- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Matofin xr folikasit eutrox içiyorumHangi ilaç ? Bende iki gündür bulantı baş dönmesi var
Yok transfer aralık adetiyle inşallah başlanacak. Zaman geçmiyor. Sende vücuduna çok strese yükleme pozitif olacak. Transferde sağlıklı sakin bir bedende can bulsun bebişAmin canımbenim de 2 tane gitti zaten biri 6. Gün gitti geç gelişiyordu.. transferin gerçekleşti mi? Giden embriyoların kalitesi ne durumdaydılar? İnşallah güzel sonuçlar alırız beklemek çok zor
İnş bebeğim benimledir arkadaşım çünkü dün kanamam filan oldu kabus gibi bir gündüBugün bir bakayım dedim neler oluyor külüpte maşallah hamiş haberleri var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim gibi bekleyenlere sabır ve güç versin.@Kediligelin @nurayyy P Pamukprensali
anladım cnm bende de hiç gebelık olmadı genetik test yaptırdınız mı?tmm canım çok saol ..bende hiç gebelik olmadı o nedenle pgt yapalım dedi semra hoca
İnşallah senin bebeğindir ve seninledir meleğin. Rahat ol demek biliyorum kolay. Ne desek boş. Ama inan ve sakin olmaya çalış. Seni ne rahatlatıyor mesela. Ben klasik müzik dinleyince çok rahat ve sakin oluyorum. Onu bul ilahi olur ney sesi olur klasik müzik olur. Uzan seni rahat hissettirebilen aç ve bebeğinle allaha sığın. Sadece benim düşüncem belki faydası olur. Umarım Doğum haberleri paylaşırsınİnş bebeğim benimledir arkadaşım çünkü dün kanamam filan oldu kabus gibi bir gündü
kandan bakılan kromozom testlerini diyorsan evet yaptırdık onlarda bişey çıkmadıanladım cnm bende de hiç gebelık olmadı genetik test yaptırdınız mı?
İnş karnımdakşni sağlıkla alırım Allahım 2.defa evlat acısı yaşatmasın ne bana ne başkasına yarın tekrar kan vermem lazım ama korkuyorumİnşallah senin bebeğindir ve seninledir meleğin. Rahat ol demek biliyorum kolay. Ne desek boş. Ama inan ve sakin olmaya çalış. Seni ne rahatlatıyor mesela. Ben klasik müzik dinleyince çok rahat ve sakin oluyorum. Onu bul ilahi olur ney sesi olur klasik müzik olur. Uzan seni rahat hissettirebilen aç ve bebeğinle allaha sığın. Sadece benim düşüncem belki faydası olur. Umarım Doğum haberleri paylaşırsın
Anne olacağına inan korkma anneler güçlü olur. Sende annesin aklından çıkartma. Güzel haber paylaşacaksınİnş karnımdakşni sağlıkla alırım Allahım 2.defa evlat acısı yaşatmasın ne bana ne başkasına yarın tekrar kan vermem lazım ama korkuyorum
İnşAllah arkadaşım inşAllah hepimiz olacağızAnne olacağına inan korkma anneler güçlü olur. Sende annesin aklından çıkartma. Güzel haber paylaşacaksın
evet cnm onu dedım ne güzel inş pgt den de sağlıklı embriyolarınız gelırkandan bakılan kromozom testlerini diyorsan evet yaptırdık onlarda bişey çıkmadı
Merhaba sabrin sonunda insallah bizde mujdeli haberleri vericez.. hamileyimmm yazicaz... ben inaniyorum. Histeroskopiden korkma cok kolay rahim içine sivi verip kamera ile bakiyorlar kanallarda sorun varmi rahimde birsey varmi yapisiklik falan varmi diye mesala benim hiç sorun yok gorunuyordu bir tupumde yapisikliktan geçiş çok zor oluyormuş kapadilar. Ins. Sende bir sorun çıkmaz hemen kalkarsin... v güçlü olmamiz lazim başka caremiz yok. Ben ilk negatif sonucu aldığımda eltim hamile mujdesi verdi oğlu simdi nerdeyse 3 yadinda yapcak bir sey sabretcezGüçlü müyüm onu bilmiyorum, sadece elden bir şey gelmiyor diye öylece bekliyorum. Mayıs ın üzerinden 6 ay geçmiş. Benimle hamile kalanlar şimdi doğum yaptılar, bu hepimizin yaşadığı şeyler ama ne biliyim artık yorgunluk çok arttı heralde bende. Melankolik havalar üzerimde bu ara. İnşallah düzelir, yoksa böyle beklemek de zor
Canım o serum hiçbir işe yaramıyor 26 ekimde 8. Deneme de negatif aldım Dr bana uyguladı o serumu sonuç ortada ben izmirde yaşıyorum buradaki merkezde oldu 20 kasımda Semra hanımda öngörüşmem var izmirden gelicem 9. Tedavim olacak inşallah son olurŞimdi başka bir topikte gördüm.. intralipid serum tedavisi varmış transfer ile birlikte yapılan bir serummuş tutunmayı arttırdığı gözlenmiş negatif sonuç alan ve daha önce düştüğü olan kişilere yapılıyormuş.. acaba hastanede böyle bir uygulama var mı? Transferi yakın olan arkadaşlar doktoruna sorup bizimle paylaşırsa sevinirim..
cnm onu ben semra hanıma sordum bilimselliği kanıtlanmamış birseyi uygulamıyoruz zeten böyle birseyide hürriyet kelebek gazetesinden çıktı vücut embriyoyu kabul etsin diye antibiyotık tedavisi uyguluyoruz dediŞimdi başka bir topikte gördüm.. intralipid serum tedavisi varmış transfer ile birlikte yapılan bir serummuş tutunmayı arttırdığı gözlenmiş negatif sonuç alan ve daha önce düştüğü olan kişilere yapılıyormuş.. acaba hastanede böyle bir uygulama var mı? Transferi yakın olan arkadaşlar doktoruna sorup bizimle paylaşırsa sevinirim..
Hayirli olsun ben sana demistim bel agrisi pozitif diye...97.34 çıktı yarın tekrar yapıcaz senin ki kaç çıktı ?
Merhaba degerin coook guzel stres yapma sen artik hamilesin.Benim 68,67 çıktı ama normalde test günüm bugün ben dün yaptırdım. Senin 9. Gün değerin mi?
Insallah olumlu olur...Canım o serum hiçbir işe yaramıyor 26 ekimde 8. Deneme de negatif aldım Dr bana uyguladı o serumu sonuç ortada ben izmirde yaşıyorum buradaki merkezde oldu 20 kasımda Semra hanımda öngörüşmem var izmirden gelicem 9. Tedavim olacak inşallah son olur
Teşekkürler canım denemiş biri olarak yanıtlaman beni çok memnun etti. İnşallah emeklerinin sonunda bebeğine kavuşursun.. negatif olmasının sebebini neye bağladılar peki sorun neydi sizdeCanım o serum hiçbir işe yaramıyor 26 ekimde 8. Deneme de negatif aldım Dr bana uyguladı o serumu sonuç ortada ben izmirde yaşıyorum buradaki merkezde oldu 20 kasımda Semra hanımda öngörüşmem var izmirden gelicem 9. Tedavim olacak inşallah son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?