- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Bana da denk gelmedi böyle bi hemşire ama bizde sürecin içindeyiz az çok araştırıyoruz biliyoruz bazı şeyleri umudumuz hep var. 2. Testin sonucucu görmeden artmazsa falan diye konuşmasaymış iyiymiş. Bende bu akşamı merakla bekliyorım artmazsa tahmin edebiliyorum az çok neler olacağını. Beni dün arayn hemşire sanki benden daha çok sevinmiş gibiydi tebrik etti güzel dileklerde bulundu ve hiç artış olmaması durumundan bahsetmedi.Burda çoğu arkadaş hemşirelerden muzdarip sanırım çok şükür bana denk gelmedi hiç sabredemem .. telde 3 4 tane hemşireyle görüştüm çok gergindim bildiğiniz psikologluk yaptılar sağolsunlar zor bi süreçten geçiyorsunuz biz sizi anlıyoruz ve desteğiz stres yapmayın dediler .. siz de gereken cevabı verip hakkınızı arayın bence o kadar para vericem bide milletin sıfatını mı çekicem ben devlet hastanesinde bile suratsız birini görsem ya da düzgün konuşmayan biri bana denk gelse hastaya güler yüz ! Diyorum sert bir tavırla devam ederse hakkımı biliyorum gerekli yere giderim düzgün konuş diyorum insanlar zaten stresli hasta bide sizi mi çekecek hayret yani
Arada çıkıyor öyleleri demekki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın zaten zor süreç bide onların tavırları hepten sinir bozarBana da denk gelmedi böyle bi hemşire ama bizde sürecin içindeyiz az çok araştırıyoruz biliyoruz bazı şeyleri umudumuz hep var. 2. Testin sonucucu görmeden artmazsa falan diye konuşmasaymış iyiymiş. Bende bu akşamı merakla bekliyorım artmazsa tahmin edebiliyorum az çok neler olacağını. Beni dün arayn hemşire sanki benden daha çok sevinmiş gibiydi tebrik etti güzel dileklerde bulundu ve hiç artış olmaması durumundan bahsetmedi.
Bu ay tedavim başlayacak ben hala hamilemiyim diye umutluyum yarın test bile yapabilirim :)))Bana da denk gelmedi böyle bi hemşire ama bizde sürecin içindeyiz az çok araştırıyoruz biliyoruz bazı şeyleri umudumuz hep var. 2. Testin sonucucu görmeden artmazsa falan diye konuşmasaymış iyiymiş. Bende bu akşamı merakla bekliyorım artmazsa tahmin edebiliyorum az çok neler olacağını. Beni dün arayn hemşire sanki benden daha çok sevinmiş gibiydi tebrik etti güzel dileklerde bulundu ve hiç artış olmaması durumundan bahsetmedi.
Günün mü geçti?Bu ay tedavim başlayacak ben hala hamilemiyim diye umutluyum yarın test bile yapabilirim :)))
Yok canım geçmedi de bu ay böyle hep tüpe gitmeden olsa diye düşündüm ondan mıdır nedir psikolojik olarak var mı yok mu diye düşünmeye başladım şimdi deGünün mü geçti?
O his bende de olmuştu anlıyorum. Yap istersen için rahatlasın.Yok canım geçmedi de bu ay böyle hep tüpe gitmeden olsa diye düşündüm ondan mıdır nedir psikolojik olarak var mı yok mu diye düşünmeye başladım şimdi de
Sadece olasılık dedi ama yükselmedi die bir şey yok dedi sağlık ocağında yaptım pazartesi alıcam sonucu dua edin
Yarın sabah ilk idrarla yapaağım şimdi yaparsam sonra da erken diye çıkmadı diye düşünürüm :) ümitsizlik şeytandan Allahtan umut kesilmez tabii kiO his bende de olmuştu anlıyorum. Yap istersen için rahatlasın.
Maşallah ya, ümit dolu bu hal beni gülümsetti, mutlu etti. Enerjin çok güzel, inşallah Allah gönlüne göre versin.Yarın sabah ilk idrarla yapaağım şimdi yaparsam sonra da erken diye çıkmadı diye düşünürüm :) ümitsizlik şeytandan Allahtan umut kesilmez tabii ki
Yaw arkadaşlat bi arkadaş bişi yazmıştı pgt ile ilgili okuduğumdan beri üzülüyorum içim sıkılıyoo çok kötü oldum.demişti ki pgt devişleme alındığı için bozuluyoo varmı gerçekten böle bişi
Amin sağol canım inşallah 5 yılı geçtik bu yıl gelir inşallah .. Allah hepimizin gönlüne göre versinMaşallah ya, ümit dolu bu hal beni gülümsetti, mutlu etti. Enerjin çok güzel, inşallah Allah gönlüne göre versin.
Seninde ilk denemen mi canım? Ay inşaAllah Rabbim bizede evlat nasip eder tez vakitteEvet bende semra hanım için tercih etmiştim ama zaten ekip olarak çalışılıyormuş kim olduğunu önemsemiyorum artık ilk olarak benimde kadın doktor tercihim belki şansımıza Semra hanım girer transfere belli mi olur :)) az önce prolaktin testimi yeniledim sonuç pztsi çıkar dedi bugün alayım diye de klinikte yaptırmıştım cuma diye sanırım iyice heyecan bastı
Evet telde banada öyle söylediler fakat süreç nasıl ilerliyo hiç bilmediğim için burda bilgi edinmeye çalışıyorum yani diyelim ki tedaviye başladık kontroller nasıl oluyo? Hergünmü gün aşırımı? Biraz bahsedermisinHer gün illa 1 bayan 1 erkek doktor oluyor diye biliyorum, gidince teyit edersin tekrsr
Evet canım ilk denemem inşallah ilk denemede tutunur bebişlerimiz çok stresli bir süreç heyecan korku stres karmakarışıkSeninde ilk denemen mi canım? Ay inşaAllah Rabbim bizede evlat nasip eder tez vakitte
Ay al benden de o kadar herşeyi öğrenmek sormak istiyorum :))) benimde ilk denemem olucak Allah izin verirse herşey güzel olur inşaAllah sen ön görüşme falan yapmıştın dimi bi daha ne zaman gidiceksinEvet canım ilk denemem inşallah ilk denemede tutunur bebişlerimiz çok stresli bir süreç heyecan korku stres karmakarışık
Ön görüşme yaptım o gün muayene de oldum eski tahlillerimize baktı rahim filmime baktı testleri yazdı verdi yaptırdık maille yolladık geri dönüş yaptı testler normal sadece prolaktin yüksek onu yenile dedi adetin ikinci günü randevu alıp gidicem takvime göre 5 günüm kaldı kalbim pır pır :)) prolaktinim 5 senedir ilk defa yüksek çıktı inşallah bu sefer normaldirAy al benden de o kadar herşeyi öğrenmek sormak istiyorum :))) benimde ilk denemem olucak Allah izin verirse herşey güzel olur inşaAllah sen ön görüşme falan yapmıştın dimi bi daha ne zaman gidiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?