Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben de hem bahçeci hem de memerial la görüşme yaptığımda sordum kilo işini,boyum 158 kilom 86 ,önemli değil dediler hatta bahçecide sizden önceki hastam 100 kiloydu dedi çok şükür ben de çok korkmuştum git zayıfla 4-5 ay sonra gel diyecekler diye

Yoksa istiyolar hatta Ecomar a yönlendiriyolar.Heryerinki net olmuyomuş.
Hadi ya,acaba bu işlem hiç hamile kalamamış olanlara yapılıyor olabilir mi,ben doğal yollarla 2 kez hamile kaldım biri bu Nisan ayındaydı hatta yakın t-rihli, yani hani hamile kalmaya engel olmasın varsa rahimde yapışıklık diye çektiriliyor rahmi filmi sanırım,ama herk

Rahim filmini herkesten istiyorlar. Ben şu güne kadar 3 kez çektirdim. Yani üzerinden zaman geçerse tekrar istiyorlar, kürtaj vs geçtiyse üstünden yine istiyorlar.

Canım peki sendeki son durum ne orda hiç kilolu olupta hamile kalan varmıymış. Ben zaten şuan diyete girdim uyguladığım zaman kolayca kilo veren biriyim. Sanırım işlemler 2-3 ay sürüyo ozamana kadar ideal kiloma ulaşmış olurum zaten nerdeyse. Beni ayrıntılı bilgilendirebilirmisin canım hiç bi fikrim yok tüp bebek konusunda neler yapılıyo ne aşamalardan geçiliyo

Kızlar birsey sorucam size embiriyonun rahime tutunmasi için neler yapılabilir ? İlk transferimi semra hoca yapmisti negatif sonuç aldım şimdi ikinciye hazirlanıyorum aralık ayında olucak inşallah embiriyo kalitelerim iyi olmasına rağmen tutunma olmamıştı acaba tutunmasi icin önerebileceginiz bir şey varmı?

Bol bol dua Rabbim ol derse olur ..

Arkadaşlar
Protein c 108.95 72.00 160.00
Protein s 103.84 60.00 150.00
Tahlil sonucum çıkmış bana aç tok farketmez dediler testte mutlaka aç olunmalı yazıyor kafam karıştı değer olması gerekene göre normal sanki anlayan ya da bu testi yaptıran var mı ?

Canım şöyle bana kilonun tüp bebeğe engel olmadığını söylediler,zayıflığı hamilelik dönemini rahat geçirmen için tavsiye ediyoruz dedi, hatta tüp bebek tedavi sürecinde ani kilo alıp vermeyi kesinlikle tavsiye etmeyiz dedi bahçecide Remzi bey, hormonları etkilediği için sanırım bilmiyorum,o şekilde, bak ben de kilonun çok engel olacağını düşünmüştüm asla öyle değil tabi özel ve farklı bir durumun yoksa,

Zaten istemeseler daha kötü. Sonuçta embriyonun tutunması en önemli adım tedavide. Çektirip bir şey olmadığından emin olmak lazım
Canım şimdi emre beyle görüştük şöyle ki, rahim filmi istedi ama embriyolar pgt ye gitsin gelsin,önce sağlıklı embriyoyu bulalım iş transfere kalsın,transfer öncesi çektiririz dedi,jinekolojik muayenede herhangi bir sıkıntı görmedi onunla mı alakalı bilmiyorum,yani benim rahim filmimi transfer öncesi istedi;ama gerçekten son derece profesyonel,son derece donanımlı bir doktor

Kızlar birşey daha soracağım sgk indiriminden yararlanan oldu mu aranızda arkadaşım sigorta olunca indirim oluyor dedi merak ettim ?

Ben de bu sefer öyle yaptım, pgt den sağlıklı gelince çektirdik. Hayırlı olsun o zaman şimdiden, ne zaman başlıyorsun :)

Ya polikistik over var bende bilmiyorum ki o kiloylamı alakalı doktorlar pco var kilo ver diyolardı sürekli. Seninde kilon varmı canım. Başka herhangi bi problem yok

Ya polikistik over var bende bilmiyorum ki o kiloylamı alakalı doktorlar pco var kilo ver diyolardı sürekli. Seninde kilon varmı canım. Başka herhangi bi problem yok
Benim kilom 86 ve evet pco var bende de,adet düzensizliğim yok ama kiloyla pco birbirini çok seviyo bilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…