- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
Hayır canım biz daha henüz hiç bişeye başlamadık... Ya benim fazla kilom var eşim şart koştu 10 kg verirsem gidicez diyo ama bende diyorum işlemlere başlayalım gidelim görüşelim hemen gittiğimiz gün koymayacaklar ya bebeği diyorum.. oyüzden burdan bi öğrenmek istiyorum işte aşamaların ne kadar sürdüğünü ona göre eşimle konuşucam...tahliller ne kadar bi zaman sürüyo. Önceki yaptırdığımız tahliller geçerli olmuyomu canımEvet canım tahlillerimi yaptırdım ayın 29’nda ilk görüşme olucak kısmetse bakalım sen başladınmı işlemlere tetkiklere falan ön görüşme yaptınmı
Eşimle banada zeynep kamilde öyle dediler. Sebebsiz infertilite dendi.Geçici dendi ama 5 yıldırda geçmedi :) Rabbimdan daima hayırlısı ama artık gerçekten çok çok çook istiyorum bi evladım olsun...Sebebi bilinmeyen infertilite bizimki galiba.İkimizde de bir sorun gözükmüyodu.Gerçi tedaviye başlamadan önce sevinç hanım polip tesbitetti.Daha önce hiçbir dr böyle bişeyi tesbit etmemişti.
Anlıyorum seni aslinda hepimiz bu konuda hassasız ama daha once yumurta toplamamı da Emre Bey yapmışti.O zaman başka bir bayan dr yoktu.Ama teansfer günü Gönul hanımda vardıYa işte ben bunu sorun ediyorum tercihim bayan doktor inşaAllah o güne bayan doktor denk gelir yada ona göre bi ayarlama yapabilirler
Ayrica bunu tedavi başinda belirtirsen eminim hassasiyetini dikkate alırlar.Anlıyorum seni aslinda hepimiz bu konuda hassasız ama daha once yumurta toplamamı da Emre Bey yapmışti.O zaman başka bir bayan dr yoktu.Ama teansfer günü Gönul hanımda vardı
Rabbime sığın ve asla dua etmekten vazgeçme.Eşimle banada zeynep kamilde öyle dediler. Sebebsiz infertilite dendi.Geçici dendi ama 5 yıldırda geçmedi :) Rabbimdan daima hayırlısı ama artık gerçekten çok çok çook istiyorum bi evladım olsun...
Zaten tek yaptığım o var.. olursada Rabbimden olmasada Rabbimden.. daima hayırlısı olsun diyorum...Rabbime sığın ve asla dua etmekten vazgeçme.
Siz ne kadarlık evliydinizRabbime sığın ve asla dua etmekten vazgeçme.
Benim Rabbime bin şükür 18 yaşinda bir evlâdım var.Daha sonra 3 aylik hamileyken bebeğim karnimda öldü kürtajla alındı.12 yil gecti.10 yıldır da bekliyoruz nasip olmadı.InşaAllah Rabbim tamamına erdirirse neredeyse 19 yıl sonra ikinci anneliğimi tadacağım İnşaAllahRabbime sığın ve asla dua etmekten vazgeçme.
19 yıllık evliyim 39 yaşima da çok az kaldı:)Benim Rabbime bin şükür 18 yaşinda bir evlâdım var.Daha sonra 3 aylik hamileyken bebeğim karnimda öldü kürtajla alındı.12 yil gecti.10 yıldır da bekliyoruz nasip olmadı.InşaAllah Rabbim tamamına erdirirse neredeyse 19 yıl sonra ikinci anneliğimi tadacağım İnşaAllah
İnşaAllah... Siz o duygunun tadını almışsınız ki onca yıldan sonra bu kadar emeklerle tekrardan istemişsiniz... ve çok şükür ki nasib olmuş... Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ablacım...Benim Rabbime bin şükür 18 yaşinda bir evlâdım var.Daha sonra 3 aylik hamileyken bebeğim karnimda öldü kürtajla alındı.12 yil gecti.10 yıldır da bekliyoruz nasip olmadı.InşaAllah Rabbim tamamına erdirirse neredeyse 19 yıl sonra ikinci anneliğimi tadacağım İnşaAllah
MaşaAllah Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın :)19 yıllık evliyim 39 yaşima da çok az kaldı:)
Valla canım son 6 ay içinde yaptırdığın ne varsa istiyolar ama hormon tahlillerin varsa tekrarlatmıyolar sonra farklı tahliller isteniyo oda ertesi gün çıkmıştı öyle işte bakalım bana ne diyceklerHayır canım biz daha henüz hiç bişeye başlamadık... Ya benim fazla kilom var eşim şart koştu 10 kg verirsem gidicez diyo ama bende diyorum işlemlere başlayalım gidelim görüşelim hemen gittiğimiz gün koymayacaklar ya bebeği diyorum.. oyüzden burdan bi öğrenmek istiyorum işte aşamaların ne kadar sürdüğünü ona göre eşimle konuşucam...tahliller ne kadar bi zaman sürüyo. Önceki yaptırdığımız tahliller geçerli olmuyomu canım
Canim benim Allah razı olsun.Sakın umudunu kaybetme.Rabbimin büyüklüğünü ve bunlarin bir sınav olduğunu daima hatırla. Hz İbrahımin ve Hz Zekeriya nın kısssalaŕıni oku ve onlar gibi dua etİnşaAllah... Siz o duygunun tadını almışsınız ki onca yıldan sonra bu kadar emeklerle tekrardan istemişsiniz... ve çok şükür ki nasib olmuş... Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ablacım...
Anladım canım o zaman hakkımızda hayırlısı olsun ben başta belirticem zaten umarım onlarda hassas davranırlarAnlıyorum seni aslinda hepimiz bu konuda hassasız ama daha once yumurta toplamamı da Emre Bey yapmışti.O zaman başka bir bayan dr yoktu.Ama teansfer günü Gönul hanımda vardı
1 500 liraya yapıyolar.Evet pip için ama oparasyon da rahme çizikte atiyolar.Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyomuş okuduğuma göreHistereskopiyi ne kadara yapıyolar sende bu polipler yüzündenmi istediler? I ImpossibleMiracle
Biliyorum abla. Allaha şükür inançlı insanlarız.. Dünya hayatı zaten bir sınavdan ibaret buda sınavımızın küçük bir parçası :) Sizde dualarınızı bizim gibilerden eksik etmeyin inşaAllah...Canim benim Allah razı olsun.Sakın umudunu kaybetme.Rabbimin büyüklüğünü ve bunlarin bir sınav olduğunu daima hatırla. Hz İbrahımin ve Hz Zekeriya nın kısssalaŕıni oku ve onlar gibi dua et
Tamam teşekkür ederim Allah evladınızı kucağına almayıda nasip etsin1 500 liraya yapıyolar.Evet pip için ama oparasyon da rahme çizikte atiyolar.Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyomuş okuduğuma göre
Amin canim Allah razı olsunMaşaAllah Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?