Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pgt den kaç günde geliyor embriyolar?
20 gün diyorlar ama beni onuncu gün aradılar ulaşamadılar 12. Gün kendim aradım sonuç çıkmıştı. Şükür şimdi transfer için adet bekliyorum. Zaman geçmiyor gibi. İnşallah olumlu sonuç alırsın

adet başlangıcında ilk üç gün içinde jinekolojik muayene onuncu gün rahim kalınlık ölçüsü muayenesi 18. Yada 21. Gün transfer dedi emre bey görüşmemizde.
Yani ben bu adetimde gidicem ilaçlara başlayacağız inşallah sorunsuz devam ederse de aralıkta transferim olur öyle mi

Yani ben bu adetimde gidicem ilaçlara başlayacağız inşallah sorunsuz devam ederse de aralıkta transferim olur öyle mi
Senin durumunu tam olarak bilmiyorum. Ben ekimde tedavi oldum embriyolar pgt ye gönderildi ondan dolayı aralık adetini beklemem gerekti.Anladığım kadarıyla sen adetle tedaviye başlayacaksın yanılıyormuyum

Tedavi öncesi kilo alıp verme hormonları etkilermiş ya öyle de kurtul :)
Hee hahahha onuda söylemiştim dün ama dediğim dedik benimki biraz... ya 5 yılı geçti evimin tadı tuzu yok bi yuva sıcaklığı yok.. Annemin evine gidiyorum bi başka huzur buluyorum abLamın evine gidiyorum onunda 2 tane çocuğu var ayrı bi havası var evlerinin... Kendi evime gelince bi daralma oluyo bişey oluyo anlayanınız olur illaki beni. Artık tam bi aile olmak istiyorum. Kocaman evdede büyük bi sessizlik... ikimizde bi taraflara geçmişiz ellerimizde telefon arada artık bi muhabbet bile kalmıyo zamanla anlıyomusunuz ama o anlamıyo bunu işte kimse anlamıyo

Ahhh canım anlamaz olur muyum biz de aynı durumdayız :)) tek fark benim eşim benden telaşlı ne zaman gidicez ne zaman yapcaz o beni zorladı bana kalsa korkudan doğal olsun diye beklicektim artık nasip kısmet ilk seferde tutunurlar inşallah hayırlısıyla .. ben milletin boş boş konuşmasından bıktım artık yoksa sabırsız değildim yani insanlar acımasız ve sanki zevk alıyorlar bizi üzerken şuursuzlar bak aklıma geldi yine sinirlendim

Ne güzel bizde işler tam tersi böyle olmamızdan dediğin gibi zevk alan insan fazlasıyla var bunu zamanla dahada iyi anlıyorum... inşaAllah canım tutunur tek seferde Ben daha henüz başlayamıyorm eşim gitmiyo...

Ne güzel bizde işler tam tersi böyle olmamızdan dediğin gibi zevk alan insan fazlasıyla var bunu zamanla dahada iyi anlıyorum... inşaAllah canım tutunur tek seferde Ben daha henüz başlayamıyorm eşim gitmiyo...
Gider inşallah sen umursamaz davran bakalım bide öyle dene :) hiç konusunu açma belki gelir hadi başlayalım der

Tutup tutunmamasına engel olmuyordur sanmam deni üzmek yada umudunu kurmak için demedim cnm.sonuçta doktor değiliz uzmanlık alanımız diil hani sen hemen doktorla görüşmek istiyordun ya eşine söylemen için bi sebeptir bu da diye söyledim ben.adetin 2.günü fsh lh e2 gibi hormonlara bakılıyor ya kilo alıp vermede bu hormonlar değişken olduğu için etkilenir mi acaba diye düşündüm.yanılıyor olabilir.tüp bebek uzmanına danışsan ilk başta daha ii olur gibi geldi o yüzden yazdım.bu hormonlar öle bişi ki en ufak bişeyden fsh artabiliyor mesela bende biraz üzüleyim ya da gerileyim ne biliyim belkide bana has bişe amh düşük çünkü bende bu da fsh yüksekliği demek oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…