Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Senin tüp bebekte 2.denemen mi canım? Ya bu işler nasip işi ama tabikide doktorda önemli ben sırf semra hanım için bu hastaneyi seçtim peki semra hanımı isteme şansımız yokmu :)

Canım amh için incir kürünü denedin mi 21 günlük olan? Günlük yapılması gerekiyor diye biliyorum oda biraz uğraş ama iyi sonuş alanlar var..
Denemediğim kalmadı canım o bende maalesef kist yaptı birde onla uğraştım arı sütü polen zeytinyağında incir tarçın bal çörek otu vitaminler biostron hepsini kullandım 10 yıldır her söylenileni yaptım burda bütün topikleri okudum ama sonuç ortada

Evet ben öyle bir şey anlattım. Ben pek isteyerek göndermedim açıkcası. Yaş 38 üstüne yapma zorunluluğu varmış benim yaşta 41 ve kendiliğinden bir kimyasal gebeliğim oldu. Ondan dolayı gönderilmeliymiş. Genetik bir sıkıntı yumurta kalitesinin düşmesi v.s sebepler. Herşey nasip kısmet. Geçen günlerde Antalya'da 56 yaşında kadın tüp bebek ikizleri olmuş. Gazetede okumuştum. Allah verdimi veriyor.

Gerçekten bu işler nasip işi nasibimizde böyle evlat sahibi olmak varsa olucaz o kadar heycanlıyım ki bu ilk denemem olucak 2 yıllık evliyim 1 dış gebelik geçirdim ve sonrasında rahimde sıvı birikmesi kist vs.oluştu bekarken 1 ameliyat geçirdim fakat gittiğim kadın doğum dr.net bi tez koyamadılar git gellerden yorulmuştum şimdi burda okudukça daha bi umutlandım Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşaAllah tez zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz olumlu sonuçlar alırız çok dua edelim hangi doktor hakkımızda hayırlıysa bize o nasip olsun aminnnnn

Senin tüp bebekte 2.denemen mi canım? Ya bu işler nasip işi ama tabikide doktorda önemli ben sırf semra hanım için bu hastaneyi seçtim peki semra hanımı isteme şansımız yokmu :)
Günaydın. Evet benim 2. transferim ilki tazeydi kimyasalla sonuçlandı. Bu dondurulmuş oldu. Burda transferini Semra hanımın yaptığı arkadaşlar var. Ama denk mi geldi yoksa özel bir durumları mı vardı bilmiyorum.

Arkadaslar gunaydin benim memorialde 5. Denemem simdi merak edilenileri size anlatayim muayene icin istediginiz dr. Ordaysa secebilirsiniz.. opuda melh beyde emre beyde cok iyi. Transferde istedigiz dr. Ordaysa secebilirsoniz. Kendi dr disinda tedavi içinde ben semra hocaya da muaye olmak istiyorum onunda gormesini istiyorum dediginizde ayarlama yapabiliyorlar ve semra hoca ilgileniyor. Ve gercekten de dosyalarimizi semra hoca goruyor ... bundan kuskunuz olmasın

Semra hoca ordaysa israr edin transfere giriyor

Bu gün tekrar kan testi yaptım hemşire eğer yükselmezse sağlıklı bir gebelik olmaz dedi ama bunu şu an düşünme dedi bu konuda fikri olan çok üzgünm şu an

Bu gün tekrar kan testi yaptım hemşire eğer yükselmezse sağlıklı bir gebelik olmaz dedi ama bunu şu an düşünme dedi bu konuda fikri olan çok üzgünm şu an
Merhaba degerin çok güzeldi simdi kaç çıktı neden hemsire oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…