Amin cnm inşallah hepimizz hayırlı pozitf sonuçlr alırız inşallahİnşallah canım inşallah hakkımızda hayırlısı .. sen de zor bi süreçten geçmişsin Allahım bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah .. amiinn
Yok cnm başka sorun histeroskobi de oldm herhangi birşey demedi semra hanım başka sorunvarsa da biz bulamdk 4 senedrcnm tabiki kısmet olmayınca olmuyor benımde ilk denemem negatif
sizde başka bir sorun varmı?
cnm bende geçen sene mustafa acette histeroskopi oldum rahminde darlık var dedı ama semra hanım histeroskopi olmanız gereksız olmuş, rahmin dar olması tutunmayı yada hamile kalmayı engellemez dedı... hatta ilk deneme tutmayınca çizik atılmasını istedım ama gerek yok dedı sana neye göre karar verdi cnm histeroskopiye?Yok cnm başka sorun histeroskobi de oldm herhangi birşey demedi semra hanım başka sorunvarsa da biz bulamdk 4 senedr
Canım ilk histeroskobi olma nedemin 2 negatif sonuç almamdı acıbademde sonra cisik attı doktor sorun yok dedi 3. Transferm oldu yine negatif olunca bizde bunları semra hocaya anlattı o da tekrardan rahim filmi çekmemizi istedi sonra ilerleyen günlerde beni aradılar semra hoca histeroskobiyi yenilecyck dedi sanırım tutunma problemim de var amelyt sonrası kananmamda oldu ufak bir kazıma işlemi oldu sanrm bende de çiziklerde atıldıcnm bende geçen sene mustafa acette histeroskopi oldum rahminde darlık var dedı ama semra hanım histeroskopi olmanız gereksız olmuş, rahmin dar olması tutunmayı yada hamile kalmayı engellemez dedı... hatta ilk deneme tutmayınca çizik atılmasını istedım ama gerek yok dedı sana neye göre karar verdi cnm histeroskopiye?
Buraya katılma sebebimde buydu zaten günlerdir hepinize sorular soruyorum problem olup olmicanı nekadar bi zamanda tamamlandığını falan söyledim burda aldığım cevapları aynı şekilde anlamıyo. Kilonu verince gidicez diye tutturdu. Çevremizde benden sonra evlenenlerin 2. Çocuğu bile oldu insan hevesleniyo istiyo gördükçe daha çok söylüyorum ama anlamıyoCanım sen kilonu dert etmiyorsun tedaviye başlayınca vereceğim diyorsun eşin neden böyle tepki veriyor anlayamadım sana destek olup başlayalım o zaman hevesle verirsin kiloyu demesi gerekiyor ki doktorlarda dert etmiyor kiloyu zaten sadece rahat gebelik geçirmek için .. eğer kilodan dolayı tutunma olmaz diye düşünüyorsa yazdıklarımızı gösterbilirsin ona kilo problem değil
Ya sanıyoki hep sorun bende gidelim bi baktıralım diyorum eşimin spermlerindede sayısı iyiydi fakat hareketsizlik olduğunu söylemişlerdi bi baktıralım belki bi ilaç tedavisi görcez diyorum ama anlamıyocnm pkolu olduğun için büyük ihtimalle dondurulmuş transfer olursun, aslında bir ön muane olmanda fayda var hemen tüp bebek yaptıracak değilsiniz, eşine sperm testi muhakkak memorilin labaratuvarında yaptır, mesala ben eşimin bütün değerleri iyi diye biliyrdum semra hanım bizim labaratuvarda sperm testi yaptırın diyince morfolojisinin düşük olduğunu öğrendim sayı ve hareketlılık iyi ama ... ben mesala mayıs ayında görüşme yaptım, temmuz ayında tedaviye başladım ve eylül ayında transfer oldum...
