Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hamile olan arkadaşlar transferden kaç gün sonra belirtiler başladı bende hiçbirşey yok Astım hastasıyım çok öksürüyorum ilk transfer gününden beri Biley olur mu sizce kızlar
Belirtiler atéş basması,göğüslerde hassaslık,hafif kasık ağrısı,karnın içinde küçük titreşimler bunlar özellikle 3.günden sonra kendini daha belli ediyor

canım son bi kaç gün başlıyor zaten çok nadir baş dönmesi gögüs ağrısı ve şişmesi bende çok bel ağrısı oldu ilk günler hiç bir şey yok normal geçiyo
Teşekkürler canım ilk denemem çok korkuyorum umarım kavuşurum bebeğime Astım rahatsızlığım da çok tedirgin ediyor beni devamlı öksürüyorum

Teşekkürler canım ilk denemem çok korkuyorum umarım kavuşurum bebeğime Astım rahatsızlığım da çok tedirgin ediyor beni devamlı öksürüyorum
Bende ilk transferime öyle gittim emin olki daha kötü rahat ol aklına hiç takma benim ikinci denemem o kadar rahat gittim ki benim de nefes problemim var hiç bir şeyi takmadım stres yapmadım bunlar çok etkiliyo transferinden sonra hastanede bi kaç saat dinlen hemen çıkma ayağıda kalkma hafif yukarıda olsun ayakların inşallah olur bu olmazsa ikincisi olur sen sadece stres yapma ve üzülme

Valla hatırlamıyorum yumurta toplama işlemi oldu sonra embiriyolarımız oldu onları deneme başladık ilki tutmadı ikincisi tuttu ama baya bir testler yaptılat eşimle bana

Kızlar gün geldi çattı transferine az zaman kaldı neler yapıorsnz transfer öncesi hangi ilaçları kullanıorsnz haydi biraz birbirimize moral verelim

Aaa pardon transferin oldumu senin inşallah tutunmuştur stres yapma iyi şeyler konuş
Oldum canım 10 Kasım'da yarım saat dinlendim sonra kalktım eve geldim.bitane dondurulmuşum var ama inşallah gerek kalmadan ilkinde kalırım Senşn problemin neydi hangi kalitede transfer yapıldı ilki ve 2.si sağlıkla kucağına alırsın bebeğine inşallah tebrik ederim seni allahım sağlık versin sana da bebeğine de

Kızlar gün geldi çattı transferine az zaman kaldı neler yapıorsnz transfer öncesi hangi ilaçları kullanıorsnz haydi biraz birbirimize moral verelim
Canım hayırlı olsun şimdiden ben transferden önce 4günlük antibiyotik ve kortizon ilacı kullandım bunun dışında sürekli kullandığım estrofem ve folica bide iğnemi kullandım sana zaten bilgi verirler eğer gerek görürlerse ilaç verirlerse yAni.problemin ve embriyonun kalitesi ne acaba

Teşekür ederim darısı başına ve başınıza inşallah bizim broblemimiz yoktu 7 yıllık evliydim olmuyordu geçen sene başlamaya karar verdik ve gittik hastaneye tedaviye başladık embiriyolarım 100 canlıydı ama ilkkinde kendi hatam diorum dikkat etmedim hemen kalktım sonra kötü bir yolculuk yaptım aynı gün grib oldum kısmet değilmiş aylar sonra tekrar denemeye karar verdik ve oldu Ama hiç stres yapmadım transfer öncesi bir kaç günlük tatil yaptık eğlendim gezdim hiç bir şey araştırmadım nasıl olacak ne yapılacak die transfer günü çok mutlu gittim olursa olur olmazsa olmaz havasında ama iyi dinlendim o gün yolculuk yapmadım bu defa yakın bir yere gittim transfer sonrası da aklıma getirmedim hiç bir şey sonuç günü geldi ben olmadı galiba die gittim doktor ilk yüzünü kapattı değilim dedim dimi evet dedi sonra yüksek sesle hamilesin dedi üstünden 5 gün geçti

Canım bazen değişebiliyor ben kel bant folik kullandım seninde olur inşallah transferini kim yapacak

Bazı şeyler bahane oluyor aslında demekki kısmet senşn için bu zamanmış bende grip oldum transfer öncesi griptim ve hala gribim.hakkımızda hayırlısı olsun inşllah

Bu kadar insanları sömürüyorlarsa yuh artık adetimin 2.günü gideceğim zaten 3 günüm falan var gidince böyle fiyat çıkartırsa kesinlikle itiraz ederim hatta yaptırmam bile gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…