- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
İnşallah canım sorun rezerv azlığı ve morfoloji amh 0.6Teşekkürler canım denemiş biri olarak yanıtlaman beni çok memnun etti. İnşallah emeklerinin sonunda bebeğine kavuşursun.. negatif olmasının sebebini neye bağladılar peki sorun neydi sizde
Selam canım rezerv azlığı ve morfoloji amh 0.6 sizin sorun nedirSlm cnm baya bir denemen olmus benimde 6.olacak.sakincasi yoksa sizdeki sorun neydi?
Amh nedir kaç olması gerekiyor bana bu testi merkezde yapacaklarını söylemişlerdiSelam canım rezerv azlığı ve morfoloji amh 0.6 sizin sorun nedir
Tamam ben google dan baktımSelam canım rezerv azlığı ve morfoloji amh 0.6 sizin sorun nedir
Tamam ben google dan baktım
Canım amh için incir kürünü denedin mi 21 günlük olan? Günlük yapılması gerekiyor diye biliyorum oda biraz uğraş ama iyi sonuş alanlar var..İnşallah canım sorun rezerv azlığı ve morfoloji amh 0.6
Aminnnn inşaAllah canımAynen canım gidince durumu anlat doktor ona göre çizelge hazırlar .. benim beynim durdu zaten testler yüzünden yarın prolaktini tekrar yaptıracağım 15 inde gidicem inşallah herşey yolunda gider ilk denemede tutunur bebişlerimiz
Yaaa gerçekten miii ay nasıl sevindimmmmCanım kendin belirliyorsun transferide doktoru da
Senin tüp bebekte 2.denemen mi canım? Ya bu işler nasip işi ama tabikide doktorda önemli ben sırf semra hanım için bu hastaneyi seçtim peki semra hanımı isteme şansımız yokmu :)Doktor seçimi için transferden bir gün önce arıyorlar. Kimlerin olduğunu söylüyorlar. Benim muayneleriö genelde aynı doktora denk geldi. İlk taze transfer sürecimde gönül hanıma, dondurulmuş transferimde sevinç hanıma denk geldim. İlk transferimi sevinç hanım yaptı. 2. Transferimde ben emre beyi özellikle istedim.
Denemediğim kalmadı canım o bende maalesef kist yaptı birde onla uğraştım arı sütü polen zeytinyağında incir tarçın bal çörek otu vitaminler biostron hepsini kullandım 10 yıldır her söylenileni yaptım burda bütün topikleri okudum ama sonuç ortadaCanım amh için incir kürünü denedin mi 21 günlük olan? Günlük yapılması gerekiyor diye biliyorum oda biraz uğraş ama iyi sonuş alanlar var..
Evet ben öyle bir şey anlattım. Ben pek isteyerek göndermedim açıkcası. Yaş 38 üstüne yapma zorunluluğu varmış benim yaşta 41 ve kendiliğinden bir kimyasal gebeliğim oldu. Ondan dolayı gönderilmeliymiş. Genetik bir sıkıntı yumurta kalitesinin düşmesi v.s sebepler. Herşey nasip kısmet. Geçen günlerde Antalya'da 56 yaşında kadın tüp bebek ikizleri olmuş. Gazetede okumuştum. Allah verdimi veriyor.Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim yaşım 37. Sevinç hanım, yaş 35 i geçtiği için embriyoları pgt ye göndermenin iyi olacağını söylemişti. Yarın opu ya gireceğim. 3 tane yumurtam var. Burada bir arkadaş pgt ye gidenler işlem gördüğü için bozulabiliyormuș dedi. Kafam karıştı acaba pgt ye göndermesek mi?
Günaydın. Evet benim 2. transferim ilki tazeydi kimyasalla sonuçlandı. Bu dondurulmuş oldu. Burda transferini Semra hanımın yaptığı arkadaşlar var. Ama denk mi geldi yoksa özel bir durumları mı vardı bilmiyorum.Senin tüp bebekte 2.denemen mi canım? Ya bu işler nasip işi ama tabikide doktorda önemli ben sırf semra hanım için bu hastaneyi seçtim peki semra hanımı isteme şansımız yokmu :)
Semra hoca ordaysa israr edin transfere giriyorGünaydın. Evet benim 2. transferim ilki tazeydi kimyasalla sonuçlandı. Bu dondurulmuş oldu. Burda transferini Semra hanımın yaptığı arkadaşlar var. Ama denk mi geldi yoksa özel bir durumları mı vardı bilmiyorum.
amh 1 ve yukarı ise iyi ama 1'in altındaysa rezerve azlığı başlamış demektir... eğer 5'ten yukarısı ise pko oluyor malesefAmh nedir kaç olması gerekiyor bana bu testi merkezde yapacaklarını söylemişlerdi
Allah yardımcınız olsun üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsunBu gün tekrar kan testi yaptım hemşire eğer yükselmezse sağlıklı bir gebelik olmaz dedi ama bunu şu an düşünme dedi bu konuda fikri olan çok üzgünm şu an
Merhaba degerin çok güzeldi simdi kaç çıktı neden hemsire oyle dediBu gün tekrar kan testi yaptım hemşire eğer yükselmezse sağlıklı bir gebelik olmaz dedi ama bunu şu an düşünme dedi bu konuda fikri olan çok üzgünm şu an
Sadece olasılık dedi ama yükselmedi die bir şey yok dedi sağlık ocağında yaptım pazartesi alıcam sonucu dua edinMerhaba degerin çok güzeldi simdi kaç çıktı neden hemsire oyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?