AminnnnnnAllah yardımcınız olsun üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun
Canım üzme kendini bebeğin tutunur inşallahAminnnnnn
Off hemşirelerin bu tavırlarına da uyuzum hee sanki biz bilmiyoruz. Takılma sen onun dediğine stres yapma kendine güzel haber alacaksın inşallah. Kat ve kat artacak emin ol.Bu gün tekrar kan testi yaptım hemşire eğer yükselmezse sağlıklı bir gebelik olmaz dedi ama bunu şu an düşünme dedi bu konuda fikri olan çok üzgünm şu an
İyi sabırlısın ben bekleyemem pazartesiyi akşam özelde yaptırıcam 1 saatte veriyorlar sonucu. Dayanamam yoksa o kadar günSadece olasılık dedi ama yükselmedi die bir şey yok dedi sağlık ocağında yaptım pazartesi alıcam sonucu dua edin
Ben şu ana kadar Kimyasal gebelik falan geçirmedim. Yumurta rezervim az. 2 yumurta toplandı. Bilemedim pgt ye göndersek mi?Evet ben öyle bir şey anlattım. Ben pek isteyerek göndermedim açıkcası. Yaş 38 üstüne yapma zorunluluğu varmış benim yaşta 41 ve kendiliğinden bir kimyasal gebeliğim oldu. Ondan dolayı gönderilmeliymiş. Genetik bir sıkıntı yumurta kalitesinin düşmesi v.s sebepler. Herşey nasip kısmet. Geçen günlerde Antalya'da 56 yaşında kadın tüp bebek ikizleri olmuş. Gazetede okumuştum. Allah verdimi veriyor.
Benim oraya gitme sebebim semra hanım yoksa me melih beyi tanırım ne sevinç hanımı bu yüzden ilk görüşmemi semra hanıma ayarladım ve açıkçası transferimide semra hanım yapsın istiyorum bunun yanı sıra diğer süreçlerde ise tercihim bayan doktor o yüzden diyorum ki ya nasip hakkımda ne hayırlıysa Rabbim onu versin çünkü benim niyetim belli peki şunu sormak istiyorum diyelim ki tercihimiz bayan doktordan yana dedik ve tedaviye başladık transfer günü bayan doktor yoksa nasıl olucak ki? Ertesi güne falan ertelenebiliyomu? Bu konuda bilgin varmı?Arkadaslar gunaydin benim memorialde 5. Denemem simdi merak edilenileri size anlatayim muayene icin istediginiz dr. Ordaysa secebilirsiniz.. opuda melh beyde emre beyde cok iyi. Transferde istedigiz dr. Ordaysa secebilirsoniz. Kendi dr disinda tedavi içinde ben semra hocaya da muaye olmak istiyorum onunda gormesini istiyorum dediginizde ayarlama yapabiliyorlar ve semra hoca ilgileniyor. Ve gercekten de dosyalarimizi semra hoca goruyor ... bundan kuskunuz olmasın
Amin inşallah 7 yıldır kendisini bekliyoruz inşallah tutunurCanım üzme kendini bebeğin tutunur inşallah
Olduğum yer kısıtlı yer olmasından dolayı beklemezdim bende yoksaİyi sabırlısın ben bekleyemem pazartesiyi akşam özelde yaptırıcam 1 saatte veriyorlar sonucu. Dayanamam yoksa o kadar gün
Amh düşük çıkarsa doğum kontrol hapı kullandıysanız sebebi bu olabilir diye biliyorum önemli olan fsh’la birlikte bakılması benim mesela fsh tsh normal ama 2 aydır doğum kontrol hapı kullandığımdan dolayı yumurtalara baskı uygulanıyo bu yüzden düşük çıktıamh 1 ve yukarı ise iyi ama 1'in altındaysa rezerve azlığı başlamış demektir... eğer 5'ten yukarısı ise pko oluyor malesef
İnşallah çok mutsuzum şu an üzgün inşallah artmış olurrr yarı yolda bırakmaz beniOff hemşirelerin bu tavırlarına da uyuzum hee sanki biz bilmiyoruz. Takılma sen onun dediğine stres yapma kendine güzel haber alacaksın inşallah. Kat ve kat artacak emin ol.
Canım inşaAllah meleğin sana sımsıkı tutunur bolbol dua et mübarek cuma gününde ayetel kürsi inşirah suresi bol bol okuAmin inşallah 7 yıldır kendisini bekliyoruz inşallah tutunur
Evet bende semra hanım için tercih etmiştim ama zaten ekip olarak çalışılıyormuş kim olduğunu önemsemiyorum artık ilk olarak benimde kadın doktor tercihim belki şansımıza Semra hanım girer transfere belli mi olur :)) az önce prolaktin testimi yeniledim sonuç pztsi çıkar dedi bugün alayım diye de klinikte yaptırmıştım cuma diye sanırım iyice heyecan bastıBenim oraya gitme sebebim semra hanım yoksa me melih beyi tanırım ne sevinç hanımı bu yüzden ilk görüşmemi semra hanıma ayarladım ve açıkçası transferimide semra hanım yapsın istiyorum bunun yanı sıra diğer süreçlerde ise tercihim bayan doktor o yüzden diyorum ki ya nasip hakkımda ne hayırlıysa Rabbim onu versin çünkü benim niyetim belli peki şunu sormak istiyorum diyelim ki tercihimiz bayan doktordan yana dedik ve tedaviye başladık transfer günü bayan doktor yoksa nasıl olucak ki? Ertesi güne falan ertelenebiliyomu? Bu konuda bilgin varmı?
