- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
CanımHayır. 5. Günde blast olamamış embriyoyu ümit varsa bir gün daha bekletiyorlar. İstedikleri 5. Gün blast olması ama bazen şans vermek adına 6. Güne bekletiyorlar. Buda embriyonun şansını biraz düşürüyor. 5. Gün blast olan tek embriyom vardı onu transfer ettiler ama olmadı. Kısmet şansı düşük dedikleri 6. Güneymiş.
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum pgtden sağlıklı gelen embriyondu senin.. bende de pek ümit YÖK bak sağlıklı embriyoda da olabiliyorsa benim mozaik ne yapsın.. napalım yeni tedaviye başlarız ya umudumuz hep var bitmeyecek son ana kadar devam edeceğiz işte hedefe ulaşana kadar devam canım güçlü olmak zorundayız ben kaç gündür uyku uyumuyorum sonuç alacağım diye duygu durum bozukluğu yaşıyorum resmen şuan rabbim hayırlısını verecek inşallah sen şimdi kendine çok iyi bak önemli olan bizleriz çünkü sana sağlığına bişey olmasında canım inşallah atlatıp yeni başlangıcının ve olumlu sonucunu alırızKese yok... Bhcg düşük. İlaçları bıraktım. Değeri takip edip sıfırlanmasını bekleyeceğiz...
Yükselsin diye dua ederken, şimdi başka bir sorun çıkmadan sıfırlansa diye dua ediyoruz. Böyle bir imtihan işte...
Allah her birimizin yardımcısı olsun.
İlk kez tüp bebek denedim gecen ekim ayinda özellikle semra hocayi istedim tedavim boyunca hersey olumluydu ama sonuç nefatif oldu canımİnşaAllah o günlere denk gelirde semra hoca yapar canım sen hamilemisin?
Sanırım bu şekilde deneyen yok.. olsa bile hamile olan yok sanırım yoksa çıkardı bi şekildeMozaik embriyonun başka adı var mı acaba onu yazınca kromozom bozukluğu olup hamile olanların sayfası çıkıyor
Tamam sağolDoktor artısını eksisini anlatacaktır. İçşn nasıl rahat ederse nasıl iyi sonuç alacağına inanırsan ona göre karar ver. Nasipten ötesi yok. Senin rezerv düşük benim yaş ileri. Benim tutunmazsa çok kötü olacağım. Tekrar başlamak ve aynı sonucu almak düşüncesi yoruyor. Hakkında hayırlısı olsun.
Sen bakma hemşirelere çok biliyorlar her şeyi. Olumlu düşün. Zaten değerin gayet iyi çıkmış. Yükselecektir. Sıkıntı ters etki yapabilir. Pozitif ol ve düşün.
Yaaaa çok üzüldüm onu bilmiyordumm keşke daha önce duysaydımCanım sağlık ocakları halk sağlığına bağlı olduğu için kan verirken size verilen barkod ile netten sorgulayabiliyorsun test sonucunu sonuçlar kağıt olarak pazartesiye Yetiştiği için pazartesi demislerdir
Doktorun seni arayana kadar düşün araştır eşinle ya da bilen birileriyle istişare et ya da doktoruna kafana takılan ne varsa sor .. ne karar verirsen ver Rabbim sana hayırlısını versinSanırım bu şekilde deneyen yok.. olsa bile hamile olan yok sanırım yoksa çıkardı bi şekilde
Yaaaa çok üzüldüm onu bilmiyordumm keşke daha önce duysaydım
Aynen bende ağlayarak gittim sonucumu almaya olmadı die test sonucuma bakmadan umutsuz bir şekilde doktora döndüm değilim değilmi dedim evet dedi yüzünü kapattı kahkaha atmaya başladı hamilesin dedi ümidini kesmeeee allah yukarda ve bizi görüyorKızlar adınıza çok çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun.Allah yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleri de gösterir inşallah.Geçen Cuma 5. Gün transfer için gittiğimde,1 gün dağa beklemek istediler,ve Cumartesi günü 6. Gün 5AB kalitede 1 embriyo transfer ettiler.Yalnız hakan bey 6. Gün bu seviyeye geldiği için tutma şansını %35 olarak vermişti.Bugün transferin 6. Günü Ve pazar günü test günüm.Benim hiçbir umudum kalmadı.Öncesinde göğüslerim şişti ve çok acıyorlardı,şimdi acı falan kalmadı.Göbeğim şişti bugün o da normale döndü.bel de kasıklarda hiç ağrı batma falan olmadı.Önceki pozitiflerimde hissettiğim hiç bir belirti de Yok malesef ki.üstüne 2 gündür de çok fena migren ağrısı çekiyorum.Sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı? Ne dersiniz
Yaaa çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah üzülme çok zor ama üzülmeBende iyi haber yok. Üzgünüm
Canım bizim gibi bebek hasretiyle yanan herkese dua ediyorum gerçekten içtenlikler söylüyorum. Allah hepinize birer bebek verecek inşallah bu günleri unutacaz ve hiç hatırlamayacaz inşallahKese yok... Bhcg düşük. İlaçları bıraktım. Değeri takip edip sıfırlanmasını bekleyeceğiz...
