Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşaAllah hayırlısı olsun canım. Transfer içinmi gidiyodun sen

Oooo hayırlı olsun canım ya bende eşimi ikna edebilirsen götürtücem bakalım... 80 olmayı bekleyemrm ya 1 aylık işi var ama hemen gitmek istiyorun.
Sağol canım .. eşine işlemlerin uzun sürdüğünü o sırada zayıflayabileceğini söyle istersen inşallah ikna olur ve bi an önce başlarsınız

Sen denedin mi seninki nasıldı

Sanirim bana yazdin benim kaybettigim bir bebegim vardi snrasinda embriyoma genetik yapildi 1 saglikli 2 tane de mozaik embriyom var transfer icin hazirlaniyorum yarin kontrolum var her sey yolunfa giderse naturel transfer yani folikasit disinda hic ilac yok hayirlisi hakkimizda bu arada rahim filmi cekilip histeroskopi yapildi

Hadi hayırlısı olsun inşallah bizde hiç problem olamığı için daha önceden gebelikte olmadığı için bu kadar derine inmediler bu da tutmasaydı baika testler yapacaktılar

Sağol canım .. eşine işlemlerin uzun sürdüğünü o sırada zayıflayabileceğini söyle istersen inşallah ikna olur ve bi an önce başlarsınız
Dün bu sebepten tarıştık işte söyledim aynı şekilde ama anlamadı... ne bileyim kendi bilir... şimdi bide kardeşinin çocuğu olcak doğumuna eltimin 2 ay kaldı 1 senelik evli onu görünce isteği artacak dahada ama kendi bilir ben kendimden çok onu düşünüyorum ama anlamıyo. Ne bilim hayırlısı olsun bakalım

Üzülme canım hayrı da şerride Allah bilir vakti var demekki .. şimdi o kardeşindeki mutluluğu görsün kendi der sana gidelim diye :)

Cnm tedaviye başlayacaksan hemen öncesinde kilo alıp vermen hormonları ve bağışıklık sistemini etkileyebilir.doktorlar hemen öncesinde bunu tavsiye etmezler sanırım ilk bi gidip görüşün doktor illa kilo vereceksin derse bu işe girişirsin eşin de bunu anlar zaten mantıklı düşünürse

Keseyi görmek ve bebeğin kalp atışlarını duymak için yapılan vajinal ultrasonografi zararlı mi acaba,yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

Keseyi görmek ve bebeğin kalp atışlarını duymak için yapılan vajinal ultrasonografi zararlı mi acaba,yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
Bende şu an ona bakıyordum ama internetteki doğru değilmiş karından muane ederken sesi açıcaklarmış biz duyacakmışız 5 haftada vajinal olana brnde karşıydım çünkü için rahatladı sende rahat ol

Bilmiyorum ki diyetisyen eşliğinde veriyorum kiloyu ama. Diyetisyenede okadar para verdim boşa giderse onada ayrı bi laf söyler şimdi... işte 80 e kadar bekliceni söylüyo cuma başladım tekrardan 1,700 gr vermişim 9 kilo kadar kaldı bakalım istediği olsun. Bu kilo alıp verimi hormonları etkiliyo dedin ya canım yani tutup tutmamasınamı engel oluyo

Yani karından baktiklarin da

görülebiliyomuymuş kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…