cnm hemşire sana hepimizn bildiği birsey söylemiş, çok gerekli değildi ama söylemiş... sen şimdi iyiye odaklan değerin inş artar şimdiden bu kadar strese hiç gerek yokİnşallah çok mutsuzum şu an üzgün inşallah artmış olurrr yarı yolda bırakmaz beni
Çok teşekürler okuyacam inşallah tutunur da mutlu eder biziCanım inşaAllah meleğin sana sımsıkı tutunur bolbol dua et mübarek cuma gününde ayetel kürsi inşirah suresi bol bol oku
Doktor artısını eksisini anlatacaktır. İçşn nasıl rahat ederse nasıl iyi sonuç alacağına inanırsan ona göre karar ver. Nasipten ötesi yok. Senin rezerv düşük benim yaş ileri. Benim tutunmazsa çok kötü olacağım. Tekrar başlamak ve aynı sonucu almak düşüncesi yoruyor. Hakkında hayırlısı olsun.Ben şu ana kadar Kimyasal gebelik falan geçirmedim. Yumurta rezervim az. 2 yumurta toplandı. Bilemedim pgt ye göndersek mi?
Ahh hepinizin yazdıkları çok rahatlattı beni valla açıldım azıcıkcnm hemşire sana hepimizn bildiği birsey söylemiş, çok gerekli değildi ama söylemiş... sen şimdi iyiye odaklan değerin inş artar şimdiden bu kadar strese hiç gerek yok
Burda çoğu arkadaş hemşirelerden muzdarip sanırım çok şükür bana denk gelmedi hiç sabredemem .. telde 3 4 tane hemşireyle görüştüm çok gergindim bildiğiniz psikologluk yaptılar sağolsunlar zor bi süreçten geçiyorsunuz biz sizi anlıyoruz ve desteğiz stres yapmayın dediler .. siz de gereken cevabı verip hakkınızı arayın bence o kadar para vericem bide milletin sıfatını mı çekicem ben devlet hastanesinde bile suratsız birini görsem ya da düzgün konuşmayan biri bana denk gelse hastaya güler yüz ! Diyorum sert bir tavırla devam ederse hakkımı biliyorum gerekli yere giderim düzgün konuş diyorum insanlar zaten stresli hasta bide sizi mi çekecek hayret yaniOff hemşirelerin bu tavırlarına da uyuzum hee sanki biz bilmiyoruz. Takılma sen onun dediğine stres yapma kendine güzel haber alacaksın inşallah. Kat ve kat artacak emin ol.
Her gün illa 1 bayan 1 erkek doktor oluyor diye biliyorum, gidince teyit edersin tekrsrBenim oraya gitme sebebim semra hanım yoksa me melih beyi tanırım ne sevinç hanımı bu yüzden ilk görüşmemi semra hanıma ayarladım ve açıkçası transferimide semra hanım yapsın istiyorum bunun yanı sıra diğer süreçlerde ise tercihim bayan doktor o yüzden diyorum ki ya nasip hakkımda ne hayırlıysa Rabbim onu versin çünkü benim niyetim belli peki şunu sormak istiyorum diyelim ki tercihimiz bayan doktordan yana dedik ve tedaviye başladık transfer günü bayan doktor yoksa nasıl olucak ki? Ertesi güne falan ertelenebiliyomu? Bu konuda bilgin varmı?
Burda çoğu arkadaş hemşirelerden muzdarip sanırım çok şükür bana denk gelmedi hiç sabredemem .. telde 3 4 tane hemşireyle görüştüm çok gergindim bildiğiniz psikologluk yaptılar sağolsunlar zor bi süreçten geçiyorsunuz biz sizi anlıyoruz ve desteğiz stres yapmayın dediler .. siz de gereken cevabı verip hakkınızı arayın bence o kadar para vericem bide milletin sıfatını mı çekicem ben devlet hastanesinde bile suratsız birini görsem ya da düzgün konuşmayan biri bana denk gelse hastaya güler yüz ! Diyorum sert bir tavırla devam ederse hakkımı biliyorum gerekli yere giderim düzgün konuş diyorum insanlar zaten stresli hasta bide sizi mi çekecek hayret yaniOff hemşirelerin bu tavırlarına da uyuzum hee sanki biz bilmiyoruz. Takılma sen onun dediğine stres yapma kendine güzel haber alacaksın inşallah. Kat ve kat artacak emin ol.
Sen bakma hemşirelere çok biliyorlar her şeyi. Olumlu düşün. Zaten değerin gayet iyi çıkmış. Yükselecektir. Sıkıntı ters etki yapabilir. Pozitif ol ve düşün.Bu gün tekrar kan testi yaptım hemşire eğer yükselmezse sağlıklı bir gebelik olmaz dedi ama bunu şu an düşünme dedi bu konuda fikri olan çok üzgünm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?