Yükselsin diye dua ederken, şimdi başka bir sorun çıkmadan sıfırlansa diye dua ediyoruz. Böyle bir imtihan işte...
Ahhhh2en derin yerimden vurdun bende aynısını seneledir yaşıyorum hemde neredeyse hersene rabbim güç kuvvet versinMerhaba sabrin sonunda insallah bizde mujdeli haberleri vericez.. hamileyimmm yazicaz... ben inaniyorum. Histeroskopiden korkma cok kolay rahim içine sivi verip kamera ile bakiyorlar kanallarda sorun varmi rahimde birsey varmi yapisiklik falan varmi diye mesala benim hiç sorun yok gorunuyordu bir tupumde yapisikliktan geçiş çok zor oluyormuş kapadilar. Ins. Sende bir sorun çıkmaz hemen kalkarsin... v güçlü olmamiz lazim başka caremiz yok. Ben ilk negatif sonucu aldığımda eltim hamile mujdesi verdi oğlu simdi nerdeyse 3 yadinda yapcak bir sey sabretcez
Amin. Insallah Allah hepimize nasip etsin. Haftaya kontrolum var. Kısmetse ayin 22 de 6. Tedavimi yapicam. Diğer konuya gelince hic sorma ben tedavi basladim kankim hamile kaldi. Negatif sonucun aldim eltim hamilyim dedi. 6 ay sonra tedaviye basladim yakin arkadasim hamile kaldi. Simdi abimin esi 2. Kizini dogurdu. Teyzemin kizi 6. Aylik hamile yani etrafim gebe dolu ben hep negatif hep negatif kimseye birseyde anlatamiyorsun... kismet deyip gecistir... yani sabi sabir ama artik psikolojim baya bozuldu takıntılı biri oldum esime sarip duruyorum.. cok şükür eşim çok anlayışlıAhhhh2en derin yerimden vurdun bende aynısını seneledir yaşıyorum hemde neredeyse hersene rabbim güç kuvvet versin
Başın ağrıyorsa hamilesin bence arkadaşım her gebelikte farklı belirtiler olur şakın takılma bunlara üzme kendiniKızlar adınıza çok çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun.Allah yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleri de gösterir inşallah.Geçen Cuma 5. Gün transfer için gittiğimde,1 gün dağa beklemek istediler,ve Cumartesi günü 6. Gün 5AB kalitede 1 embriyo transfer ettiler.Yalnız hakan bey 6. Gün bu seviyeye geldiği için tutma şansını %35 olarak vermişti.Bugün transferin 6. Günü Ve pazar günü test günüm.Benim hiçbir umudum kalmadı.Öncesinde göğüslerim şişti ve çok acıyorlardı,şimdi acı falan kalmadı.Göbeğim şişti bugün o da normale döndü.bel de kasıklarda hiç ağrı batma falan olmadı.Önceki pozitiflerimde hissettiğim hiç bir belirti de Yok malesef ki.üstüne 2 gündür de çok fena migren ağrısı çekiyorum.Sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı? Ne dersiniz
Amin ama kafam almıyor ya neden niye böyle oluyorKese yok... Bhcg düşük. İlaçları bıraktım. Değeri takip edip sıfırlanmasını bekleyeceğiz...
Başağrısı bende de hep olmuştu, bi belirti gibi gelmişti bana da. İnşallah olumlu sonuç olurBaşın ağrıyorsa hamilesin bence arkadaşım her gebelikte farklı belirtiler olur şakın takılma bunlara üzme kendini
İnaki aynı benim hayatım gibi seninkideAmin. Insallah Allah hepimize nasip etsin. Haftaya kontrolum var. Kısmetse ayin 22 de 6. Tedavimi yapicam. Diğer konuya gelince hic sorma ben tedavi basladim kankim hamile kaldi. Negatif sonucun aldim eltim hamilyim dedi. 6 ay sonra tedaviye basladim yakin arkadasim hamile kaldi. Simdi abimin esi 2. Kizini dogurdu. Teyzemin kizi 6. Aylik hamile yani etrafim gebe dolu ben hep negatif hep negatif kimseye birseyde anlatamiyorsun... kismet deyip gecistir... yani sabi sabir ama artik psikolojim baya bozuldu takıntılı biri oldum esime sarip duruyorum.. cok şükür eşim çok anlayışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?