- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
İnşallah inşallah Rabbim kucağına alıp buyutmeyide nasip etsinÇok şükür bebeğim bana tutundu.Darısı sizlere kendimle beraber sizlere de dua ediyorum.Rabbim büyük O dualara icabet edendir.
Transfere nasıl hazırlandın hangi ilaçları ne zaman kullanmaya başladın kaş kez kontrole gittin rahim kalınlığın kaç benimde Aralık'ta olacak transfer tek embriyo kaldı pgt oldu Allah kucağına alacağın günü sağlıkla nasip etsinÇok şükür bebeğim bana tutundu.Darısı sizlere kendimle beraber sizlere de dua ediyorum.Rabbim büyük O dualara icabet edendir.
İşin zor olan kısmını atlatmışsın benceKızlar bi fikir verin bana nolur 6. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuşum var Eurofertilde yoksa memorialde yeniden sıfırdan mı başlasam
Amin İnşaAllah arkadaşım. Ben adetimin 2. ve 10.günü dr kontrolüne gittim.Rshim kalınlığı ve yumurtaların büyuklüğü takipedildi.2. günkü sonuca gore hastane ilaç ve miktarlarını bildiriyo zaten.Transfere nasıl hazırlandın hangi ilaçları ne zaman kullanmaya başladın kaş kez kontrole gittin rahim kalınlığın kaç benimde Aralık'ta olacak transfer tek embriyo kaldı pgt oldu Allah kucağına alacağın günü sağlıkla nasip etsin
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Kediligelin hamileymişsin canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah çok sevindim senin adına.
Hayirli olsn cnm gayet guzel darisi kese ve kalp atisina insKızlar değerim 166,30 olmuş bugün 10. Günüm. Nasıl sizce 8. Gün 68,67 ydi. Yeterli bir artış mı?
Maşallah çok iyi insallah kese ve kalp atışı müjdeside verirsinKızlar değerim 166,30 olmuş bugün 10. Günüm. Nasıl sizce 8. Gün 68,67 ydi. Yeterli bir artış mı?
Amin hepimiz sırayla güzel haberler alırız inşallahsametuche insallah hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz.benimde sali gunu transferim var. bilgi verebilirmisin.transfer saatini kacta bildirdiler.doktor secimi yaptirdilar mi.transfer oncesi muayene oldu mu.transfer tam saatinde mi oldu ve kim yapti.
Hayirli olsn cnm gayet guzel darisi kese ve kalp atisina ins
İnşallah kızlar ya hala kafamda deli sorular var bi türlü içim rahat etmiyor. İnşallah sağlıkla devam eder.Maşallah çok iyi insallah kese ve kalp atışı müjdeside verirsin
Canım ben 6. Gün embriyosu ile pozitif aldım. Bence denemelisin.Kızlar bi fikir verin bana nolur 6. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuşum var Eurofertilde yoksa memorialde yeniden sıfırdan mı başlasam
Bu aşamaya kadar geldi allahım izniyle sonuna kadar devam edicek hamileliginin tadını çıkar sen şimdi en güzel günlerini yaşa senin embriyo kaliten rakam olarak kaçtıİnşallah kızlar ya hala kafamda deli sorular var bi türlü içim rahat etmiyor. İnşallah sağlıkla devam eder.
Kesinlikle memorial derim.Merhaba kızlar ben yeniyim. Önerebileceğiniz bir hastane varmı. 5 yıllık evliyim eşimle şuana dek hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı. Ayrıca 1 kere klomen kullandım ve yumurtalara hiç bir faydası olmadı... Polikistik overım ayrıca kilomda var... ne yapmam nasıl bi yol izlemem gerekiyo artık gerçekten bilmiyorum. Artık çocuğum olsun istiyorum. Sihirli bi değnek gelsin ve ben hemen hamile kalayım istiyorum hemen şuan... O derece çok istiyorum artık.. Tüp bebek için hastahane tavsiyeniz varsa alabilirmiyim. Bayan doktor tercihim...
İnşallah istediğin olur ve hamile kalırsın ancak belliki iyi bir yerde tedavi olman gerekiyor en azından sorun neymiş bi bakılmalı valla ben daha önce 3 tane tüp bebek tedavimi farklı hastanelerde yaptırdım sonra memoriale geldim ve memnunumda ayrıca kilo sorunum var yazmışsın benimde epey bi fazla kilom var bunu pek sorun etmediler verirsen iyi olur dendi ama sorun olmadı yaniMerhaba kızlar ben yeniyim. Önerebileceğiniz bir hastane varmı. 5 yıllık evliyim eşimle şuana dek hiç korunmadık ama çocuğumuz olmadı. Ayrıca 1 kere klomen kullandım ve yumurtalara hiç bir faydası olmadı... Polikistik overım ayrıca kilomda var... ne yapmam nasıl bi yol izlemem gerekiyo artık gerçekten bilmiyorum. Artık çocuğum olsun istiyorum. Sihirli bi değnek gelsin ve ben hemen hamile kalayım istiyorum hemen şuan... O derece çok istiyorum artık.. Tüp bebek için hastahane tavsiyeniz varsa alabilirmiyim. Bayan doktor tercihim...
6. Gün embriyosu 5AB ydi tek embriyo transfer oldu.Bu aşamaya kadar geldi allahım izniyle sonuna kadar devam edicek hamileliginin tadını çıkar sen şimdi en güzel günlerini yaşa senin embriyo kaliten rakam olarak kaçtı
Himm evet hatırladım bi ara daha yazmistin kusura bakma canim6. Gün embriyosu 5AB ydi tek embriyo transfer oldu.
Bildiğim kadarıyla istiyolar çünkü bana istenen tetkikler msjında rahim filminiz varsa yanınızda getirin diyodu istersen hastaneyi arayıp bilgi al yanlış yönlendirmiyimBenim rahim filmim YÖK illa isterler mi
Hayırlısı olsun tamam doktorda önemli ama gerçekten bu işler nasip işi canımİlk kez tüp bebek denedim gecen ekim ayinda özellikle semra hocayi istedim tedavim boyunca hersey olumluydu ama sonuç nefatif oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?