- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Bizimkisi öok şükür 2 haftaya yakın tuttu tam iki hafta bile diildi galiba inşallah olumlu haber alırsın sendePgt den kaç günde geliyor embriyolar?
Anladım canım teşekkür ediyorum... valla şuan eşime ne söylersem söyliyim beni hiç anlamıyo benimki dediğim dediktir biraz. Beklicem artık ne yapayım 8 kilo kaldı vermeme...Tutup tutunmamasına engel olmuyordur sanmam deni üzmek yada umudunu kurmak için demedim cnm.sonuçta doktor değiliz uzmanlık alanımız diil hani sen hemen doktorla görüşmek istiyordun ya eşine söylemen için bi sebeptir bu da diye söyledim ben.adetin 2.günü fsh lh e2 gibi hormonlara bakılıyor ya kilo alıp vermede bu hormonlar değişken olduğu için etkilenir mi acaba diye düşündüm.yanılıyor olabilir.tüp bebek uzmanına danışsan ilk başta daha ii olur gibi geldi o yüzden yazdım.bu hormonlar öle bişi ki en ufak bişeyden fsh artabiliyor mesela bende biraz üzüleyim ya da gerileyim ne biliyim belkide bana has bişe amh düşük çünkü bende bu da fsh yüksekliği demek oluyoo
İnşallah sağol canımBizimkisi öok şükür 2 haftaya yakın tuttu tam iki hafta bile diildi galiba inşallah olumlu haber alırsın sende
Aynen beklemek zor ama sonu güzel olacaksa sıkıntı değil. İnşallah iyi olur Sağol canım20 gün diyorlar ama beni onuncu gün aradılar ulaşamadılar 12. Gün kendim aradım sonuç çıkmıştı. Şükür şimdi transfer için adet bekliyorum. Zaman geçmiyor gibi. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Bu ilaçları doktorlar mı veriyor,siz takviye olsun diye mi alıyosunuz acaba,merak ettim,Canım bazen değişebiliyor ben kel bant folik kullandım seninde olur inşallah transferini kim yapacak
20 gün dedikleri pgt mi acabaAynen beklemek zor ama sonu güzel olacaksa sıkıntı değil. İnşallah iyi olur Sağol canım
Ay bu opu nedir arkadaş ya çözemedim valla, transfer mi yumurta toplamamı2.gün muayene edecekler, tahlil yapacaklar sonuca göre ilaca başlayacaklar yani tedaviye. 5.gün ilk kontrole gideceksin, sonrası çoğunlukla gün aşırı. Yani 7,9,11.günler gidersin kontrole. Bunlar adetin günleri.. Genelde 11.gün tmm çatlatma yapalım diyorlar, ya da 12,13,14.günler kişiye göre değişiyor. 11.gün çatlatma iğnesi vurursan 13.gün toplama olur. O gün eşinin olması lazım. Tahmini opu ne xaman olur diye sorarsan iki kontrolden sonra yaklaşık bişe söyler doktorlar, eşin de ona göre gelir
AA ben dışarda yaptırdım amh testini,hiç öyle bişey denmedi banaSağol Allah razı olsun bana verdikleri tahlilleri yaptırdım ben sadece amh kaldı onu da merkezimizde yaptırcaz dışardan kabul etmiyoruz dediler .. tekrar ne tahlili yapıyorlar acaba kusura bakmayın günüm geldi ya telaşa girdim
Canım zaten ilk görüşme ücretsiz ya,belki doktor nasıl yönlendirirse öyle hareket ederiz belki kilodan önemli daha değişik bir sıkıntı çıkar bir değerde falan diye ikna etmeye çalışsan,erkekler maalesef anlamıyor yok hayır,benim eşim de hep erteliyodu,ama bi gün çok kötü tartıştık,birkaç gün herşeye kapattım kendimi sonra nasıl oldu bilmiyorum kabul etti,erkekler maalesef yaaaDün bu sebepten tarıştık işte söyledim aynı şekilde ama anlamadı... ne bileyim kendi bilir... şimdi bide kardeşinin çocuğu olcak doğumuna eltimin 2 ay kaldı 1 senelik evli onu görünce isteği artacak dahada ama kendi bilir ben kendimden çok onu düşünüyorum ama anlamıyo. Ne bilim hayırlısı olsun bakalım
Opu yumurta toplama oluyor.Ay bu opu nedir arkadaş ya çözemedim valla, transfer mi yumurta toplamamı
yumurta toplama cnmAy bu opu nedir arkadaş ya çözemedim valla, transfer mi yumurta toplamamı
Hepsi aynı demekki... şuan konuşmuyorum canım iki gün önce çok kırdı beni söylediklerimide anlamıyo.. söylüyorum ilk görüşmede tedavinin hemen başlamayacağını bi doktorla görüşelim bakalım ne diyecek diyorum ama dinlemiyo maalesefCanım zaten ilk görüşme ücretsiz ya,belki doktor nasıl yönlendirirse öyle hareket ederiz belki kilodan önemli daha değişik bir sıkıntı çıkar bir değerde falan diye ikna etmeye çalışsan,erkekler maalesef anlamıyor yok hayır,benim eşim de hep erteliyodu,ama bi gün çok kötü tartıştık,birkaç gün herşeye kapattım kendimi sonra nasıl oldu bilmiyorum kabul etti,erkekler maalesef yaaa
Bilmem ki canım bana öyle söylendi merkezde yapılacak dediler diğer arkadaşlar nerde yaptırdı acaba belki doktordan doktora değişiyordurAA ben dışarda yaptırdım amh testini,hiç öyle bişey denmedi bana
Bende 2. Tedaviye başlamak için resmen gün sayıyorumm belki bu sefer olur pes etmek yok gerekirse dondurulmuslarim bitene kadar devam edicem sabrın sonu selamettır Allahın izniyleYa ben çoķ gerginim adetliyken bile hamile olabilirim diye düşünürdüm ilk defa şuan çok umutsuzum halbuki daha çok pozitif olmam lazım tedaviye böyle başlamak istemiyorum ne oldu bana yaaa
Randevu için aradım adetin tam aktif olması lazım 3 e kadar tam aktifleşmesse yarın ilk gün sayılır dediler 3 e kadar iyice gelsede şu stresimden kurtulsamBende 2. Tedaviye başlamak için resmen gün sayıyorumm belki bu sefer olur pes etmek yok gerekirse dondurulmuslarim bitene kadar devam edicem sabrın sonu selamettır Allahın izniyle
Amin canım inşallah evet 3 den sonra olursa yarın 1. Gun olarak sayılıyor Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin muradını versin insallahRandevu için aradım adetin tam aktif olması lazım 3 e kadar tam aktifleşmesse yarın ilk gün sayılır dediler 3 e kadar iyice gelsede şu stresimden kurtulsamİnşallah ikincide pozitifi görürsün hayırlısıyla
Amin sağol canım ..Amin canım inşallah evet 3 den sonra olursa yarın 1. Gun olarak sayılıyor Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin muradını versin insallah
Kimse yazmamış, yaşamasam da cevap vermiş olayım. Rengi kırmızı olmadığı sürece sorun olmuyor şeklinde buradaki herkesin ve doktorların yorumu.Kızlar transferin 4.günü kahverengi akıntım oldu pozitif sonuç alan arkadaşlarda oldu mu böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?