- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
İnşaAllah canım bize son 6 ayda yaptırdığınız tahlilleri alın bide diğer erkekle kadının yaptırıcağı tahlilleri mesajla attılar hepsini yaptırdık ama rahim filminde şüpheliyim zaman olarak sen ne zaman çektirmiştin?Ön görüşme yaptım o gün muayene de oldum eski tahlillerimize baktı rahim filmime baktı testleri yazdı verdi yaptırdık maille yolladık geri dönüş yaptı testler normal sadece prolaktin yüksek onu yenile dedi adetin ikinci günü randevu alıp gidicem takvime göre 5 günüm kaldı kalbim pır pır :)) prolaktinim 5 senedir ilk defa yüksek çıktı inşallah bu sefer normaldir
Acikcadi bayan dr olmafigi gun gormedim. Senin icin ne hayirlisi ise o olsun. Insallah ıstediğin gibi semra hocanin orda oldugu gun transferin olur.. transferi bir gun sonraya alirlarmi bilmem.Benim oraya gitme sebebim semra hanım yoksa me melih beyi tanırım ne sevinç hanımı bu yüzden ilk görüşmemi semra hanıma ayarladım ve açıkçası transferimide semra hanım yapsın istiyorum bunun yanı sıra diğer süreçlerde ise tercihim bayan doktor o yüzden diyorum ki ya nasip hakkımda ne hayırlıysa Rabbim onu versin çünkü benim niyetim belli peki şunu sormak istiyorum diyelim ki tercihimiz bayan doktordan yana dedik ve tedaviye başladık transfer günü bayan doktor yoksa nasıl olucak ki? Ertesi güne falan ertelenebiliyomu? Bu konuda bilgin varmı?
2014 te çektirmiştim gerek yok istersen çektir dedi çektirmedim ben .. genetik testler çok uğraştırdı bizi hepsi bir hastanede yoktu arıyorum var diyolar gidiyoruz çalışılmıyor diyolar 3 test bi hastanede 5 test bi hastanede bir sürü hastane gezdik çok şükür bittiİnşaAllah canım bize son 6 ayda yaptırdığınız tahlilleri alın bide diğer erkekle kadının yaptırıcağı tahlilleri mesajla attılar hepsini yaptırdık ama rahim filminde şüpheliyim zaman olarak sen ne zaman çektirmiştin?
Ohh ya nasıl rahatlattın içimi gerçekten teşekkür ederimmm bayan doktorun olmadığı gün yoksa bi sıkıntı olmaz o zaman inşaAllah semra hocaya denk gelirim Allahta senin içini ferahlatsın canımAcikcadi bayan dr olmafigi gun gormedim. Senin icin ne hayirlisi ise o olsun. Insallah ıstediğin gibi semra hocanin orda oldugu gun transferin olur.. transferi bir gun sonraya alirlarmi bilmem.
Heee iyi o zaman ya benim senesi bile dolmadı martta çektirmiştim son 6 aya ait isterler diye düşünüyodum ama tamamdır rahatladım2014 te çektirmiştim gerek yok istersen çektir dedi çektirmedim ben .. genetik testler çok uğraştırdı bizi hepsi bir hastanede yoktu arıyorum var diyolar gidiyoruz çalışılmıyor diyolar 3 test bi hastanede 5 test bi hastanede bir sürü hastane gezdik çok şükür bitti
Canım semra hoca perşembe cumartesi ve pazar günleri hastanede olmuyor eğer transfer günün semra hocanın olduğu günlerden birine denk gelirse embiriyologlar aradığında özellikle semra hocayi istiyorum diye belirtirsen ve ısrarlı olursan transferine semra hocayı yazarlar ben öyle yapmıştımOhh ya nasıl rahatlattın içimi gerçekten teşekkür ederimmm bayan doktorun olmadığı gün yoksa bi sıkıntı olmaz o zaman inşaAllah semra hocaya denk gelirim Allahta senin içini ferahlatsın canım
Bende iyi haber yok. ÜzgünümJalapenoo bugün doktora gidecektin sanırım. Son durum nedir? Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım hayırdır inşallah ne oldukiBende iyi haber yok. Üzgünüm
Hayırdır İnşallah ne olduuBende iyi haber yok. Üzgünüm
canım hayırdır?Bende iyi haber yok. Üzgünüm
Canım ne olduBende iyi haber yok. Üzgünüm
Bende iyi haber yok. Üzgünüm
Ben ne diyeceğimi bilemedim çok üzgünüm.Bende iyi haber yok. Üzgünüm
Kese yok... Bhcg düşük. İlaçları bıraktım. Değeri takip edip sıfırlanmasını bekleyeceğiz...
İnşAllah benimledir
Hamileyimmmmm
Kızlar adınıza çok çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun.Allah yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleri de gösterir inşallah.Geçen Cuma 5. Gün transfer için gittiğimde,1 gün dağa beklemek istediler,ve Cumartesi günü 6. Gün 5AB kalitede 1 embriyo transfer ettiler.Yalnız hakan bey 6. Gün bu seviyeye geldiği için tutma şansını %35 olarak vermişti.Bugün transferin 6. Günü Ve pazar günü test günüm.Benim hiçbir umudum kalmadı.Öncesinde göğüslerim şişti ve çok acıyorlardı,şimdi acı falan kalmadı.Göbeğim şişti bugün o da normale döndü.bel de kasıklarda hiç ağrı batma falan olmadı.Önceki pozitiflerimde hissettiğim hiç bir belirti de Yok malesef ki.üstüne 2 gündür de çok fena migren ağrısı çekiyorum.Sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı? Ne dersinizOpu anastezili oluyor. Birşey hissetmiyorsunuz.
Kızlar uzun zamandır beklediğim genetik sonucuma bugün ulaştım moralim çok bozuk zaten doktor konuşurken benim kafa gittiği için sanki söyledikleri böyle çoook uzaktan geliyormuş gibi sadece hı hımm diyerek geçirdim.. bi tane mozaik embriyo kalmış isterseniz transferi yaparız ama düşükle sonuçlanabilir negatif olabilir dedi tutma olasılığı %20 imiş.. isterseniz yeni tedaviye başlayalım dedi. Yok transfer yapalım dedim.. doktorum hafta içi transfer için arayacakmış.. sanırım adet ile birlikte tedavi başlayacak. Çöktüm resmen çok kötüyüm
Allah yardımcın olsun canım sabrını versin inşallah bundan sonrası güzel olurKese yok... Bhcg düşük. İlaçları bıraktım. Değeri takip edip sıfırlanmasını bekleyeceğiz...
Yükselsin diye dua ederken, şimdi başka bir sorun çıkmadan sıfırlansa diye dua ediyoruz. Böyle bir imtihan işte...
Allah her birimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?