- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Sağol inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun bizleri selamete çıkarsın ana baba olmayı bizlere de nasip etsin hayırlı şekildeHayırlı olsun inşallah, hiç telaş yapma, sakince başla devamı da rahat r ah at geçsin.
İnşaAllah hayırlısı olsun canım. Transfer içinmi gidiyodun senYapıyor ben birden şişmiştim 48 kilodan 70 oldum düşünün artık .. günde iki tane içiyordum ki gereksiz yere o da 1 günde 1 kilo demekmiş neyse Allahtan kist yapmadı .. bugün leke gelmeye başladı benim bugün olursam yarın gidiyorum heyecanımı stresimi korkumu herşeyi atmam lazım kafamı rahatlatmam lazım
Yok canım başlangıç muayene ve tahlil yapıp ilçaları veriyorlarmışİnşaAllah hayırlısı olsun canım. Transfer içinmi gidiyodun sen
Oooo hayırlı olsun canım ya bende eşimi ikna edebilirsen götürtücem bakalım... 80 olmayı bekleyemrm ya 1 aylık işi var ama hemen gitmek istiyorun.Yok canım başlangıç muayene ve tahlil yapıp ilçaları veriyorlarmış
Sağol canım .. eşine işlemlerin uzun sürdüğünü o sırada zayıflayabileceğini söyle istersen inşallah ikna olur ve bi an önce başlarsınızOooo hayırlı olsun canım ya bende eşimi ikna edebilirsen götürtücem bakalım... 80 olmayı bekleyemrm ya 1 aylık işi var ama hemen gitmek istiyorun.
Sen denedin mi seninki nasıldı
Sanirim bana yazdin benim kaybettigim bir bebegim vardi snrasinda embriyoma genetik yapildi 1 saglikli 2 tane de mozaik embriyom var transfer icin hazirlaniyorum yarin kontrolum var her sey yolunfa giderse naturel transfer yani folikasit disinda hic ilac yok hayirlisi hakkimizda bu arada rahim filmi cekilip histeroskopi yapildi
Dün bu sebepten tarıştık işte söyledim aynı şekilde ama anlamadı... ne bileyim kendi bilir... şimdi bide kardeşinin çocuğu olcak doğumuna eltimin 2 ay kaldı 1 senelik evli onu görünce isteği artacak dahada ama kendi bilir ben kendimden çok onu düşünüyorum ama anlamıyo. Ne bilim hayırlısı olsun bakalımSağol canım .. eşine işlemlerin uzun sürdüğünü o sırada zayıflayabileceğini söyle istersen inşallah ikna olur ve bi an önce başlarsınız
Üzülme canım hayrı da şerride Allah bilir vakti var demekki .. şimdi o kardeşindeki mutluluğu görsün kendi der sana gidelim diye :)Dün bu sebepten tarıştık işte söyledim aynı şekilde ama anlamadı... ne bileyim kendi bilir... şimdi bide kardeşinin çocuğu olcak doğumuna eltimin 2 ay kaldı 1 senelik evli onu görünce isteği artacak dahada ama kendi bilir ben kendimden çok onu düşünüyorum ama anlamıyo. Ne bilim hayırlısı olsun bakalım
Cnm tedaviye başlayacaksan hemen öncesinde kilo alıp vermen hormonları ve bağışıklık sistemini etkileyebilir.doktorlar hemen öncesinde bunu tavsiye etmezler sanırım ilk bi gidip görüşün doktor illa kilo vereceksin derse bu işe girişirsin eşin de bunu anlar zaten mantıklı düşünürseDün bu sebepten tarıştık işte söyledim aynı şekilde ama anlamadı... ne bileyim kendi bilir... şimdi bide kardeşinin çocuğu olcak doğumuna eltimin 2 ay kaldı 1 senelik evli onu görünce isteği artacak dahada ama kendi bilir ben kendimden çok onu düşünüyorum ama anlamıyo. Ne bilim hayırlısı olsun bakalım
Crinone sizde kahve tortı şeklinde geliyor mu kızlar
Bende şu an ona bakıyordum ama internetteki doğru değilmiş karından muane ederken sesi açıcaklarmış biz duyacakmışız 5 haftada vajinal olana brnde karşıydım çünkü için rahatladı sende rahat olKeseyi görmek ve bebeğin kalp atışlarını duymak için yapılan vajinal ultrasonografi zararlı mi acaba,yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
Olacak olan o zaten canım :) biz kadınlar bazı şeyleri önceden kestirebiliyoruz neler olacağını ama :) anlamıyolar işteÜzülme canım hayrı da şerride Allah bilir vakti var demekki .. şimdi o kardeşindeki mutluluğu görsün kendi der sana gidelim diye :)
Bilmiyorum ki diyetisyen eşliğinde veriyorum kiloyu ama. Diyetisyenede okadar para verdim boşa giderse onada ayrı bi laf söyler şimdi... işte 80 e kadar bekliceni söylüyo cuma başladım tekrardan 1,700 gr vermişim 9 kilo kadar kaldı bakalım istediği olsun. Bu kilo alıp verimi hormonları etkiliyo dedin ya canım yani tutup tutmamasınamı engel oluyoCnm tedaviye başlayacaksan hemen öncesinde kilo alıp vermen hormonları ve bağışıklık sistemini etkileyebilir.doktorlar hemen öncesinde bunu tavsiye etmezler sanırım ilk bi gidip görüşün doktor illa kilo vereceksin derse bu işe girişirsin eşin de bunu anlar zaten mantıklı düşünürse
Hangisi canım????V Veaskgittibizden canım bak sana süper bir bilgi geldi eşine bunu söyle bence :)
Yani karından baktiklarin daBende şu an ona bakıyordum ama internetteki doğru değilmiş karından muane ederken sesi açıcaklarmış biz duyacakmışız 5 haftada vajinal olana brnde karşıydım çünkü için rahatladı sende rahat ol
Bende şu an ona bakıyordum ama internetteki doğru değilmiş karından muane ederken sesi açıcaklarmış biz duyacakmışız 5 haftada vajinal olana brnde karşıydım çünkü için rahatladı sende rahat ol
MaalesefCanım sen çokmu stres yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?