Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım.. problem değil söylerim boyum 1,68 kilom 91 ama görenler 80 gibi gözüktüğümü söylüyolar.. Görünüşünde pek bi önemi yok aslında kilomun beni ne denli etkilediği...

Evet arkadaşim temmuz ayinda ilk görüsmeye gittik,daha sonra tahliller istendi sonuçlardan sonra tedaviye başladım.27 ekim de transferim oldu.Allahım a şükürler olsun sonuç pozitif
MaşaAllah canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah... peki sen bu süreçten geçmiş birisin. Sana bir kaç sorum olcak cevaplarsan sevinirim... 1. Bu transfer aşamasına kadar en başından toplam ne kadar bir zaman aralığı oluyo en merak ettiğim bu. 2. Doktor tavsiyen varmı. 3 . Fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisin

Canım peki bayan doktor istersek nasıl oluyo bilgin varmı? Yani transfer günü bayan doktorun hastanede olmama ihtimali varmı?

Amin Allah razı olsun.Aslinda süreç kişiden kişiye değişiyor.Öncelikle bir sıkınti varsa onun tedavisi yapılıyor.Yani aslında ben Temmuzda gittiğimde Eylül e bütün tedavim biter düşüncesiyle gitmiştim.Ama Kasımi buldu nerdeyse.Önemli olan işinin ehli kişilerin elinde olduğuna inanmak.Bu hissi bana verdiler.Doktorum Sevinç hanım dı.Çok memnun kaldim

Benimde ilk randevum sevinç hanıma sonra semra hanımla görüşücez transferinide sevinç hanımmı yaptı? Birde özel değilse ne tedavisi gördün temmuzdan transfere kadar

Senin herhangi bir sıkıntın mı vardı öyle uzun sürdü.? Tüp bebekte bir sorun olmamasımı gerekir canım nasıl desem mesela bende poliskistik over var eşimin 3-4 yıl önce baktırmıştık en son spermde hareketsizlik var bunlar engelmi sence tüp bebektede

Sebebi bilinmeyen infertilite bizimki galiba.İkimizde de bir sorun gözükmüyodu.Gerçi tedaviye başlamadan önce sevinç hanım polip tesbitetti.Daha önce hiçbir dr böyle bişeyi tesbit etmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…