- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Amin amin bin kere,ay sonunda pgt için set up başlanacak,eşimle bende tek gen hastalığı taşıyıcılığı var,1.5 yaşında kızımızı kaybettik biz, o nedenle önce bir genetik harita oluşturulacak,2 ay sürüyormuş,sonra da tüp bebek macerası başlayacak,benim birkaç ayım daha var ama testler tahliller ne varsa şimdi yaptırayım da daha da ertelenmesin istiyorumBen de bu sefer öyle yaptım, pgt den sağlıklı gelince çektirdik. Hayırlı olsun o zaman şimdiden, ne zaman başlıyorsun :)
Evet ya bu pco adet düzensizliğine sebep olmuyomu ben öyle biliyorum hepBenim kilom 86 ve evet pco var bende de,adet düzensizliğim yok ama kiloyla pco birbirini çok seviyo bilirsin :)
Adet düzensizliği sıkıntı olurmu tüp bebekte acabaBenim kilom 86 ve evet pco var bende de,adet düzensizliğim yok ama kiloyla pco birbirini çok seviyo bilirsin :)
Çanımızı hiç bilmiyorum İnan ki,doktorunla görüş bence ya da adet düzensizliği olup şu an tüp bebek sürecinde olan varsa onlar cevaplasın bunuAdet düzensizliği sıkıntı olurmu tüp bebekte acaba
Çoğu zaman oluyor ama olmayan da var,ben de üniversiteden bu yana var ama kilo ve bel çevresi kalınlığı dışında çok şükür düzensizlik olmadıEvet ya bu pco adet düzensizliğine sebep olmuyomu ben öyle biliyorum hep
Günaydın .. amin inşallah .. riskli derken neyiniz var acaba söylemek istersenizGnydn arkadaşlar Memorial da ikinci tedavim iki doktor dışında hepsine muayene oldum hepsi birbirinden profosyenel hepsi birbirinden iyi ama benim gibi riskli sorunlu hastalara tavsiyem yücel bey... işinde mükemmel belki sizlere bir faydam olur diye paylaşmak istedim rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahhhhhhh.
Evet bende araştırıp oraya gittim başka yerle görüşmeye gerek duymadım benim ilk olacak adetime 2 gün var adetin 2.günü gel dedi Sevinç hanım ilaçları yazar herhaldeCnm rezerv problemim var bir yumurtam önden fırlayıp gidiyor geride kalanları büyütmek çok zor oluyor Memorial Türkiye’nin bu konudaki en iyisi semra hoca bir numara
Memorial hangi şubesi doktor tavsiyeniz nedirEvet bende araştırıp oraya gittim başka yerle görüşmeye gerek duymadım benim ilk olacak adetime 2 gün var adetin 2.günü gel dedi Sevinç hanım ilaçları yazar herhalde
İstanbul Şişli benim doktorum Sevinç hanım Semra Hanımı istiyordum ama çok yoğundu bende ertelemek istemedim zaten ekip olarak çalışıyorlar hangi doktor olursa olsun içiniz rahat etsin .. Burda bi arkadaşta söylemişti bende sordum Semra hanım tüm hastaların dosyalarına bakıyormuş ..Memorial hangi şubesi doktor tavsiyeniz nedir
Canım merhabalar önden büyüyen yumurta oldu mu genelde band tedavisi uyguluyorlar baskılamak için sana da yaptılar mıCnm rezerv problemim var bir yumurtam önden fırlayıp gidiyor geride kalanları büyütmek çok zor oluyor Memorial Türkiye’nin bu konudaki en iyisi semra hoca bir numara
Fiyat konusunda bilgilendirirmisin canım beni birazİstanbul Şişli benim doktorum Sevinç hanım Semra Hanımı istiyordum ama çok yoğundu bende ertelemek istemedim zaten ekip olarak çalışıyorlar hangi doktor olursa olsun içiniz rahat etsin .. Burda bi arkadaşta söylemişti bende sordum Semra hanım tüm hastaların dosyalarına bakıyormuş ..
Bize 6750 dediler diye hatırlıyorum eşim 6300 diyor ilaçlarda 1500 2000 arası değişiyormuş kişiye göreFiyat konusunda bilgilendirirmisin canım beni biraz
Merhaba .. tedavi aşamasında beni semra hocanin muaye etmesini istiyorum derseniz yardimci olurlar.. ben de oyle olmustu tedavi asamasinda semra hoca muayene etmisti..İstanbul Şişli benim doktorum Sevinç hanım Semra Hanımı istiyordum ama çok yoğundu bende ertelemek istemedim zaten ekip olarak çalışıyorlar hangi doktor olursa olsun içiniz rahat etsin .. Burda bi arkadaşta söylemişti bende sordum Semra hanım tüm hastaların dosyalarına bakıyormuş ..
Teşekkür ederim bilgi için bi şansımı denerim 3 günüm kaldı çok fena stres bastıMerhaba .. tedavi aşamasında beni semra hocanin muaye etmesini istiyorum derseniz yardimci olurlar.. ben de oyle olmustu tedavi asamasinda semra hoca muayene etmisti..
Jel ve bant kullanıyorum naturel ne demek ben pek anlamıyorum eşimle sorunumuz yoktu sadece sebepsiz hamile kalamıyordum ilk denemede tutmadı ikinci transferde hamile kaldımSlm cnm sen naturel mi transfer oldun yani hangi ilaclari kullaniyorsun
canım son bi kaç gün başlıyor zaten çok nadir baş dönmesi gögüs ağrısı ve şişmesi bende çok bel ağrısı oldu ilk günler hiç bir şey yok normal geçiyoHamile olan arkadaşlar transferden kaç gün sonra belirtiler başladı bende hiçbirşey yok Astım hastasıyım çok öksürüyorum ilk transfer gününden beri Biley olur mu sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?