Benim arkadaşım polikistik over son evresindeydi klomen artı çatlatma iğnesiyle çocuğu oldu doktor bana pco var sende dedi yanlış teşhis koymuş Sevinç hanım yok dedi polikistik olan kişiler zor kilo verirmiş ama o zaman çok araştırmıştım istersen bi diyetisyene git işin kolaylaşır Allah yardımcın olsun canım .. ayrıca bizim sorunumuz hareketsiz sperm ve 5 yılı geçtik hala olmadı o da önemsenmeyecek birşey değil .. sen moralini yüksek tut burda birbirimize destek olalımBuraya katılma sebebimde buydu zaten günlerdir hepinize sorular soruyorum problem olup olmicanı nekadar bi zamanda tamamlandığını falan söyledim burda aldığım cevapları aynı şekilde anlamıyo. Kilonu verince gidicez diye tutturdu. Çevremizde benden sonra evlenenlerin 2. Çocuğu bile oldu insan hevesleniyo istiyo gördükçe daha çok söylüyorum ama anlamıyo
Klomen bende de kilo yaptı evlendiğimde 46 kiloydum şimdi ise bu tedavilerden sonra 59 kilo oldm ve artık kilo da veremiorm sürekli alıorm kilo yemediğim macun kür kalmadı bnnde ama hiç faydasını görmedmHatta ben 48 kiloydum yesemde yemesemde farketmiyo kilo almıyodum klomeni verdi bana 8 ay boyunca ben 70 kilo oldum eşimin spermi var ama hareketli 10 du buna rağmen bana eşinin spermi süper sorun sende dedi sonra başka doktora gittik sperm neresi süper varikosel var ameliyat dedi ameliyat oldu hemen ben bekleyelim araştıralım dedim uzatmayalım zaman geçiyo dedi hemen ameliyat günü aldı eşim ondan sonra da 0 a düştüyemediği macun kür kalmadı olmayınca olmuyor inşallah tüpte nasip eder rabbim .. demem o ki tüp tedavisinde zaten söyleyecekler eşine kendinde de sıkıntı olduğunu üzme sen kendini
Aynen bende şuan yemesem dahi kilo veremiyorum 62 kiloda takıldım kaldım hayatımda görmediğim kilo spora gittim yemek yemedim salata çorba yedim sürekli ama veremedim kiloyu şimdi yine iğne ilac alacapım iyice şişerim artık .. sizin sorun ne canım kürleri kendine mi uyguladın eşine miKlomen bende de kilo yaptı evlendiğimde 46 kiloydum şimdi ise bu tedavilerden sonra 59 kilo oldm ve artık kilo da veremiorm sürekli alıorm kilo yemediğim macun kür kalmadı bnnde ama hiç faydasını görmedm
Bilmiorm transfermi kimin yapacğımı sanırım emre bey yapar yumurta toplama işlemimi o yapmştı aynen bende ilaçlar bir hayli fazla
Benim kilo vermede problemim yok canım uyguladığım zaman kolay kilo veriyorum ki zaten diyetisyene gittim onunla başladık... bizimde eylülde 5. Yılımız bitti..Aynen canım birbirimize destek olalım motive edelim yardımcı olalım iyi geliyo insana :)Benim arkadaşım polikistik over son evresindeydi klomen artı çatlatma iğnesiyle çocuğu oldu doktor bana pco var sende dedi yanlış teşhis koymuş Sevinç hanım yok dedi polikistik olan kişiler zor kilo verirmiş ama o zaman çok araştırmıştım istersen bi diyetisyene git işin kolaylaşır Allah yardımcın olsun canım .. ayrıca bizim sorunumuz hareketsiz sperm ve 5 yılı geçtik hala olmadı o da önemsenmeyecek birşey değil .. sen moralini yüksek tut burda birbirimize destek olalım
