- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aynen canım gidince durumu anlat doktor ona göre çizelge hazırlar .. benim beynim durdu zaten testler yüzünden yarın prolaktini tekrar yaptıracağım 15 inde gidicem inşallah herşey yolunda gider ilk denemede tutunur bebişlerimizBen aradım bana adetli olmayın semra hoca gerek duyarsa muayene eder dedi bende ona göre randevu aldım zaten çok dolu en yakın randevu 29 kasım düşün yani önce sevinç hanımla sonra semra hanımla görüşüceksiz değerlendirilcek dedi bide msjla yapılıcak tahlilleri yolladılar eşimle ikimiz yaptırdık o zaman hiç karıştırmıyım sonuçta beni tanımayan doktor bana telde ne desin ilk görüşmeye giderim sonuçlara bakalarlar ertesi gün hap bitiyo zaten muhtemelen banada adet olunca gel derler hakkımızda hayırlısı olsun
Doktor seçimi için transferden bir gün önce arıyorlar. Kimlerin olduğunu söylüyorlar. Benim muayneleriö genelde aynı doktora denk geldi. İlk taze transfer sürecimde gönül hanıma, dondurulmuş transferimde sevinç hanıma denk geldim. İlk transferimi sevinç hanım yaptı. 2. Transferimde ben emre beyi özellikle istedim.Evet kızlar bide o var transfer işleminde doktor seçimi yapamıyo muyuz? Ve tedavi sürecinde hangi doktor denk gelirse omu muayene edip takip ediyo?
Semra hanımla görüştünüz mü hiçDoktor seçimi için transferden bir gün önce arıyorlar. Kimlerin olduğunu söylüyorlar. Benim muayneleriö genelde aynı doktora denk geldi. İlk taze transfer sürecimde gönül hanıma, dondurulmuş transferimde sevinç hanıma denk geldim. İlk transferimi sevinç hanım yaptı. 2. Transferimde ben emre beyi özellikle istedim.
Evet görüştüm. İlk ön görüşmemi onla yapmıştım. Sonra muaynelerimden birine girdi. Negatif görüşmesinide birlikte yaptık 2. Transfer kararını aldık. Bazen hastayı özellikle görmek istediği durumlar oluyor. Mesela bende ilk muaynemde olmayan daha sonra ortaya çıkan bir kist görmüşlerdi dosyama not etmişlerdi ertesi günü semra hanım kendi görmek istemişti ve muaynemi yapmıştı.Semra hanımla görüştünüz mü hiç
Yani ben kendim görüşme taleb edecektim etmeyim o zaman illaki görüştürüyorlar değil mi.. peki transfer için Emre Beyi mi önerirsinizEvet görüştüm. İlk ön görüşmemi onla yapmıştım. Sonra muaynelerimden birine girdi. Negatif görüşmesinide birlikte yaptık 2. Transfer kararını aldık. Bazen hastayı özellikle görmek istediği durumlar oluyor. Mesela bende ilk muaynemde olmayan daha sonra ortaya çıkan bir kist görmüşlerdi dosyama not etmişlerdi ertesi günü semra hanım kendi görmek istemişti ve muaynemi yapmıştı.
Slm cnm baya bir denemen olmus benimde 6.olacak.sakincasi yoksa sizdeki sorun neydi?Canım o serum hiçbir işe yaramıyor 26 ekimde 8. Deneme de negatif aldım Dr bana uyguladı o serumu sonuç ortada ben izmirde yaşıyorum buradaki merkezde oldu 20 kasımda Semra hanımda öngörüşmem var izmirden gelicem 9. Tedavim olacak inşallah son olur
Hayır önemli bişi varsa kendi görmek istiyor. Ama onun dışında siz talep edin görüşmeyi. Özellikle randevuyu ondan alın. Emre beyi evet tavsiye ederim. Hiç muaynesine girmedim ama burda arkadaşlar güzel yorumlar yapmıştı. Kendisi genellikle opu ya ve transfere giriyormuş. İlk transferde de istedim ama izin gününe denk geldi kısmet olmadı. 2. Transferimi yaptı sonuç pozitif. Güzel bir enerjisi var. Kadın erkek doktor diyr bi ayrımınız yoksa takip doktoru olarakta onunla devam edebilirsiniz bence.Yani ben kendim görüşme taleb edecektim etmeyim o zaman illaki görüştürüyorlar değil mi.. peki transfer için Emre Beyi mi önerirsiniz
Teşekkür ederim Semra hanımla görüşeyi istiyorum ama Sevinç hanıma ayıp olur diye de bir türlü talepte bulunamadımHayır önemli bişi varsa kendi görmek istiyor. Ama onun dışında siz talep edin görüşmeyi. Özellikle randevuyu ondan alın. Emre beyi evet tavsiye ederim. Hiç muaynesine girmedim ama burda arkadaşlar güzel yorumlar yapmıştı. Kendisi genellikle opu ya ve transfere giriyormuş. İlk transferde de istedim ama izin gününe denk geldi kısmet olmadı. 2. Transferimi yaptı sonuç pozitif. Güzel bir enerjisi var. Kadın erkek doktor diyr bi ayrımınız yoksa takip doktoru olarakta onunla devam edebilirsiniz bence.
