- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Allah büyük canım,her şey güzel olur inşallah,umutlu düşün Rabbimin kapısında her şeyAmin inşallah 7 yıldır kendisini bekliyoruz inşallah tutunur
Benim rahim filmim YÖK illa isterler miHeee iyi o zaman ya benim senesi bile dolmadı martta çektirmiştim son 6 aya ait isterler diye düşünüyodum ama tamamdır rahatladım
Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabır versin. Hiç belli olmaz Rabbimin mucizesi tutar inş yeter ki ol desin. Mozaik embriyo ne demek ilk defa duydumKızlar uzun zamandır beklediğim genetik sonucuma bugün ulaştım moralim çok bozuk zaten doktor konuşurken benim kafa gittiği için sanki söyledikleri böyle çoook uzaktan geliyormuş gibi sadece hı hımm diyerek geçirdim.. bi tane mozaik embriyo kalmış isterseniz transferi yaparız ama düşükle sonuçlanabilir negatif olabilir dedi tutma olasılığı %20 imiş.. isterseniz yeni tedaviye başlayalım dedi. Yok transfer yapalım dedim.. doktorum hafta içi transfer için arayacakmış.. sanırım adet ile birlikte tedavi başlayacak. Çöktüm resmen çok kötüyüm
Amin cnm çok zor bir durum seni anlıyorum ama Rabbimin izniyle atlatacaksın inşKese yok... Bhcg düşük. İlaçları bıraktım. Değeri takip edip sıfırlanmasını bekleyeceğiz...
Yükselsin diye dua ederken, şimdi başka bir sorun çıkmadan sıfırlansa diye dua ediyoruz. Böyle bir imtihan işte...
Allah her birimizin yardımcısı olsun.
Canım tam gününde kan vermen daha doğru olurKızlar adınıza çok çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun.Allah yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleri de gösterir inşallah.Geçen Cuma 5. Gün transfer için gittiğimde,1 gün dağa beklemek istediler,ve Cumartesi günü 6. Gün 5AB kalitede 1 embriyo transfer ettiler.Yalnız hakan bey 6. Gün bu seviyeye geldiği için tutma şansını %35 olarak vermişti.Bugün transferin 6. Günü Ve pazar günü test günüm.Benim hiçbir umudum kalmadı.Öncesinde göğüslerim şişti ve çok acıyorlardı,şimdi acı falan kalmadı.Göbeğim şişti bugün o da normale döndü.bel de kasıklarda hiç ağrı batma falan olmadı.Önceki pozitiflerimde hissettiğim hiç bir belirti de Yok malesef ki.üstüne 2 gündür de çok fena migren ağrısı çekiyorum.Sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı? Ne dersiniz
Canım ne diyeceğimi bilemiyorumKese yok... Bhcg düşük. İlaçları bıraktım. Değeri takip edip sıfırlanmasını bekleyeceğiz...
Yükselsin diye dua ederken, şimdi başka bir sorun çıkmadan sıfırlansa diye dua ediyoruz. Böyle bir imtihan işte...
Allah her birimizin yardımcısı olsun.
Transfere nasıl hazırlandın hangi ilaçları ne zaman kullanmaya başladın kaş kez kontrole gittin rahim kalınlığın kaç benimde Aralık'ta olacak transfer Allah nasip etsin inşallah transferini sağlıklı bebek haberiyle inşallah güzel olur.sametuche insallah hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz.benimde sali gunu transferim var. bilgi verebilirmisin.transfer saatini kacta bildirdiler.doktor secimi yaptirdilar mi.transfer oncesi muayene oldu mu.transfer tam saatinde mi oldu ve kim yapti.
Allah büyük canım,her şey güzel olur inşallah,umutlu düşün Rabbimin kapısında her şey
Kaçıncı deneme olacak? Kaliteleri iyiyse denemekten yana kullanırdım tercihimi benKızlar bi fikir verin bana nolur 6. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuşum var Eurofertilde yoksa memorialde yeniden sıfırdan mı başlasam
Benimki 5.gün pgt si yapılıp dondurulmuş embriyoydu.Hamile olan arkadaşlar hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun
Darısı biz isteyenlere olsun
Kızlar embriyo kalitenizi biliyorsanız yazarmısınız bizlerede bilgi olsun
Transferden once histereskobi ile küçük bir polip vardı o alındı ve rahme çizikler atıldıBenimki 5.gün pgt si yapılıp dondurulmuş embriyoydu.
Çok şükür bebeğim bana tutundu.Darısı sizlere kendimle beraber sizlere de dua ediyorum.Rabbim büyük O dualara icabet edendir.Transferden once histereskobi ile küçük bir polip vardı o alındı ve rahme çizikler atıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?