Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CANIM biz tempo çağlayan otelde kaldık .temiz bir oteldi memnun kaldık . Tek de kalinabilir bence bi araştır istersen

Afedersiniz bişe sorucam siz yazınca aklıma takıldı pgt de işlem görünce mi bozulma oluyormuş kim dediki bak çok üzüldüm şimdi bende pgt den olumlu aşdım çok şükür ama siz böyle yazınca

Ben bir arkadaşım tüp bebek tedavisi oldu 4 embriyosunun ikisine pgt yaptırdı ikisini kendi ısrarıyla dondurmuş pgt olanlar geri gelmemiş. Dondurduğu iki embriyoyuda transfer ettirmiş ısrarla şimdi ikizleri kucağında. Doktoru pozitif alınca işlem görüyor sonuçta bozulma riski var demiş. Ben bu olayı umut beye anlattım. İçimi rahatlatmak için baya konuştu ama. Onunla tesadüf olmuştur dedi. Yani işin Aslı herşey nasip kısmet. Üç sağlıklı embriyomdan tek kaldı. Tekrar başlarsam gene pgt yapılacakmış orda yaparsam tabiki. Artık olumsuz düşünmek istemiyorum. Beş embriyom beş gün birinci günüyle uyumlu dendi son gün üç kaldı ikisi yavaşmış. Açıkcası güven konusunda şüphelerim oluştu. Artık nasip umarım o tek kalan bana evlat olur

Arkadaşlar merhaba beniö doktorum Sevinç Ünal testlerim bitti bu ay adetin ikinci günü geldi fiyat konusu kafamı karıştırdı biz görüşmeye gittiğimizde 6750 demişlerdi bi arkadaş 7 küsür yazmış

Canım teşekkür ederim bu cips çikolata dediğin nedir yani nasıl yapıyosun? Bende kist var 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 29’nda doktora gidicem acaba kullandığım doğum kontrol hapı tedavimi ertelermi?

Canım merhaba bende bu ay önce sevinç hanımla sonra semra hanımda görüşücem Allah nasip ederse bütün tahlillerimi yaptırdım sevinç hanım nasıl? Birde fiyat herkese göre değişir bence tedavinin süreciyle alakalı

Ben Semra hanımı istiyordum ama bir türlü randevu alamadım Sevinç hanıma randevu aldım şimdilik memnunum ilk denemem tahlil sonuçlarımı mail olarak yolladım kendisi bana dönüş yaptı prolaktin yüksek çıkmış ilk defa 30 u gördü prolaktin hormonum o da stresten diye düşünüyorum testleri yapana kadar perişan oldum çünkü

Bir de hangi doktor olursa olsun Semra hanım gözden geçiriyormuş diye duydum o yüzden Sevinç hanımla ön görüşmemi yaptım kendisi de gayet iyi ilgili

Ya kaç gündür moralim bozuk ama şu attığın mesaj beni güldürdü Allah’ta seni güldürsün bildiğin cips çikolata ne kadar abur cubur varsa onları yiyorum yani saldım gitti.. mutluluk hormonuna ihtiyaç olunca böyle oluyor bence hastaneyi arayıp doktoruna sana geri dönüş yapması için not bırak o konuda yardımcı olamayacağım

Benimde prolaktin yüksek çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım adet döneminde yapılanla arada fark oluyor

Banada değişik geldi o yüzden sordum hahahahahah bende şuan gülüyorum ama gerçekten insanın mutluluk hormununa ihtiyacı var :)))

Ben aradığımda ilk randevuyu istiyorum dedim oda 29 kasımda varmış hemen tamam dedim yani sonuçta semra hoca için tercih ettim ve birebir görüşmek istedim birde tercihim bayan doktordan yanaydı çok şükür o günde ekip doktorlarından sevinç hanım varmış o gün ola hayrola o zaman benim hormon tahlillerim normal fakat değişik testler istemişlerdi onlar biraz düşük bu beyaz kan hücreleriyle alakalı olanlar onlarıda pek anlamadığımdan kurcalamadım bakalım semra hoca ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…