- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Merhaba; hastanede aradı 1 gün erken yapmanıza rağmen değer iyi hayırlı olsun dedi. 2 gün sonra yenilememi istedi artış varsa bir daha yapmama gerek yokmuş. İçim rahatladı inşallah yeterli artış olur.Merhaba degerin coook guzel stres yapma sen artik hamilesin.
Teşekürler canımmm evet çok oluyordu ayakta uzanırken otururken hep ağırıyordu ama güzel ağrılarmış allah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallahHayirli olsun ben sana demistim bel agrisi pozitif diye...
CANIM biz tempo çağlayan otelde kaldık .temiz bir oteldi memnun kaldık . Tek de kalinabilir bence bi araştır istersenhayırlısı olsun canım benimde pgt ekimde kötü gelince transfer iptal olmuştu yücel bey kasımda gelebilirsin demişti ama çok erken olur diye bi kaç ay sonraya atayım dedim çokta atamıyorum benim yaşda var kızlar kanıma girdi valla aralıkta gitsem mi diye ...benim hiç dondurulmuşum yok sıfır tedavi yanii .birde beni düşündüren orda tedavide hastaneye yakın bir otelde kalmak istiyorum diğer tedavide arkadaşımda kaldım oda karşıdaydı evi git gel valla mahfolmuştum yollarda yalnız olacağım için otelde yapabilirmiyim tek başıma onu düşünüyorum kalan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istedim..senide takip ediyorum İnşallah sendende güzel haberler alacağımız günler yakındır:)))
Afedersiniz bişe sorucam siz yazınca aklıma takıldı pgt de işlem görünce mi bozulma oluyormuş kim dediki bak çok üzüldüm şimdi bende pgt den olumlu aşdım çok şükür ama siz böyle yazınca20 gün diyorlar ama benim 10 gün sonra çıktı 12. Gün kendim aradım öğrendim tek embriyoya kaldım inşallah oda benim kalır içimde hayat bulur. Biraz karamsarım bu günlerde. Tekrar başlarsam nasıl olur. Pgt de işlem gördüğü için bozulma olasılığı varmış. Yani zor bir süreç. İnşallah sende olumlu sonuç alırsın. Rabbim sonuç ne olursa olsun içimize huzur versin. Ümit versin güç versin.
Ben bir arkadaşım tüp bebek tedavisi oldu 4 embriyosunun ikisine pgt yaptırdı ikisini kendi ısrarıyla dondurmuş pgt olanlar geri gelmemiş. Dondurduğu iki embriyoyuda transfer ettirmiş ısrarla şimdi ikizleri kucağında. Doktoru pozitif alınca işlem görüyor sonuçta bozulma riski var demiş. Ben bu olayı umut beye anlattım. İçimi rahatlatmak için baya konuştu ama. Onunla tesadüf olmuştur dedi. Yani işin Aslı herşey nasip kısmet. Üç sağlıklı embriyomdan tek kaldı. Tekrar başlarsam gene pgt yapılacakmış orda yaparsam tabiki. Artık olumsuz düşünmek istemiyorum. Beş embriyom beş gün birinci günüyle uyumlu dendi son gün üç kaldı ikisi yavaşmış. Açıkcası güven konusunda şüphelerim oluştu. Artık nasip umarım o tek kalan bana evlat olurAfedersiniz bişe sorucam siz yazınca aklıma takıldı pgt de işlem görünce mi bozulma oluyormuş kim dediki bak çok üzüldüm şimdi bende pgt den olumlu aşdım çok şükür ama siz böyle yazınca
CANIM biz tempo çağlayan otelde kaldık .temiz bir oteldi memnun kaldık . Tek de kalinabilir bence bi araştır istersen[/
saol canım araştırıyorum bakalım nasıl olcak
Hayırlınolsun canım yarın benim de transferim var acayip moral oldunuz bana allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAminnnn hepimizz o günleri görelim inşallahhh
Aminnn seninde sana sıkı sıkı tutunur inşallah kim transferini yapacak ?Hayırlınolsun canım yarın benim de transferim var acayip moral oldunuz bana allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yücel bey yapıcakmış saat 3.30 da hastanede olun dedilerAminnn seninde sana sıkı sıkı tutunur inşallah kim transferini yapacak ?
Senin transferini kim yapmıştı ?10 kasım da transferi olan başka biri var mı arkadaşlar ??????Aminnn seninde sana sıkı sıkı tutunur inşallah kim transferini yapacak ?
