Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım
İnşallah güzel sonuçlanır artışın valla hepinize dua ediyorum sonumuz hayırlı olsun diye

Mozaik embriyonun başka adı var mı acaba onu yazınca kromozom bozukluğu olup hamile olanların sayfası çıkıyor

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum pgtden sağlıklı gelen embriyondu senin.. bende de pek ümit YÖK bak sağlıklı embriyoda da olabiliyorsa benim mozaik ne yapsın.. napalım yeni tedaviye başlarız ya umudumuz hep var bitmeyecek son ana kadar devam edeceğiz işte hedefe ulaşana kadar devam canım güçlü olmak zorundayız ben kaç gündür uyku uyumuyorum sonuç alacağım diye duygu durum bozukluğu yaşıyorum resmen şuan rabbim hayırlısını verecek inşallah sen şimdi kendine çok iyi bak önemli olan bizleriz çünkü sana sağlığına bişey olmasında canım inşallah atlatıp yeni başlangıcının ve olumlu sonucunu alırız

Tamam sağol

Yaaaa çok üzüldüm onu bilmiyordumm keşke daha önce duysaydım

Sanırım bu şekilde deneyen yok.. olsa bile hamile olan yok sanırım yoksa çıkardı bi şekilde
Doktorun seni arayana kadar düşün araştır eşinle ya da bilen birileriyle istişare et ya da doktoruna kafana takılan ne varsa sor .. ne karar verirsen ver Rabbim sana hayırlısını versin

Aynen bende ağlayarak gittim sonucumu almaya olmadı die test sonucuma bakmadan umutsuz bir şekilde doktora döndüm değilim değilmi dedim evet dedi yüzünü kapattı kahkaha atmaya başladı hamilesin dedi ümidini kesmeeee allah yukarda ve bizi görüyor

Canım bizim gibi bebek hasretiyle yanan herkese dua ediyorum gerçekten içtenlikler söylüyorum. Allah hepinize birer bebek verecek inşallah bu günleri unutacaz ve hiç hatırlamayacaz inşallah

Ahhhh2en derin yerimden vurdun bende aynısını seneledir yaşıyorum hemde neredeyse hersene rabbim güç kuvvet versin

Ahhhh2en derin yerimden vurdun bende aynısını seneledir yaşıyorum hemde neredeyse hersene rabbim güç kuvvet versin
Amin. Insallah Allah hepimize nasip etsin. Haftaya kontrolum var. Kısmetse ayin 22 de 6. Tedavimi yapicam. Diğer konuya gelince hic sorma ben tedavi basladim kankim hamile kaldi. Negatif sonucun aldim eltim hamilyim dedi. 6 ay sonra tedaviye basladim yakin arkadasim hamile kaldi. Simdi abimin esi 2. Kizini dogurdu. Teyzemin kizi 6. Aylik hamile yani etrafim gebe dolu ben hep negatif hep negatif kimseye birseyde anlatamiyorsun... kismet deyip gecistir... yani sabi sabir ama artik psikolojim baya bozuldu takıntılı biri oldum esime sarip duruyorum.. cok şükür eşim çok anlayışlı

Başın ağrıyorsa hamilesin bence arkadaşım her gebelikte farklı belirtiler olur şakın takılma bunlara üzme kendini

Amin ama kafam almıyor ya neden niye böyle oluyor sağlıklı bi embriyoydu . Rabim yüzünü güldürsün ...

İnaki aynı benim hayatım gibi seninkide
Etrafımdaki arkadaşları akrabaları geçtim 5 tane eltim var hersene biri doğuruyor bide aynı yerde oturuyoruz hergün yüz yüze gerisini sen düşün
Bu arada benimde 6. Denemecan çıkmadan umut kesilmez bizde Birgün anne olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…