- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Tesekkkur ederim ins hayırlı olur hepimiz icin. Canim ilk baslarda yumurta gelişimine göre iki üç günde bir gidiyorsun son zamanlarda beni hergun çağırmışlardı.Tedaviniz hayırlı olsun.bende şişli memorial gitmeyi düşünüyorum ama yumurta takibi için kaç kez gittiniz ben istanbul dışından gidicemde çok sık çağırıyorlarsa benim için sorun olur.
Önce yaptırdığın yok mu hic elinde. Zaten yarın tedavine başlayacaklarsa bide gec çıkıyorsa yaptırmanın önemi var mı ki zaten dozu belirlemiş olacaklar. Ama belki orda aynı günde çıkar sonuçNeyse artık benim günüm geldi yetişmez orda hallederim ben :)
İki günde bir muayeneye çağrıyolar,aynı zamanda kan tahlili veriyosunuz.Buna gore kullanacağınız ilaç dozları belirleniyor.Bu arada doğru bir seçim yapmışsıniz Memorial işinin ehli bir hastane şimdiden hayırlı olsunTedaviniz hayırlı olsun.bende şişli memorial gitmeyi düşünüyorum ama yumurta takibi için kaç kez gittiniz ben istanbul dışından gidicemde çok sık çağırıyorlarsa benim için sorun olur.
Ben hemşirenin yaptığı şey yüzünden tereddüt etmedim değil açıkçası.İki günde bir muayeneye çağrıyolar,aynı zamanda kan tahlili veriyosunuz.Buna gore kullanacağınız ilaç dozları belirleniyor.Bu arada doğru bir seçim yapmışsıniz Memorial işinin ehli bir hastane şimdiden hayırlı olsun
Yok bizde sorardıkHiçbir sıkıntı yoksa transferide bu ay yaparlar mı acaba ne kadar soru soruyorum yav :)
Evet senin kullanman ekstra olmuş biraz. Hani 5 gün kullanın deseler tamam da, fazlası gereksiz. Embriyoları dondurdukran sonra bırakmak gerekirdi artık. Onların takip etmesi gerekir tabi ki senin değil. Semra hoca böyle atlanan şeylere çok kızıyor, bir sonraki kontrolünde doktora gittiğinde dile getir istersen, bundan sonraki hastalarda daha dikkatli olsunlar en azından ona katkısı olur.Ben hemşirenin yaptığı şey yüzünden tereddüt etmedim değil açıkçası.
Yok benim ilk tedavim olacak zaten daha önce de böyle bi test istemediler sonuçları mail attım bir test eksikmiş mesela onu sordular sonucu almadım daha dedim amh sormadılarÖnce yaptırdığın yok mu hic elinde. Zaten yarın tedavine başlayacaklarsa bide gec çıkıyorsa yaptırmanın önemi var mı ki zaten dozu belirlemiş olacaklar. Ama belki orda aynı günde çıkar sonuç
Olabilir canım Emre bey benim görüşme yaptığım doktor ama bilemiyorum kiBilmem ki canım bana öyle söylendi merkezde yapılacak dediler diğer arkadaşlar nerde yaptırdı acaba belki doktordan doktora değişiyordur
Merhaba canım nasılsın nasıl geçiyo bir şey soracam kontrole gittin mi gittinse kaç haftalık dediler bana ayın 28 e randevu al dediler kalp atışını dinlemek için sana ne dediler[/QUOTE]801201"]Maalesef
Ciddi misin çok sevindim 20 gün sürmemesine,bu grupta böyle Yen'i başlayan,başlamayı düşünen veya kararsız kalan tüm arkadaşlara yardımcınızdan herkesten Allah razı olsunOpu yumurta toplama oluyor.
20 gün de pgt ye giden embriyolar için sonuç bekleme süresi ama genelde 2 hafta dolmadan sonuç geliyor.
