Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım teşekkür ediyorum... valla şuan eşime ne söylersem söyliyim beni hiç anlamıyo benimki dediğim dediktir biraz. Beklicem artık ne yapayım 8 kilo kaldı vermeme...

Aynen beklemek zor ama sonu güzel olacaksa sıkıntı değil. İnşallah iyi olur Sağol canım

Ay bu opu nedir arkadaş ya çözemedim valla, transfer mi yumurta toplamamı

AA ben dışarda yaptırdım amh testini,hiç öyle bişey denmedi bana

Canım zaten ilk görüşme ücretsiz ya,belki doktor nasıl yönlendirirse öyle hareket ederiz belki kilodan önemli daha değişik bir sıkıntı çıkar bir değerde falan diye ikna etmeye çalışsan,erkekler maalesef anlamıyor yok hayır,benim eşim de hep erteliyodu,ama bi gün çok kötü tartıştık,birkaç gün herşeye kapattım kendimi sonra nasıl oldu bilmiyorum kabul etti,erkekler maalesef yaaa

Hepsi aynı demekki... şuan konuşmuyorum canım iki gün önce çok kırdı beni söylediklerimide anlamıyo.. söylüyorum ilk görüşmede tedavinin hemen başlamayacağını bi doktorla görüşelim bakalım ne diyecek diyorum ama dinlemiyo maalesef

Ya ben çoķ gerginim adetliyken bile hamile olabilirim diye düşünürdüm ilk defa şuan çok umutsuzum halbuki daha çok pozitif olmam lazım tedaviye böyle başlamak istemiyorum ne oldu bana yaaa

Ya ben çoķ gerginim adetliyken bile hamile olabilirim diye düşünürdüm ilk defa şuan çok umutsuzum halbuki daha çok pozitif olmam lazım tedaviye böyle başlamak istemiyorum ne oldu bana yaaa
Bende 2. Tedaviye başlamak için resmen gün sayıyorumm belki bu sefer olur pes etmek yok gerekirse dondurulmuslarim bitene kadar devam edicem sabrın sonu selamettır Allahın izniyle

Bende 2. Tedaviye başlamak için resmen gün sayıyorumm belki bu sefer olur pes etmek yok gerekirse dondurulmuslarim bitene kadar devam edicem sabrın sonu selamettır Allahın izniyle
Randevu için aradım adetin tam aktif olması lazım 3 e kadar tam aktifleşmesse yarın ilk gün sayılır dediler 3 e kadar iyice gelsede şu stresimden kurtulsam İnşallah ikincide pozitifi görürsün hayırlısıyla

Amin canım inşallah evet 3 den sonra olursa yarın 1. Gun olarak sayılıyor Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin muradını versin insallah

Kızlar transferin 4.günü kahverengi akıntım oldu pozitif sonuç alan arkadaşlarda oldu mu böle

Kızlar transferin 4.günü kahverengi akıntım oldu pozitif sonuç alan arkadaşlarda oldu mu böle
Kimse yazmamış, yaşamasam da cevap vermiş olayım. Rengi kırmızı olmadığı sürece sorun olmuyor şeklinde buradaki herkesin ve doktorların yorumu.
Bu ara kendini çok yorma, bikaç gün daha fazla dinlen istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…