Bu ilaçları doktorlar mı veriyor,siz takviye olsun diye mi alıyosunuz acaba,merak ettim,
Merhaba histeroskopi neden yapılıyor herkesemi yapılıyor .. tedaviniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Bende şişli memorial de tüp bebek merkezinde tedaviye başlayanlardanim. Merkez seçimimde bu sitenin çok faydası oldu. Tüm sayfaları neredeyse okudum diyebilirim. Benim 7 kasım opu oldu. Bir sonraki adetimle histereskopi yapılacak sonrasi transfer. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın tez vakitte muradimiza erelim inş. Taze transfer olmayan arkadaşlar opudan sonra crinone jeli kullandınız mı kullandıysanız ne kadar süre kullandiniz lütfen cevaplayabilir mısınız
Tesekkur ederim. Herkese yapıldığını düşünmüyorum. Benim rahmimde septum yani perde var. O duzeltilecek bide çizik atılacak.Merhaba histeroskopi neden yapılıyor herkesemi yapılıyor .. tedaviniz hayırlı olsun
Teşekkür ederim verdiğin cevap için çok gezdim sanırım ondan oldu ama genelde hep adet olmadan önce böyle akıntı gelirdiKimse yazmamış, yaşamasam da cevap vermiş olayım. Rengi kırmızı olmadığı sürece sorun olmuyor şeklinde buradaki herkesin ve doktorların yorumu.
Bu ara kendini çok yorma, bikaç gün daha fazla dinlen istersen.
Anladım teşekkür ederim sıkıntısız geçer inşallah Allah yardımcınız olsun zorlaştırmasın kolaylaştırsın .. bende bugün adet oldum ama yoğun olunca brinci gün saycaz dediler antibiyotik içmiştim ondan sanırım az az geliyor yarın tam olur inşallah perşembe gider bismillah der başlarım ..Tesekkur ederim. Herkese yapıldığını düşünmüyorum. Benim rahmimde septum yani perde var. O duzeltilecek bide çizik atılacak.
Hiç stres yapma gittikçe zaten alışacaksın. Hayırlı olur ins tedavin. Ben hep öyle dua ediyorum. Sizde ki problem neydi.Anladım teşekkür ederim sıkıntısız geçer inşallah Allah yardımcınız olsun zorlaştırmasın kolaylaştırsın .. bende bugün adet oldum ama yoğun olunca brinci gün saycaz dediler antibiyotik içmiştim ondan sanırım az az geliyor yarın tam olur inşallah perşembe gider bismillah der başlarım ..
İnşallah sağol .. eşimin hareketli spermi yüzde 10 du ameliyat dediler ameliyattan sonra olanda gitti sıfır oldu 2 senedir düzelme yok bizde tüpe karar verdik bakalım hayırlısı artıkHiç stres yapma gittikçe zaten alışacaksın. Hayırlı olur ins tedavin. Ben hep öyle dua ediyorum. Sizde ki problem neydi.
Taze transfer olmayacaklar opu dan sonra jel kullanmıyor normalde. Ama yumurtaların gelişimi yavaş olur belki 5.güne gitmez şüphesiyle her ihtimale karşı 5.güne kadar jel kullandırılıuor, sonra embriyolar 5.güne gitmiş ya da pgt ye gönderilip dondurulmuşsa jeli bırakıyoruz. Sen hiç kullanmadın sanırım. Transfer olacağın ay transferden 5 ya da 6 gün önce başlayacaksın jele.Merhaba arkadaşlar. Bende şişli memorial de tüp bebek merkezinde tedaviye başlayanlardanim. Merkez seçimimde bu sitenin çok faydası oldu. Tüm sayfaları neredeyse okudum diyebilirim. Benim 7 kasım opu oldu. Bir sonraki adetimle histereskopi yapılacak sonrasi transfer. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın tez vakitte muradimiza erelim inş. Taze transfer olmayan arkadaşlar opudan sonra crinone jeli kullandınız mı kullandıysanız ne kadar süre kullandiniz lütfen cevaplayabilir mısınız
Yok canım herkese yapılmıyo bana yapılmadı meselaMerhaba histeroskopi neden yapılıyor herkesemi yapılıyor .. tedaviniz hayırlı olsun
Hiçbir sıkıntı yoksa transferide bu ay yaparlar mı acaba ne kadar soru soruyorum yav :)Yok canım herkese yapılmıyo bana yapılmadı mesela