Cok teşekkür ederim. Evet haklısın. Kesinlikle daha dikkatli olunması lazım. Histereskopi olan var mi aranizda? Histereskopiden sonraki ilk adetle transfer hazırlığına başladınız mı? Bide histereskopiden sonra ilaç kullandınız mı?Evet senin kullanman ekstra olmuş biraz. Hani 5 gün kullanın deseler tamam da, fazlası gereksiz. Embriyoları dondurdukran sonra bırakmak gerekirdi artık. Onların takip etmesi gerekir tabi ki senin değil. Semra hoca böyle atlanan şeylere çok kızıyor, bir sonraki kontrolünde doktora gittiğinde dile getir istersen, bundan sonraki hastalarda daha dikkatli olsunlar en azından ona katkısı olur.
Ben olcam inşallah bir sonraki adette, ondan sonraki adette de transfer olur dediler.Cok teşekkür ederim. Evet haklısın. Kesinlikle daha dikkatli olunması lazım. Histereskopi olan var mi aranizda? Histereskopiden sonraki ilk adetle transfer hazırlığına başladınız mı? Bide histereskopiden sonra ilaç kullandınız mı?
Aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin.Gidince zaten size güven veren bir ortamla karşılaşacaksıniz.Benim daha önce bir tecrübem daha olduğu için kıyaslama fırsatım oldu.Hiçbirşeyi şansa bırakmıyolar ve titizlikle hareket ediyolar.Tabi herşey Rabbimizden,siz elinizden gelenin en iyisini yapın sonra da tevekkül edin.Ben hemşirenin yaptığı şey yüzünden tereddüt etmedim değil açıkçası.
O zaman hemen hemen aynı zamanda transfer olacağız. Bana da öyle dediler. Bir hafta 10 gun içinde adet olacağım adet oldunuzda randevu için arayın dediler. Sizde de mi septum var? Bide histereskopi ile ılgili fiyat aldım ofis olursa 1500 ameliyat ortaminda 3500 demişlerdi ama.semra hanım hangisi olacağına dair bir şey demedi. Sizin bilginiz var mı bu konudaBen olcam inşallah bir sonraki adette, ondan sonraki adette de transfer olur dediler.
Ayrıca hemßire hatasi konusunda haklısınız nadirde olsa oluyo demek ki boyle hatalarAklınıza olumsuz şeyler getirmeyin.Gidince zaten size güven veren bir ortamla karşılaşacaksıniz.Benim daha önce bir tecrübem daha olduğu için kıyaslama fırsatım oldu.Hiçbirşeyi şansa bırakmıyolar ve titizlikle hareket ediyolar.Tabi herşey Rabbimizden,siz elinizden gelenin en iyisini yapın sonra da tevekkül edin.
Evet diğer adetle birlikte rahim transfere hazırlanıyor.Cok teşekkür ederim. Evet haklısın. Kesinlikle daha dikkatli olunması lazım. Histereskopi olan var mi aranizda? Histereskopiden sonraki ilk adetle transfer hazırlığına başladınız mı? Bide histereskopiden sonra ilaç kullandınız mı?
Malesef oluyor. Hastaneden memnunum. Doktorlar gerçekten cok iyi ben hepsiyle karşılaştım muayenelerde. Ama bazi dikkatsiz hemsirelerde yok değil ne yazikkiAyrıca hemßire hatasi konusunda haklısınız nadirde olsa oluyo demek ki boyle hatalar
Siz histereskopi oldunuz mu? Histereskopiden sonra ilaç kullanılıyor muEvet diğer adetle birlikte rahim transfere hazırlanıyor.
Evet oldum ,antibiyotik kullandim ama inan ismini hatirlamiyorum.Enfeksiyon içindi.Siz histereskopi oldunuz mu? Histereskopiden sonra ilaç kullanılıyor mu
Bende rahim içi yapışıklık çıktı, kürtajdan sonra olmuş dediler, onun için olacak. Ama ben de sormadım nasıl olacağını, telefonda konuştuk çünkü. Adet olduğumda gün alınca sorarım artık. Benim de adet ay sonu ya da ay başına denk gelecek inşallahO zaman hemen hemen aynı zamanda transfer olacağız. Bana da öyle dediler. Bir hafta 10 gun içinde adet olacağım adet oldunuzda randevu için arayın dediler. Sizde de mi septum var? Bide histereskopi ile ılgili fiyat aldım ofis olursa 1500 ameliyat ortaminda 3500 demişlerdi ama.semra hanım hangisi olacağına dair bir şey demedi. Sizin bilginiz var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?