Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen canım gidince durumu anlat doktor ona göre çizelge hazırlar .. benim beynim durdu zaten testler yüzünden yarın prolaktini tekrar yaptıracağım 15 inde gidicem inşallah herşey yolunda gider ilk denemede tutunur bebişlerimiz

Evet kızlar bide o var transfer işleminde doktor seçimi yapamıyo muyuz? Ve tedavi sürecinde hangi doktor denk gelirse omu muayene edip takip ediyo?
Doktor seçimi için transferden bir gün önce arıyorlar. Kimlerin olduğunu söylüyorlar. Benim muayneleriö genelde aynı doktora denk geldi. İlk taze transfer sürecimde gönül hanıma, dondurulmuş transferimde sevinç hanıma denk geldim. İlk transferimi sevinç hanım yaptı. 2. Transferimde ben emre beyi özellikle istedim.

Semra hanımla görüştünüz mü hiç

Semra hanımla görüştünüz mü hiç
Evet görüştüm. İlk ön görüşmemi onla yapmıştım. Sonra muaynelerimden birine girdi. Negatif görüşmesinide birlikte yaptık 2. Transfer kararını aldık. Bazen hastayı özellikle görmek istediği durumlar oluyor. Mesela bende ilk muaynemde olmayan daha sonra ortaya çıkan bir kist görmüşlerdi dosyama not etmişlerdi ertesi günü semra hanım kendi görmek istemişti ve muaynemi yapmıştı.

Yani ben kendim görüşme taleb edecektim etmeyim o zaman illaki görüştürüyorlar değil mi.. peki transfer için Emre Beyi mi önerirsiniz

Slm cnm baya bir denemen olmus benimde 6.olacak.sakincasi yoksa sizdeki sorun neydi?

Yani ben kendim görüşme taleb edecektim etmeyim o zaman illaki görüştürüyorlar değil mi.. peki transfer için Emre Beyi mi önerirsiniz
Hayır önemli bişi varsa kendi görmek istiyor. Ama onun dışında siz talep edin görüşmeyi. Özellikle randevuyu ondan alın. Emre beyi evet tavsiye ederim. Hiç muaynesine girmedim ama burda arkadaşlar güzel yorumlar yapmıştı. Kendisi genellikle opu ya ve transfere giriyormuş. İlk transferde de istedim ama izin gününe denk geldi kısmet olmadı. 2. Transferimi yaptı sonuç pozitif. Güzel bir enerjisi var. Kadın erkek doktor diyr bi ayrımınız yoksa takip doktoru olarakta onunla devam edebilirsiniz bence.

Teşekkür ederim Semra hanımla görüşeyi istiyorum ama Sevinç hanıma ayıp olur diye de bir türlü talepte bulunamadım

Teşekkür ederim Semra hanımla görüşeyi istiyorum ama Sevinç hanıma ayıp olur diye de bir türlü talepte bulunamadım
İnanın tüm süreçten haberi oluyor semra hanımın. Dosyalarımızı tek tek inceliyor. Dediğim gibi takip doktorumun sonradan oluşan bir kisti görmesi üzerine hemen kendisi de görmek istedi. Sonuç kist değilmiş. Ayrıca sevinç hanımda çok iyi bir doktor. Ben 6. Güm embriyosu konusunda çok ümitsizdim sağolsun beni motive etmişti. Semra hanımı görmeseniz bile hepimiz hakkında bilgiye sahip.

Çok teşekkür ederim şuan rahatladı içim .. bu arada unuttum kusura bakmayın hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almakta nasip olur inşallah

Çok teşekkür ederim şuan rahatladı içim .. bu arada unuttum kusura bakmayın hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almakta nasip olur inşallah
Teşekkür ederim. Allah hepmize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim yaşım 37. Sevinç hanım, yaş 35 i geçtiği için embriyoları pgt ye göndermenin iyi olacağını söylemişti. Yarın opu ya gireceğim. 3 tane yumurtam var. Burada bir arkadaş pgt ye gidenler işlem gördüğü için bozulabiliyormuș dedi. Kafam karıştı acaba pgt ye göndermesek mi?

Cnm ben endokrine gittim ama önemli bir sıkıntı YÖK dediler,rahatladım çok şükür

Kızlar yarın transferim var hepinizden dua bekliyorum transfer öncesi muayene ediliyor mu rahim kalınlığı vs çok korkuyorum ilk denemem olacak inşallah ilkinde hamile kalırım izmirden geliyorum
Transferi hangi doktor yapacak .. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım .. Rabbi hebli mines salihin diye dua edersin Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…