- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım.. problem değil söylerim boyum 1,68 kilom 91 ama görenler 80 gibi gözüktüğümü söylüyolar.. Görünüşünde pek bi önemi yok aslında kilomun beni ne denli etkilediği...İnşallah istediğin olur ve hamile kalırsın ancak belliki iyi bir yerde tedavi olman gerekiyor en azından sorun neymiş bi bakılmalı valla ben daha önce 3 tane tüp bebek tedavimi farklı hastanelerde yaptırdım sonra memoriale geldim ve memnunumda ayrıca kilo sorunum var yazmışsın benimde epey bi fazla kilom var bunu pek sorun etmediler verirsen iyi olur dendi ama sorun olmadı yani
Cevaplamak istemessen cevaplama ama ben soriyim kilon ve boyun kac
Denedin mi canım peki senKesinlikle memorial derim.
Yoksa istiyolar hatta Ecomar a yönlendiriyolar.Heryerinki net olmuyomuş.Benim rahim filmim YÖK illa isterler mi
Evet arkadaşim temmuz ayinda ilk görüsmeye gittik,daha sonra tahliller istendi sonuçlardan sonra tedaviye başladım.27 ekim de transferim oldu.Allahım a şükürler olsun sonuç pozitifKesinlikle memorial derim.
MaşaAllah canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah... peki sen bu süreçten geçmiş birisin. Sana bir kaç sorum olcak cevaplarsan sevinirim... 1. Bu transfer aşamasına kadar en başından toplam ne kadar bir zaman aralığı oluyo en merak ettiğim bu. 2. Doktor tavsiyen varmı. 3 . Fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisinEvet arkadaşim temmuz ayinda ilk görüsmeye gittik,daha sonra tahliller istendi sonuçlardan sonra tedaviye başladım.27 ekim de transferim oldu.Allahım a şükürler olsun sonuç pozitif
Canım peki bayan doktor istersek nasıl oluyo bilgin varmı? Yani transfer günü bayan doktorun hastanede olmama ihtimali varmı?Amin hepimiz sırayla güzel haberler alırız inşallahTransfer bilgisi için bir gün önce arıyorlar ve doktor bilgisi söylüyorlar genelde 2seçenekte sunabiliyorlar bana yücel bey yapıcak dediler ama isterseniz Emre beyde yapabilir dediler yücel bey olsun dedim.saat olarakta 3.30 da gelin dediler 5gibi transfer olucak dediler gittik muayene olmadım sadece sıkışıklık için su içtim zaten transfer yerinde hemşireler mesane doluluğunu kontrolü için ultrasona bakıyorlar sıraya göre alıyorlar hiç stres yapma geç alsalar bile beni 6gibi aldılar kısmet.senin için de hayırlısı olur şnşallah bebeğine kavuşursun
Canım neden o kadar zaman sürdü ki transferin farklı tedavimi gördünüz?Evet arkadaşim temmuz ayinda ilk görüsmeye gittik,daha sonra tahliller istendi sonuçlardan sonra tedaviye başladım.27 ekim de transferim oldu.Allahım a şükürler olsun sonuç pozitif
Canım normaldir kafa karışıklığın fakat kendini rahatlatmaya çalış bu güzel haberin keyfini yaşa stresn en büyük zarar biliyosundur o yüzden daha rahat olİnşallah kızlar ya hala kafamda deli sorular var bi türlü içim rahat etmiyor. İnşallah sağlıkla devam eder.
Evet echomar çok iyi bende orda çektirdim başka kadın doğum doktorumun tavsiyesiyleYoksa istiyolar hatta Ecomar a yönlendiriyolar.Heryerinki net olmuyomuş.
Benimde ilk randevum sevinç hanıma sonra semra hanımla görüşücez transferinide sevinç hanımmı yaptı? Birde özel değilse ne tedavisi gördün temmuzdan transfere kadarAmin Allah razı olsun.Aslinda süreç kişiden kişiye değişiyor.Öncelikle bir sıkınti varsa onun tedavisi yapılıyor.Yani aslında ben Temmuzda gittiğimde Eylül e bütün tedavim biter düşüncesiyle gitmiştim.Ama Kasımi buldu nerdeyse.Önemli olan işinin ehli kişilerin elinde olduğuna inanmak.Bu hissi bana verdiler.Doktorum Sevinç hanım dı.Çok memnun kaldim
Yumurta toplama işlemi sonrasinda döllenen yumurtalarim pgt ye gitti.Biri normal geldi şükür.Sonraki ay histereskobi oldum.Bu nedenle uzadı transferimCanım neden o kadar zaman sürdü ki transferin farklı tedavimi gördünüz?
Senin herhangi bir sıkıntın mı vardı öyle uzun sürdü.? Tüp bebekte bir sorun olmamasımı gerekir canım nasıl desem mesela bende poliskistik over var eşimin 3-4 yıl önce baktırmıştık en son spermde hareketsizlik var bunlar engelmi sence tüp bebektedeAmin Allah razı olsun.Aslinda süreç kişiden kişiye değişiyor.Öncelikle bir sıkınti varsa onun tedavisi yapılıyor.Yani aslında ben Temmuzda gittiğimde Eylül e bütün tedavim biter düşüncesiyle gitmiştim.Ama Kasımi buldu nerdeyse.Önemli olan işinin ehli kişilerin elinde olduğuna inanmak.Bu hissi bana verdiler.Doktorum Sevinç hanım dı.Çok memnun kaldim
O gun Sevinç hanim yoktu.Emre Bey yaptı.Benimde ilk randevum sevinç hanıma sonra semra hanımla görüşücez transferinide sevinç hanımmı yaptı? Birde özel değilse ne tedavisi gördün temmuzdan transfere kadar
Hmm tamam anladım sağol canımYumurta toplama işlemi sonrasinda döllenen yumurtalarim pgt ye gitti.Biri normal geldi şükür.Sonraki ay histereskobi oldum.Bu nedenle uzadı transferim
Merhaba adaşım :) sende yeni başladın sanırım işlemlere?Benimde ilk randevum sevinç hanıma sonra semra hanımla görüşücez transferinide sevinç hanımmı yaptı? Birde özel değilse ne tedavisi gördün temmuzdan transfere kadar
Ya işte ben bunu sorun ediyorum tercihim bayan doktor inşaAllah o güne bayan doktor denk gelir yada ona göre bi ayarlama yapabilirlerO gun Sevinç hanim yoktu.Emre Bey yaptı.
Senin herhangi bir sıkıntın mı vardı öyle uzun sürdü.? Tüp bebekte bir sorun olmamasımı gerekir canım nasıl desem mesela bende poliskistik over var eşimin 3-4 yıl önce baktırmıştık en son spermde hareketsizlik var bunlar engelmi sence tüp bebektede
Evet canım tahlillerimi yaptırdım ayın 29’nda ilk görüşme olucak kısmetse bakalım sen başladınmı işlemlere tetkiklere falan ön görüşme yaptınmıMerhaba adaşım :) sende yeni başladın sanırım işlemlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?