Klomen doktorlara sorduğumda kilo yapmadığını söylüyolardı sürekli. Ben yumurtalarımı geliştirmek için bi kere kullanmıştım aşılama olacakdık fakat fayda etmedi bende bidaha aşılamayı hiç düşünmedim zaten 5 yıl oldu direk tüp istiyorum artıkHatta ben 48 kiloydum yesemde yemesemde farketmiyo kilo almıyodum klomeni verdi bana 8 ay boyunca ben 70 kilo oldum eşimin spermi var ama hareketli 10 du buna rağmen bana eşinin spermi süper sorun sende dedi sonra başka doktora gittik sperm neresi süper varikosel var ameliyat dedi ameliyat oldu hemen ben bekleyelim araştıralım dedim uzatmayalım zaman geçiyo dedi hemen ameliyat günü aldı eşim ondan sonra da 0 a düştüyemediği macun kür kalmadı olmayınca olmuyor inşallah tüpte nasip eder rabbim .. demem o ki tüp tedavisinde zaten söyleyecekler eşine kendinde de sıkıntı olduğunu üzme sen kendini
Yapıyor ben birden şişmiştim 48 kilodan 70 oldum düşünün artık .. günde iki tane içiyordum ki gereksiz yere o da 1 günde 1 kilo demekmiş neyse Allahtan kist yapmadı .. bugün leke gelmeye başladı benim bugün olursam yarın gidiyorum heyecanımı stresimi korkumu herşeyi atmam lazım kafamı rahatlatmam lazımKlomen doktorlara sorduğumda kilo yapmadığını söylüyolardı sürekli. Ben yumurtalarımı geliştirmek için bi kere kullanmıştım aşılama olacakdık fakat fayda etmedi bende bidaha aşılamayı hiç düşünmedim zaten 5 yıl oldu direk tüp istiyorum artık
2.gün muayene edecekler, tahlil yapacaklar sonuca göre ilaca başlayacaklar yani tedaviye. 5.gün ilk kontrole gideceksin, sonrası çoğunlukla gün aşırı. Yani 7,9,11.günler gidersin kontrole. Bunlar adetin günleri.. Genelde 11.gün tmm çatlatma yapalım diyorlar, ya da 12,13,14.günler kişiye göre değişiyor. 11.gün çatlatma iğnesi vurursan 13.gün toplama olur. O gün eşinin olması lazım. Tahmini opu ne xaman olur diye sorarsan iki kontrolden sonra yaklaşık bişe söyler doktorlar, eşin de ona göre gelirBütün işlemleri bitip transferi yapılıp sonuç bekleyen arkadaşlar bana bi yardımcı olur musunuz adetin 2.günü gel dediler o gün muayene oluyor mu tahlillere göre ilaçları verip yolluyorlar mı bir de eşinizden spermi ne zaman istediler uzak olduğu için işini ayarlaması lazım eşiminde orda kalacağım çünkü yumurta takibine kaç günde gidiliyor biraz bahseder misiniz lütfen ?
Sağol Allah razı olsun bana verdikleri tahlilleri yaptırdım ben sadece amh kaldı onu da merkezimizde yaptırcaz dışardan kabul etmiyoruz dediler .. tekrar ne tahlili yapıyorlar acaba kusura bakmayın günüm geldi ya telaşa girdim2.gün muayene edecekler, tahlil yapacaklar sonuca göre ilaca başlayacaklar yani tedaviye. 5.gün ilk kontrole gideceksin, sonrası çoğunlukla gün aşırı. Yani 7,9,11.günler gidersin kontrole. Bunlar adetin günleri.. Genelde 11.gün tmm çatlatma yapalım diyorlar, ya da 12,13,14.günler kişiye göre değişiyor. 11.gün çatlatma iğnesi vurursan 13.gün toplama olur. O gün eşinin olması lazım. Tahmini opu ne xaman olur diye sorarsan iki kontrolden sonra yaklaşık bişe söyler doktorlar, eşin de ona göre gelir
E2 ve LH bakıyorlar. Tedaviye başlanacağı zama n tekrar bakıyorlar elinde olsa bile. Sonuçta bunlar değişken hormonlar, o yüzden tekrarlıcaklar. Bu paket fiyatın içinde oluyorSağol Allah razı olsun bana verdikleri tahlilleri yaptırdım ben sadece amh kaldı onu da merkezimizde yaptırcaz dışardan kabul etmiyoruz dediler .. tekrar ne tahlili yapıyorlar acaba kusura bakmayın günüm geldi ya telaşa girdim
Çok teşekkür ederimE2 ve LH bakıyorlar. Tedaviye başlanacağı zama n tekrar bakıyorlar elinde olsa bile. Sonuçta bunlar değişken hormonlar, o yüzden tekrarlıcaklar. Bu paket fiyatın içinde oluyor
Hayırlı olsun inşallah, hiç telaş yapma, sakince başla devamı da rahat r ah at geçsin.Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?