Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canım benim de 2 tane gitti zaten biri 6. Gün gitti geç gelişiyordu.. transferin gerçekleşti mi? Giden embriyoların kalitesi ne durumdaydılar? İnşallah güzel sonuçlar alırız beklemek çok zor
Yok transfer aralık adetiyle inşallah başlanacak. Zaman geçmiyor. Sende vücuduna çok strese yükleme pozitif olacak. Transferde sağlıklı sakin bir bedende can bulsun bebiş

İnş bebeğim benimledir arkadaşım çünkü dün kanamam filan oldu kabus gibi bir gündü

İnş bebeğim benimledir arkadaşım çünkü dün kanamam filan oldu kabus gibi bir gündü
İnşallah senin bebeğindir ve seninledir meleğin. Rahat ol demek biliyorum kolay. Ne desek boş. Ama inan ve sakin olmaya çalış. Seni ne rahatlatıyor mesela. Ben klasik müzik dinleyince çok rahat ve sakin oluyorum. Onu bul ilahi olur ney sesi olur klasik müzik olur. Uzan seni rahat hissettirebilen aç ve bebeğinle allaha sığın. Sadece benim düşüncem belki faydası olur. Umarım Doğum haberleri paylaşırsın

İnş karnımdakşni sağlıkla alırım Allahım 2.defa evlat acısı yaşatmasın ne bana ne başkasına yarın tekrar kan vermem lazım ama korkuyorum

Şimdi başka bir topikte gördüm.. intralipid serum tedavisi varmış transfer ile birlikte yapılan bir serummuş tutunmayı arttırdığı gözlenmiş negatif sonuç alan ve daha önce düştüğü olan kişilere yapılıyormuş.. acaba hastanede böyle bir uygulama var mı? Transferi yakın olan arkadaşlar doktoruna sorup bizimle paylaşırsa sevinirim..

Merhaba sabrin sonunda insallah bizde mujdeli haberleri vericez.. hamileyimmm yazicaz... ben inaniyorum. Histeroskopiden korkma cok kolay rahim içine sivi verip kamera ile bakiyorlar kanallarda sorun varmi rahimde birsey varmi yapisiklik falan varmi diye mesala benim hiç sorun yok gorunuyordu bir tupumde yapisikliktan geçiş çok zor oluyormuş kapadilar. Ins. Sende bir sorun çıkmaz hemen kalkarsin... v güçlü olmamiz lazim başka caremiz yok. Ben ilk negatif sonucu aldığımda eltim hamile mujdesi verdi oğlu simdi nerdeyse 3 yadinda yapcak bir sey sabretcez

Canım o serum hiçbir işe yaramıyor 26 ekimde 8. Deneme de negatif aldım Dr bana uyguladı o serumu sonuç ortada ben izmirde yaşıyorum buradaki merkezde oldu 20 kasımda Semra hanımda öngörüşmem var izmirden gelicem 9. Tedavim olacak inşallah son olur

cnm onu ben semra hanıma sordum bilimselliği kanıtlanmamış birseyi uygulamıyoruz zeten böyle birseyide hürriyet kelebek gazetesinden çıktı vücut embriyoyu kabul etsin diye antibiyotık tedavisi uyguluyoruz dedi

Insallah olumlu olur...

Teşekkürler canım denemiş biri olarak yanıtlaman beni çok memnun etti. İnşallah emeklerinin sonunda bebeğine kavuşursun.. negatif olmasının sebebini neye bağladılar peki sorun neydi sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…