Canım teşekkür ederim bu cips çikolata dediğin nedir yani nasıl yapıyosun? Bende kist var 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 29’nda doktora gidicem acaba kullandığım doğum kontrol hapı tedavimi ertelermi?Hayırlı olsun şimdiden protein ağırlıklı beslenin diyorlar.. un tuz şeker bunlardan kaçınman gerekiyor.. gıda takviyeleri var doktoruna söylersen yardımcı olur, burada ki arkadaşlar arı sütü polen kullananlar var keçi boynuzu pekmezi Q10 kisti olanlar soğan kürü yapıyor ben cips çikolata yapıyorum şuan geçen tedavide bütün yemeklerimi buharda haşladım haftada 2 kere balık 2 kere et tükettim tavuk yerine hindi göğüs kullandım bol c vitamini meyve sabah kahvaltıda gezen tavuk yumurtası sabah aç karınna kayısı ılık su aklıma gelenler bunlar şuan için..
Canım merhaba bende bu ay önce sevinç hanımla sonra semra hanımda görüşücem Allah nasip ederse bütün tahlillerimi yaptırdım sevinç hanım nasıl? Birde fiyat herkese göre değişir bence tedavinin süreciyle alakalıArkadaşlar merhaba beniö doktorum Sevinç Ünal testlerim bitti bu ay adetin ikinci günü geldi fiyat konusu kafamı karıştırdı biz görüşmeye gittiğimizde 6750 demişlerdi bi arkadaş 7 küsür yazmış
Ben Semra hanımı istiyordum ama bir türlü randevu alamadım Sevinç hanıma randevu aldım şimdilik memnunum ilk denemem tahlil sonuçlarımı mail olarak yolladım kendisi bana dönüş yaptı prolaktin yüksek çıkmış ilk defa 30 u gördü prolaktin hormonum o da stresten diye düşünüyorum testleri yapana kadar perişan oldum çünküCanım merhaba bende bu ay önce sevinç hanımla sonra semra hanımda görüşücem Allah nasip ederse bütün tahlillerimi yaptırdım sevinç hanım nasıl? Birde fiyat herkese göre değişir bence tedavinin süreciyle alakalı
Çok şanslısın yücel bey harika biriYücel bey yapıcakmış saat 3.30 da hastanede olun dedilerÇok heycanlıyım çok korkuyorum inşallah bana tutunur bebeğim
Ya kaç gündür moralim bozuk ama şu attığın mesaj beni güldürdü Allah’ta seni güldürsünCanım teşekkür ederim bu cips çikolata dediğin nedir yani nasıl yapıyosun? Bende kist var 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 29’nda doktora gidicem acaba kullandığım doğum kontrol hapı tedavimi ertelermi?
Benimde prolaktin yüksek çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım adet döneminde yapılanla arada fark oluyorBen Semra hanımı istiyordum ama bir türlü randevu alamadım Sevinç hanıma randevu aldım şimdilik memnunum ilk denemem tahlil sonuçlarımı mail olarak yolladım kendisi bana dönüş yaptı prolaktin yüksek çıkmış ilk defa 30 u gördü prolaktin hormonum o da stresten diye düşünüyorum testleri yapana kadar perişan oldum çünkü
Banada değişik geldi o yüzden sordum hahahahahah bende şuan gülüyorum ama gerçekten insanın mutluluk hormununa ihtiyacı var :)))Ya kaç gündür moralim bozuk ama şu attığın mesaj beni güldürdü Allah’ta seni güldürsünbildiğin cips çikolata ne kadar abur cubur varsa onları yiyorum yani saldım gitti.. mutluluk hormonuna ihtiyaç olunca böyle oluyor bence hastaneyi arayıp doktoruna sana geri dönüş yapması için not bırak o konuda yardımcı olamayacağım
Ben aradığımda ilk randevuyu istiyorum dedim oda 29 kasımda varmış hemen tamam dedim yani sonuçta semra hoca için tercih ettim ve birebir görüşmek istedim birde tercihim bayan doktordan yanaydı çok şükür o günde ekip doktorlarından sevinç hanım varmış o gün ola hayrola o zaman benim hormon tahlillerim normal fakat değişik testler istemişlerdi onlar biraz düşük bu beyaz kan hücreleriyle alakalı olanlar onlarıda pek anlamadığımdan kurcalamadım bakalım semra hoca ne diycekBen Semra hanımı istiyordum ama bir türlü randevu alamadım Sevinç hanıma randevu aldım şimdilik memnunum ilk denemem tahlil sonuçlarımı mail olarak yolladım kendisi bana dönüş yaptı prolaktin yüksek çıkmış ilk defa 30 u gördü prolaktin hormonum o da stresten diye düşünüyorum testleri yapana kadar perişan oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?