettık yine hamileyız falann , önceden bozuluyordum ama şimdi hiç etkilenmiyorum ... birazda havalardan öyleyiz sürece başlıyalım daha iyi olacagız inş beklemek gerçekten zor...Güçlü müyüm onu bilmiyorum, sadece elden bir şey gelmiyor diye öylece bekliyorum. Mayıs ın üzerinden 6 ay geçmiş. Benimle hamile kalanlar şimdi doğum yaptılar, bu hepimizin yaşadığı şeyler ama ne biliyim artık yorgunluk çok arttı heralde bende. Melankolik havalar üzerimde bu ara. İnşallah düzelir, yoksa böyle beklemek de zor
cnm ben istanbulda yaşıyorum ilk denemem negatif dondurulmuşlarla aralık yada ocak ayı gibi başlamayı düşünüyorumgüzel haberler veren tüm arkadaşlar İNŞALLAH sağ salim kucağınıza aldığınızıda paylaşırsınız valla umut oldunuz bu aralar gitmeyi düşünmüyordum ama aralık ta gitsemmi diye düşünmeye başladım 8. tedavim falan olacak galiba artık sayısını karıştırdım.... ARALIK ayında tedaviye sıfırdan başlayacak yada başlamayı düşünen varmı kendime arkadaş arıyorumm birde ben eşimin işinden dolayı tek gidiyorum sadece opuya geliyor varmı gidecek olan tedavi günlerimizin denk geleceği şehir dışından benim durumumda olan arkadaş zor bi ihtimal ama bulursam beki kendimi biraz daha gaza verip süreci netleştirmek istiyorum .Burayada yazınca kendimi daha rahatlamış hissediyorum:)))))
hayırlısı olsun canım benimde pgt ekimde kötü gelince transfer iptal olmuştu yücel bey kasımda gelebilirsin demişti ama çok erken olur diye bi kaç ay sonraya atayım dedim çokta atamıyorum benim yaşda var kızlar kanıma girdi valla aralıkta gitsem mi diye ...benim hiç dondurulmuşum yok sıfır tedavi yanii .birde beni düşündüren orda tedavide hastaneye yakın bir otelde kalmak istiyorum diğer tedavide arkadaşımda kaldım oda karşıdaydı evi git gel valla mahfolmuştum yollarda yalnız olacağım için otelde yapabilirmiyim tek başıma onu düşünüyorum kalan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istedim..senide takip ediyorum İnşallah sendende güzel haberler alacağımız günler yakındır:)))cnm ben istanbulda yaşıyorum ilk denemem negatif dondurulmuşlarla aralık yada ocak ayı gibi başlamayı düşünüyorum
bugün yarın ararlar canım sakin ol güzel gelir sonuç İNŞALLAH....15 gün oldu genetik sonucu hala gelmedi.. aradım çıkmamış, çok uzadı artık geceleri 4 ten önce uyuyamıyorum çok stresliyim..
inş cnm hepimiz için hayrlı olsunhayırlısı olsun canım benimde pgt ekimde kötü gelince transfer iptal olmuştu yücel bey kasımda gelebilirsin demişti ama çok erken olur diye bi kaç ay sonraya atayım dedim çokta atamıyorum benim yaşda var kızlar kanıma girdi valla aralıkta gitsem mi diye ...benim hiç dondurulmuşum yok sıfır tedavi yanii .birde beni düşündüren orda tedavide hastaneye yakın bir otelde kalmak istiyorum diğer tedavide arkadaşımda kaldım oda karşıdaydı evi git gel valla mahfolmuştum yollarda yalnız olacağım için otelde yapabilirmiyim tek başıma onu düşünüyorum kalan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istedim..senide takip ediyorum İnşallah sendende güzel haberler alacağımız günler yakındır:)))
cnm beklemek zor biliyorum ama azıcık daha sabır geç olsun güç olmasın15 gün oldu genetik sonucu hala gelmedi.. aradım çıkmamış, çok uzadı artık geceleri 4 ten önce uyuyamıyorum çok stresliyim..
tmm canım çok saol ..bende hiç gebelik olmadı o nedenle pgt yapalım dedi semra hocainş cnm hepimiz için hayrlı olsun
xra221 arkadaşımızda otelde kaldı sana detayları anlatabılır... ben istanbullu olduğum için otelde kalmadım...
sizde embriyolar niye pgt ye gitti sorun neydi cnm?
cnm beklemek zor biliyorum ama azıcık daha sabır geç olsun güç olmasın
bugün yarın ararlar canım sakin ol güzel gelir sonuç İNŞALLAH....
Hamileyimmmmm
Hamileyimmmmm
20 gün diyorlar ama benim 10 gün sonra çıktı 12. Gün kendim aradım öğrendim tek embriyoya kaldım inşallah oda benim kalır içimde hayat bulur. Biraz karamsarım bu günlerde. Tekrar başlarsam nasıl olur. Pgt de işlem gördüğü için bozulma olasılığı varmış. Yani zor bir süreç. İnşallah sende olumlu sonuç alırsın. Rabbim sonuç ne olursa olsun içimize huzur versin. Ümit versin güç versin.15 gün oldu genetik sonucu hala gelmedi.. aradım çıkmamış, çok uzadı artık geceleri 4 ten önce uyuyamıyorum çok stresliyim..
Aminnnn çok dua edicem size hep aklımdasınız tez zamanda sizlerden de güzel haberler alırız inşallahhhGözün aydin olsun cnm rabbim tamamina erdirsin bize de dua edin
Hangi ilaç ? Bende iki gündür bulantı baş dönmesi varKızlar ilaçlar bulantı yapıyor mu sizde bugün çok kötü bulantım oluyor
Aminnnnn tez zamanda sizdende duyarız inşallahBugün bir bakayım dedim neler oluyor külüpte maşallah hamiş haberleri var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim gibi bekleyenlere sabır ve güç versin.
Amin canım20 gün diyorlar ama benim 10 gün sonra çıktı 12. Gün kendim aradım öğrendim tek embriyoya kaldım inşallah oda benim kalır içimde hayat bulur. Biraz karamsarım bu günlerde. Tekrar başlarsam nasıl olur. Pgt de işlem gördüğü için bozulma olasılığı varmış. Yani zor bir süreç. İnşallah sende olumlu sonuç alırsın. Rabbim sonuç ne olursa olsun içimize huzur versin. Ümit versin güç versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?