- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
Kuru Kara üzüm tüket hatta iki bardak kurutulmuş kara üzümü havanda döv çekirdekleri dahil 5 bardak suya karıştır kaynat içine kına kına çubuğu var 20 gr kadar koy beklet biraz sonra çıkar.. kavonoza koy her gün bardağın yarısı kadar iç istersen suyla karıştIr bak beyaz kan hücreleri nasıl düzeliyor. Ama düzenli içmen gerekiyor.Ben aradığımda ilk randevuyu istiyorum dedim oda 29 kasımda varmış hemen tamam dedim yani sonuçta semra hoca için tercih ettim ve birebir görüşmek istedim birde tercihim bayan doktordan yanaydı çok şükür o günde ekip doktorlarından sevinç hanım varmış o gün ola hayrola o zaman benim hormon tahlillerim normal fakat değişik testler istemişlerdi onlar biraz düşük bu beyaz kan hücreleriyle alakalı olanlar onlarıda pek anlamadığımdan kurcalamadım bakalım semra hoca ne diycek
Çok sağol canım peki bu tedaviyi ertelermi ya benim kafam buna takıldıKuru Kara üzüm tüket hatta iki bardak kurutulmuş kara üzümü havanda döv çekirdekleri dahil 5 bardak suya karıştır kaynat içine kına kına çubuğu var 20 gr kadar koy beklet biraz sonra çıkar.. kavonoza koy her gün bardağın yarısı kadar iç istersen suyla karıştIr bak beyaz kan hücreleri nasıl düzeliyor. Ama düzenli içmen gerekiyor.
Benim yine adet dönemim 14 kasım adet günüm yine yüksek mi çıkar yaniBenimde prolaktin yüksek çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırdım adet döneminde yapılanla arada fark oluyor
Canım İnan bilmiyorum tedavin ertelenir mi ne olur sen doktorunu ara gitmeden önce hem kullandığın Doğum kontrol hapından bahset hem de bu test sonucundan hayırlısıyla tedavine başlarsın inşallah olmazsa da üzülme en uygun zaman hangisiyse o olacak sırf tedaviye başlamak olarak görme durumu. o aşamaya gelmekte tedavi sürecinin içinde hayırlı olsun şimdidenÇok sağol canım peki bu tedaviyi ertelermi ya benim kafam buna takıldı
Bizden hormon testi trombofili biyokimya trombofili genetik paneli ve kanda kromozom testi istedi her hastanede yapmıyor bunları yaptırana kadar 4 ay geçti hormonlar çıktı diğer testler 2 ay sonra dediler onları bekleme gel dedi Sevinç hanımBen aradığımda ilk randevuyu istiyorum dedim oda 29 kasımda varmış hemen tamam dedim yani sonuçta semra hoca için tercih ettim ve birebir görüşmek istedim birde tercihim bayan doktordan yanaydı çok şükür o günde ekip doktorlarından sevinç hanım varmış o gün ola hayrola o zaman benim hormon tahlillerim normal fakat değişik testler istemişlerdi onlar biraz düşük bu beyaz kan hücreleriyle alakalı olanlar onlarıda pek anlamadığımdan kurcalamadım bakalım semra hoca ne diycek
Canım adet döneminde prolaktin seviyesi yükseliyor bunu doktorum söyledi hatta ben büyük bir hastalığın habercisi diye çok üzülmüştüm 60 çıkmıştı düşün.. adetim bitince tekrar yaptırdım düzelmiş. Doktorum bunun çok arsız bir hormon olduğunu hatta meme kontrolü yaparken vs. Memene dokunduğunda bile hormon artarmış. Adet olmadan ölçtür tekrarBenim yine adet dönemim 14 kasım adet günüm yine yüksek mi çıkar yani
Yarın yaptıracaktım adetime bugünü saymazsak 4 gün kaldı inşallah yüksek çıkmaz yineCanım adet döneminde prolaktin seviyesi yükseliyor bunu doktorum söyledi hatta ben büyük bir hastalığın habercisi diye çok üzülmüştüm 60 çıkmıştı düşün.. adetim bitince tekrar yaptırdım düzelmiş. Doktorum bunun çok arsız bir hormon olduğunu hatta meme kontrolü yaparken vs. Memene dokunduğunda bile hormon artarmış. Adet olmadan ölçtür tekrar
Sana tavsiyem 1 yücel beyi tercih et 2 hemşirelerle muhatap olma bi sorun yaşadığında direk doktorunu araKızlar ben çok heycanlıyım ama ilk denemem olucağı içinde tecrübesizim bende kist olduğundan bu 2. ayım doğum kontrol hapı kullanıyorum tedaviye başlamadan önce bunun bi sakkncası olurmuyada ne bilim tedaviyi ertelermi?