Bizdede erkek infertilitesi var esimin sayi hareket morfoloji çok kötü benim de amh değerim sınırda ama bakalım kismetimize sonuç ne olacakİnşallah sağol .. eşimin hareketli spermi yüzde 10 du ameliyat dediler ameliyattan sonra olanda gitti sıfır oldu 2 senedir düzelme yok bizde tüpe karar verdik bakalım hayırlısı artık
Size amh merkezde mi yapıldı bana merkezde yapacaklarını söylediler .. birde amh da kan tahlili mi oluyorBizdede erkek infertilitesi var esimin sayi hareket morfoloji çok kötü benim de amh değerim sınırda ama bakalım kismetimize sonuç ne olacak
Çok sağol canım cevabın için. Ben jel kullandım ama bana hemşire gebelik sonucunu alana kadar kullanacaksin dedi bende taze transfer olmayacağını söylemek aklıma gelmedi. Folik asit gibi kullanilacak sandım. Zaten ilk denemem ve tecrübesizim. Dün hemşire hattını arayıp tekrar sormak istedim iyi ki de sormuşum. Jeli hemen bırakın dedi. Hatta niye söylemediniz taze transfer olmayacağını falan dedi. Kızdım bende dedim bunu benim mi söylemem gerekiyor siz dosyama bakip ona göre bilgi vermiyor musunuz. Haksız mıyım? Ama içime bir kurt düştü acaba opudan sonra transfer olmayacaklara da veriyorlar mı yoksa bana boşuna mı kullandıydılar diyeTaze transfer olmayacaklar opu dan sonra jel kullanmıyor normalde. Ama yumurtaların gelişimi yavaş olur belki 5.güne gitmez şüphesiyle her ihtimale karşı 5.güne kadar jel kullandırılıuor, sonra embriyolar 5.güne gitmiş ya da pgt ye gönderilip dondurulmuşsa jeli bırakıyoruz. Sen hiç kullanmadın sanırım. Transfer olacağın ay transferden 5 ya da 6 gün önce başlayacaksın jele.
Merak ettiğin farklı bir şey olursa sorabilirsin. Hayırlısı olsun inşallah
Yok merkezde yapılmadı benim elimde zaten vardı ama semra hanım ilk muayene de amh değerini uyumsuz buldu tekrar istedi. Ben dışarda yaptırdım özellikle burda demediler bana. Ama sperm testini memorial de istediler. Evet kanda bakılıyor amh. Adetli olmana gerek yokSize amh merkezde mi yapıldı bana merkezde yapacaklarını söylediler .. birde amh da kan tahlili mi oluyor
Amh sonucu hemen çıkıyor mu peki pakete dahil değil demekki ona da extra ücret talep ederler .. bana dışardan kabul etmiyoruz hastanemizden istiyoruz dedi şaşırdım şimdiYok merkezde yapılmadı benim elimde zaten vardı ama semra hanım ilk muayene de amh değerini uyumsuz buldu tekrar istedi. Ben dışarda yaptırdım özellikle burda demediler bana. Ama sperm testini memorial de istediler. Evet kanda bakılıyor amh. Adetli olmana gerek yok
Tedaviniz hayırlı olsun.bende şişli memorial gitmeyi düşünüyorum ama yumurta takibi için kaç kez gittiniz ben istanbul dışından gidicemde çok sık çağırıyorlarsa benim için sorun olur.Merhaba arkadaşlar. Bende şişli memorial de tüp bebek merkezinde tedaviye başlayanlardanim. Merkez seçimimde bu sitenin çok faydası oldu. Tüm sayfaları neredeyse okudum diyebilirim. Benim 7 kasım opu oldu. Bir sonraki adetimle histereskopi yapılacak sonrasi transfer. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın tez vakitte muradimiza erelim inş. Taze transfer olmayan arkadaşlar opudan sonra crinone jeli kullandınız mı kullandıysanız ne kadar süre kullandiniz lütfen cevaplayabilir mısınız
Valla bilmiyorum ki canım bana birsey demediler. Extra ücreti var tabikide olmazmi hiç. Ben üni hastahanesinde yaptırdım. Yaklaşık 10 gün içinde çıkmıştıAmh sonucu hemen çıkıyor mu peki pakete dahil değil demekki ona da extra ücret talep ederler .. bana dışardan kabul etmiyoruz hastanemizden istiyoruz dedi şaşırdım şimdi
Neyse artık benim günüm geldi yetişmez orda hallederim ben :)Valla bilmiyorum ki canım bana birsey demediler. Extra ücreti var tabikide olmazmi hiç. Ben üni hastahanesinde yaptırdım. Yaklaşık 10 gün içinde çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?