İnanın tüm süreçten haberi oluyor semra hanımın. Dosyalarımızı tek tek inceliyor. Dediğim gibi takip doktorumun sonradan oluşan bir kisti görmesi üzerine hemen kendisi de görmek istedi. Sonuç kist değilmiş. Ayrıca sevinç hanımda çok iyi bir doktor. Ben 6. Güm embriyosu konusunda çok ümitsizdim sağolsun beni motive etmişti. Semra hanımı görmeseniz bile hepimiz hakkında bilgiye sahip.Teşekkür ederim Semra hanımla görüşeyi istiyorum ama Sevinç hanıma ayıp olur diye de bir türlü talepte bulunamadım
Canım kendin belirliyorsun transferide doktoru daEvet kızlar bide o var transfer işleminde doktor seçimi yapamıyo muyuz? Ve tedavi sürecinde hangi doktor denk gelirse omu muayene edip takip ediyo?
Çok teşekkür ederim şuan rahatladı içim .. bu arada unuttum kusura bakmayın hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almakta nasip olur inşallahİnanın tüm süreçten haberi oluyor semra hanımın. Dosyalarımızı tek tek inceliyor. Dediğim gibi takip doktorumun sonradan oluşan bir kisti görmesi üzerine hemen kendisi de görmek istedi. Sonuç kist değilmiş. Ayrıca sevinç hanımda çok iyi bir doktor. Ben 6. Güm embriyosu konusunda çok ümitsizdim sağolsun beni motive etmişti. Semra hanımı görmeseniz bile hepimiz hakkında bilgiye sahip.
Teşekkür ederim. Allah hepmize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Çok teşekkür ederim şuan rahatladı içim .. bu arada unuttum kusura bakmayın hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almakta nasip olur inşallah
Teşekkür ederimOpu anastezili oluyor. Birşey hissetmiyorsunuz.
Teşekkür ederim canımOnu bilmiyorum benim başka bir işlemdi uyutmuştular
İnşallah hayırlı uğurlu gelir bebeğim sağlıkla bana gelir sen nasılsın bugün kanaman oldu muÇok şanslısın yücel bey harika biri
Cnm ben endokrine gittim ama önemli bir sıkıntı YÖK dediler,rahatladım çok şükürD Defnekuzuu cnm benım bahsettiğim testler antikor testleri yane vücut kendiliğinden antikorlar üretiyor, ve bu ürettiği antikorlar sürekli tiroid bezlerıne saldırıyor ve zamanla tiroid bezi az çalışıyor buna haşimeto hastalığı deniyor... bu hastalar vücutları antikor ürettiği için sürekli ilaç kullanmak zorunda... semra hanıma söyledim hamile kalmaya yada tüp bebekte tutunmaya engelmı diye bu konuda yeterlı kadar araştırma yok tutunmadan ziyade kaanatimce düşüğe engel olabilir dedi yaklaşık 1 senedir ilaç kullanıyorum bende
Transferi hangi doktor yapacak .. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım .. Rabbi hebli mines salihin diye dua edersin Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallahKızlar yarın transferim var hepinizden dua bekliyorum transfer öncesi muayene ediliyor mu rahim kalınlığı vs çok korkuyorum ilk denemem olacak inşallah ilkinde hamile kalırım izmirden geliyorum
İnşallahInsallah olumlu olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?