- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Tedavi öncesi kilo alıp verme hormonları etkilermiş ya öyle de kurtul :)Hangisi canım????
Yani karından baktiklarin da
görülebiliyomuymuş kese
Maalesef
Bende de geliyor ama ben cuma günü opu oldum. Neden oluyor acaba?Crinone sizde kahve tortı şeklinde geliyor mu kızlar
20 gün diyorlar ama beni onuncu gün aradılar ulaşamadılar 12. Gün kendim aradım sonuç çıkmıştı. Şükür şimdi transfer için adet bekliyorum. Zaman geçmiyor gibi. İnşallah olumlu sonuç alırsınPgt den kaç günde geliyor embriyolar?
Transfer adetten kaç gün sonra oluyor acaba20 gün diyorlar ama beni onuncu gün aradılar ulaşamadılar 12. Gün kendim aradım sonuç çıkmıştı. Şükür şimdi transfer için adet bekliyorum. Zaman geçmiyor gibi. İnşallah olumlu sonuç alırsın
adet başlangıcında ilk üç gün içinde jinekolojik muayene onuncu gün rahim kalınlık ölçüsü muayenesi 18. Yada 21. Gün transfer dedi emre bey görüşmemizde.Transfer adetten kaç gün sonra oluyor acaba
Yani ben bu adetimde gidicem ilaçlara başlayacağız inşallah sorunsuz devam ederse de aralıkta transferim olur öyle miadet başlangıcında ilk üç gün içinde jinekolojik muayene onuncu gün rahim kalınlık ölçüsü muayenesi 18. Yada 21. Gün transfer dedi emre bey görüşmemizde.
Senin durumunu tam olarak bilmiyorum. Ben ekimde tedavi oldum embriyolar pgt ye gönderildi ondan dolayı aralık adetini beklemem gerekti.Anladığım kadarıyla sen adetle tedaviye başlayacaksın yanılıyormuyumYani ben bu adetimde gidicem ilaçlara başlayacağız inşallah sorunsuz devam ederse de aralıkta transferim olur öyle mi
Anladığım kadar sen adetle tedaviye başlayacaksın yanılıyormuyumSenin durumunu tam olarak bilmiyorum. Ben ekimde tedavi oldum embriyolar pgt ye gönderildi ondan dolayı aralık adetini beklemem gerekti.
Anladım canım teşekkür ederim senin tedavinde hayırlı olsunSenin durumunu tam olarak bilmiyorum. Ben ekimde tedavi oldum embriyolar pgt ye gönderildi ondan dolayı aralık adetini beklemem gerekti.
Hepimizin hayırlı olsun inşallah süreç güzel ilerler seninde bebişin kucağına gelirAnladım canım teşekkür ederim senin tedavinde hayırlı olsun
Hee hahahhaTedavi öncesi kilo alıp verme hormonları etkilermiş ya öyle de kurtul :)
21. GünüTransfer adetten kaç gün sonra oluyor acaba
Ahhh canım anlamaz olur muyum biz de aynı durumdayız :)) tek fark benim eşim benden telaşlı ne zaman gidicez ne zaman yapcaz o beni zorladı bana kalsa korkudan doğal olsun diye beklicektim artık nasip kısmet ilk seferde tutunurlar inşallah hayırlısıyla .. ben milletin boş boş konuşmasından bıktım artık yoksa sabırsız değildim yani insanlar acımasız ve sanki zevk alıyorlar bizi üzerken şuursuzlar bak aklıma geldi yine sinirlendimHee hahahhaonuda söylemiştim dün ama dediğim dedik benimki biraz... ya 5 yılı geçti evimin tadı tuzu yok bi yuva sıcaklığı yok.. Annemin evine gidiyorum bi başka huzur buluyorum abLamın evine gidiyorum onunda 2 tane çocuğu var ayrı bi havası var evlerinin... Kendi evime gelince bi daralma oluyo bişey oluyo anlayanınız olur illaki beni. Artık tam bi aile olmak istiyorum. Kocaman evdede büyük bi sessizlik... ikimizde bi taraflara geçmişiz ellerimizde telefon arada artık bi muhabbet bile kalmıyo zamanla anlıyomusunuz ama o anlamıyo bunu işte kimse anlamıyo
Ne güzel bizde işler tam tersiAhhh canım anlamaz olur muyum biz de aynı durumdayız :)) tek fark benim eşim benden telaşlı ne zaman gidicez ne zaman yapcaz o beni zorladı bana kalsa korkudan doğal olsun diye beklicektim artık nasip kısmet ilk seferde tutunurlar inşallah hayırlısıyla .. ben milletin boş boş konuşmasından bıktım artık yoksa sabırsız değildim yani insanlar acımasız ve sanki zevk alıyorlar bizi üzerken şuursuzlar bak aklıma geldi yine sinirlendim
Gider inşallah sen umursamaz davran bakalım bide öyle dene :) hiç konusunu açma belki gelir hadi başlayalım derNe güzel bizde işler tam tersiböyle olmamızdan dediğin gibi zevk alan insan fazlasıyla var bunu zamanla dahada iyi anlıyorum... inşaAllah canım tutunur tek seferde Ben daha henüz başlayamıyorm eşim gitmiyo...
Sanmıyorum canım :) benimki öyle ki ben umrumda değilmiş gibi davransam o senin umrunda değilse benim hiç der... öyle bi karakteri var maalesefGider inşallah sen umursamaz davran bakalım bide öyle dene :) hiç konusunu açma belki gelir hadi başlayalım der
Tutup tutunmamasına engel olmuyordur sanmam deni üzmek yada umudunu kurmak için demedim cnm.sonuçta doktor değiliz uzmanlık alanımız diil hani sen hemen doktorla görüşmek istiyordun ya eşine söylemen için bi sebeptir bu da diye söyledim ben.adetin 2.günü fsh lh e2 gibi hormonlara bakılıyor ya kilo alıp vermede bu hormonlar değişken olduğu için etkilenir mi acaba diye düşündüm.yanılıyor olabilir.tüp bebek uzmanına danışsan ilk başta daha ii olur gibi geldi o yüzden yazdım.bu hormonlar öle bişi ki en ufak bişeyden fsh artabiliyor mesela bende biraz üzüleyim ya da gerileyim ne biliyim belkide bana has bişe amh düşük çünkü bende bu da fsh yüksekliği demek oluyooBilmiyorum ki diyetisyen eşliğinde veriyorum kiloyu ama. Diyetisyenede okadar para verdim boşa giderse onada ayrı bi laf söyler şimdi... işte 80 e kadar bekliceni söylüyo cuma başladım tekrardan 1,700 gr vermişim 9 kilo kadar kaldı bakalım istediği olsun. Bu kilo alıp verimi hormonları etkiliyo dedin ya canım yani tutup tutmamasınamı engel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?