Anladım canım hayırlısı olsun banada adetli olmamanız gerekiyo denmişti şuan zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum ilaçta 30’nda bitiyo bi gidip ön görüşme yapalım bakalım bana ne diycekler bi daha ne zaman gel diycekler sen yüzyüze hiç görüştünmü yoksa telefondamı bilgi aldım sevinç hanımdanBizden hormon testi trombofili biyokimya trombofili genetik paneli ve kanda kromozom testi istedi her hastanede yapmıyor bunları yaptırana kadar 4 ay geçti hormonlar çıktı diğer testler 2 ay sonra dediler onları bekleme gel dedi Sevinç hanım
Canım mahremiyetten dolayı önceliğimiz bayan doktor o yüzdenSana tavsiyem 1 yücel beyi tercih et 2 hemşirelerle muhatap olma bi sorun yaşadığında direk doktorunu ara
Cevapların için teşekkür ederim canımCanım İnan bilmiyorum tedavin ertelenir mi ne olur sen doktorunu ara gitmeden önce hem kullandığın Doğum kontrol hapından bahset hem de bu test sonucundan hayırlısıyla tedavine başlarsın inşallah olmazsa da üzülme en uygun zaman hangisiyse o olacak sırf tedaviye başlamak olarak görme durumu. o aşamaya gelmekte tedavi sürecinin içinde hayırlı olsun şimdiden
Canım peki ben gitmeden sevinç hanıma durumumdan bahsedip ona göremi hareket etseydim yani şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ya ve ilk görüşme olucak acaba adetliyken mi çağırırlar yoksa bitincemi gel derler bilemedim şimdi ben semra hanıma randevu aldım ayın 29’na gidip ön görüşme yapıyım tahlillerimi gösteriyim sonra ne zaman derlerse ona göre hareket ederim diye düşündüm amaSana tavsiyem 1 yücel beyi tercih et 2 hemşirelerle muhatap olma bi sorun yaşadığında direk doktorunu ara
EMre bey yapmıştı ve yapacağı an tutunacağını anlamıştım o kadar güzel adapte etti ki beni aşırı güvendim ona çok şükür allah yardım etti oldu emre beye çok güvenmiştim ve ilk karşılaşmamızdıSenin transferini kim yapmıştı ?10 kasım da transferi olan başka biri var mı arkadaşlar ??????
Ben yüzyüze görüştüm randevu aldım gittim orda muayene etti beni sorular sordu eski tahlillerimize baktı sonra da bu testleri istedi testler bitince aradım sonuçları mail at ben bakayım sende adetin 2. Günü randevu al gel başlayalım dediAnladım canım hayırlısı olsun banada adetli olmamanız gerekiyo denmişti şuan zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum ilaçta 30’nda bitiyo bi gidip ön görüşme yapalım bakalım bana ne diycekler bi daha ne zaman gel diycekler sen yüzyüze hiç görüştünmü yoksa telefondamı bilgi aldım sevinç hanımdan
Ön görüşmede adetli olup olmaman önemli değil ki sen gidip bilgi alacaksın durumuna göre muayene ederse eder fiyat alırsın sonra senden testleri ister yaptırıp gidersin tedavine başlarsın orda durumunu da anlatırsın ona göre ne yapman gerektiğini söyler sanaCanım peki ben gitmeden sevinç hanıma durumumdan bahsedip ona göremi hareket etseydim yani şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ya ve ilk görüşme olucak acaba adetliyken mi çağırırlar yoksa bitincemi gel derler bilemedim şimdi ben semra hanıma randevu aldım ayın 29’na gidip ön görüşme yapıyım tahlillerimi gösteriyim sonra ne zaman derlerse ona göre hareket ederim diye düşündüm ama
Ben aradım bana adetli olmayın semra hoca gerek duyarsa muayene eder dedi bende ona göre randevu aldım zaten çok dolu en yakın randevu 29 kasım düşün yani önce sevinç hanımla sonra semra hanımla görüşüceksiz değerlendirilcek dedi bide msjla yapılıcak tahlilleri yolladılar eşimle ikimiz yaptırdık o zaman hiç karıştırmıyım sonuçta beni tanımayan doktor bana telde ne desin ilk görüşmeye giderim sonuçlara bakalarlar ertesi gün hap bitiyo zaten muhtemelen banada adet olunca gel derler hakkımızda hayırlısı olsunÖn görüşmede adetli olup olmaman önemli değil ki sen gidip bilgi alacaksın durumuna göre muayene ederse eder fiyat alırsın sonra senden testleri ister yaptırıp gidersin tedavine başlarsın orda durumunu da anlatırsın ona göre ne yapman gerektiğini söyler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?