Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de bu sefer öyle yaptım, pgt den sağlıklı gelince çektirdik. Hayırlı olsun o zaman şimdiden, ne zaman başlıyorsun :)
Amin amin bin kere,ay sonunda pgt için set up başlanacak,eşimle bende tek gen hastalığı taşıyıcılığı var,1.5 yaşında kızımızı kaybettik biz, o nedenle önce bir genetik harita oluşturulacak,2 ay sürüyormuş,sonra da tüp bebek macerası başlayacak,benim birkaç ayım daha var ama testler tahliller ne varsa şimdi yaptırayım da daha da ertelenmesin istiyorum

Gnydn arkadaşlar Memorial da ikinci tedavim iki doktor dışında hepsine muayene oldum hepsi birbirinden profosyenel hepsi birbirinden iyi ama benim gibi riskli sorunlu hastalara tavsiyem yücel bey... işinde mükemmel belki sizlere bir faydam olur diye paylaşmak istedim rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahhhhhhh.

Günaydın .. amin inşallah .. riskli derken neyiniz var acaba söylemek isterseniz

Cnm rezerv problemim var bir yumurtam önden fırlayıp gidiyor geride kalanları büyütmek çok zor oluyor Memorial Türkiye’nin bu konudaki en iyisi semra hoca bir numara

Cnm rezerv problemim var bir yumurtam önden fırlayıp gidiyor geride kalanları büyütmek çok zor oluyor Memorial Türkiye’nin bu konudaki en iyisi semra hoca bir numara
Evet bende araştırıp oraya gittim başka yerle görüşmeye gerek duymadım benim ilk olacak adetime 2 gün var adetin 2.günü gel dedi Sevinç hanım ilaçları yazar herhalde

Memorial hangi şubesi doktor tavsiyeniz nedir
İstanbul Şişli benim doktorum Sevinç hanım Semra Hanımı istiyordum ama çok yoğundu bende ertelemek istemedim zaten ekip olarak çalışıyorlar hangi doktor olursa olsun içiniz rahat etsin .. Burda bi arkadaşta söylemişti bende sordum Semra hanım tüm hastaların dosyalarına bakıyormuş ..

Canım merhabalar önden büyüyen yumurta oldu mu genelde band tedavisi uyguluyorlar baskılamak için sana da yaptılar mı

Fiyat konusunda bilgilendirirmisin canım beni biraz

Merhaba .. tedavi aşamasında beni semra hocanin muaye etmesini istiyorum derseniz yardimci olurlar.. ben de oyle olmustu tedavi asamasinda semra hoca muayene etmisti..

Merhaba .. tedavi aşamasında beni semra hocanin muaye etmesini istiyorum derseniz yardimci olurlar.. ben de oyle olmustu tedavi asamasinda semra hoca muayene etmisti..
Teşekkür ederim bilgi için bi şansımı denerim 3 günüm kaldı çok fena stres bastı

Hamile olan arkadaşlar transferden kaç gün sonra belirtiler başladı bende hiçbirşey yok Astım hastasıyım çok öksürüyorum ilk transfer gününden beri Biley olur mu sizce kızlar

Hamile olan arkadaşlar transferden kaç gün sonra belirtiler başladı bende hiçbirşey yok Astım hastasıyım çok öksürüyorum ilk transfer gününden beri Biley olur mu sizce kızlar
canım son bi kaç gün başlıyor zaten çok nadir baş dönmesi gögüs ağrısı ve şişmesi bende çok bel ağrısı oldu ilk günler hiç bir şey yok normal geçiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…