Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım tahlillerimi yaptırdım ayın 29’nda ilk görüşme olucak kısmetse bakalım sen başladınmı işlemlere tetkiklere falan ön görüşme yaptınmı
Hayır canım biz daha henüz hiç bişeye başlamadık... Ya benim fazla kilom var eşim şart koştu 10 kg verirsem gidicez diyo ama bende diyorum işlemlere başlayalım gidelim görüşelim hemen gittiğimiz gün koymayacaklar ya bebeği diyorum.. oyüzden burdan bi öğrenmek istiyorum işte aşamaların ne kadar sürdüğünü ona göre eşimle konuşucam...tahliller ne kadar bi zaman sürüyo. Önceki yaptırdığımız tahliller geçerli olmuyomu canım

Sebebi bilinmeyen infertilite bizimki galiba.İkimizde de bir sorun gözükmüyodu.Gerçi tedaviye başlamadan önce sevinç hanım polip tesbitetti.Daha önce hiçbir dr böyle bişeyi tesbit etmemişti.
Eşimle banada zeynep kamilde öyle dediler. Sebebsiz infertilite dendi.Geçici dendi ama 5 yıldırda geçmedi :) Rabbimdan daima hayırlısı ama artık gerçekten çok çok çook istiyorum bi evladım olsun...

Rabbime sığın ve asla dua etmekten vazgeçme.
Benim Rabbime bin şükür 18 yaşinda bir evlâdım var.Daha sonra 3 aylik hamileyken bebeğim karnimda öldü kürtajla alındı.12 yil gecti.10 yıldır da bekliyoruz nasip olmadı.InşaAllah Rabbim tamamına erdirirse neredeyse 19 yıl sonra ikinci anneliğimi tadacağım İnşaAllah

19 yıllık evliyim 39 yaşima da çok az kaldı:)

İnşaAllah... Siz o duygunun tadını almışsınız ki onca yıldan sonra bu kadar emeklerle tekrardan istemişsiniz... ve çok şükür ki nasib olmuş... Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ablacım...

Valla canım son 6 ay içinde yaptırdığın ne varsa istiyolar ama hormon tahlillerin varsa tekrarlatmıyolar sonra farklı tahliller isteniyo oda ertesi gün çıkmıştı öyle işte bakalım bana ne diycekler

Canim benim Allah razı olsun.Sakın umudunu kaybetme.Rabbimin büyüklüğünü ve bunlarin bir sınav olduğunu daima hatırla. Hz İbrahımin ve Hz Zekeriya nın kısssalaŕıni oku ve onlar gibi dua et

Canim benim Allah razı olsun.Sakın umudunu kaybetme.Rabbimin büyüklüğünü ve bunlarin bir sınav olduğunu daima hatırla. Hz İbrahımin ve Hz Zekeriya nın kısssalaŕıni oku ve onlar gibi dua et
Biliyorum abla. Allaha şükür inançlı insanlarız.. Dünya hayatı zaten bir sınavdan ibaret buda sınavımızın küçük bir parçası :) Sizde dualarınızı bizim gibilerden eksik etmeyin inşaAllah...

Ne demek keşke herşeyi bilebilsek ve birbirimize yardımcı olabilsek ince görünüyorsan sorun olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…