Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da denk gelmedi böyle bi hemşire ama bizde sürecin içindeyiz az çok araştırıyoruz biliyoruz bazı şeyleri umudumuz hep var. 2. Testin sonucucu görmeden artmazsa falan diye konuşmasaymış iyiymiş. Bende bu akşamı merakla bekliyorım artmazsa tahmin edebiliyorum az çok neler olacağını. Beni dün arayn hemşire sanki benden daha çok sevinmiş gibiydi tebrik etti güzel dileklerde bulundu ve hiç artış olmaması durumundan bahsetmedi.

Arada çıkıyor öyleleri demekki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın zaten zor süreç bide onların tavırları hepten sinir bozar

Bu ay tedavim başlayacak ben hala hamilemiyim diye umutluyum yarın test bile yapabilirim :)))

41 hurmaya 41 meryem suresi okutmuştum hurmanın sonu da yumurtlamama denk geldi bakalım nasip kısmet

Sadece olasılık dedi ama yükselmedi die bir şey yok dedi sağlık ocağında yaptım pazartesi alıcam sonucu dua edin

Canım sağlık ocakları halk sağlığına bağlı olduğu için kan verirken size verilen barkod ile netten sorgulayabiliyorsun test sonucunu sonuçlar kağıt olarak pazartesiye Yetiştiği için pazartesi demislerdir

Yarın sabah ilk idrarla yapaağım şimdi yaparsam sonra da erken diye çıkmadı diye düşünürüm :) ümitsizlik şeytandan Allahtan umut kesilmez tabii ki
Maşallah ya, ümit dolu bu hal beni gülümsetti, mutlu etti. Enerjin çok güzel, inşallah Allah gönlüne göre versin.

Yaw arkadaşlat bi arkadaş bişi yazmıştı pgt ile ilgili okuduğumdan beri üzülüyorum içim sıkılıyoo çok kötü oldum.demişti ki pgt devişleme alındığı için bozuluyoo varmı gerçekten böle bişi

Ben bozulduğuna inanmiyorum çünkü embriyolog bana çözdürme işlemi sonrası yüzde yüz canlılığı devam ediyor dedi ve hücre alındığı için embriyo zarı deliniyor bu da embriyonun zarından daha kolay sıyrılıp tutunmasını kolaylaştırıyor bizim embriyo nerdeyse zarından tamamen çıkmıştı çok şükür tuttu da. Pgt ye gidenler bu işlemi kaldıracagi için seçilen embriyolardır

Seninde ilk denemen mi canım? Ay inşaAllah Rabbim bizede evlat nasip eder tez vakitte

Her gün illa 1 bayan 1 erkek doktor oluyor diye biliyorum, gidince teyit edersin tekrsr
Evet telde banada öyle söylediler fakat süreç nasıl ilerliyo hiç bilmediğim için burda bilgi edinmeye çalışıyorum yani diyelim ki tedaviye başladık kontroller nasıl oluyo? Hergünmü gün aşırımı? Biraz bahsedermisin

Evet canım ilk denemem inşallah ilk denemede tutunur bebişlerimiz çok stresli bir süreç heyecan korku stres karmakarışık
Ay al benden de o kadar herşeyi öğrenmek sormak istiyorum :))) benimde ilk denemem olucak Allah izin verirse herşey güzel olur inşaAllah sen ön görüşme falan yapmıştın dimi bi daha ne zaman gidiceksin

Ay al benden de o kadar herşeyi öğrenmek sormak istiyorum :))) benimde ilk denemem olucak Allah izin verirse herşey güzel olur inşaAllah sen ön görüşme falan yapmıştın dimi bi daha ne zaman gidiceksin
Ön görüşme yaptım o gün muayene de oldum eski tahlillerimize baktı rahim filmime baktı testleri yazdı verdi yaptırdık maille yolladık geri dönüş yaptı testler normal sadece prolaktin yüksek onu yenile dedi adetin ikinci günü randevu alıp gidicem takvime göre 5 günüm kaldı kalbim pır pır :)) prolaktinim 5 senedir ilk defa yüksek çıktı inşallah bu sefer normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…