- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Anladım teşekkür ederim cevabınız içinEvet oldum ,antibiyotik kullandim ama inan ismini hatirlamiyorum.Enfeksiyon içindi.
Benim senden önce olacak gibi. Öğrenince sana da söylerim o zaman. Inş sorunsuz atlatırız.Bende rahim içi yapışıklık çıktı, kürtajdan sonra olmuş dediler, onun için olacak. Ama ben de sormadım nasıl olacağını, telefonda konuştuk çünkü. Adet olduğumda gün alınca sorarım artık. Benim de adet ay sonu ya da ay başına denk gelecek inşallah
Hamile kalmayı engellediğini duymadım da hamilelikte hormonlardan dolayı kıllar yeniden ve daha çok çıkabilir diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum tabiKızlar birsey soracağım yüzümden epilasyona gitmek istiyorum ama hamile kalmayı engelliyor diyorlar ne yapsam karar veremedim
Cevap verdiğin için sağol canım ne bileyim gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum ilerleyen zamanda tüp bebek düşünüyorum ya sıkıntı olur diye korkuyorum sadece yüzümden gidecem zatenHamile kalmayı engellediğini duymadım da hamilelikte hormonlardan dolayı kıllar yeniden ve daha çok çıkabilir diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi
Sen gideceğin yere sor gebelik düşünüyorum sıkıntı olur mu diye ya da bir kadın doğumla görüş daha iyi olurCevap verdiğin için sağol canım ne bileyim gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum ilerleyen zamanda tüp bebek düşünüyorum ya sıkıntı olur diye korkuyorum sadece yüzümden gidecem zaten
Riskleri varmı varsa neler .. biraz araştır öyle karar ver hakkında hayırlısı olsun ..Benim yumurtalardan biri durma aşamasına gelmiş. Bir tanesi iyi durumdaymıș ama günü ile orantılı değilmiş. Pgt ye gidemeyecek ama istersem transfer edilecek. Sizce ne yapsam transfer ettirsem mi? Daha önce benim durumumda olan var mı? Moralim bozuldu yardım edin lütfen
Ben tedavimde gönül hanım ve Yücel beyle kontrollerimi oldum.transferi ve opuyu emre bey yaptı.3 ünden de çok memnun kaldım.gönül hanım çok sevecen,anlayışlı bir doktor,içiniz rahat olsun.Bu arada ben de kocaelidn gittim geldim.Biraz zorlandık açıkçası.Günaydın kızlar .. Sevinç hanım izinliymiş yarın Gönül hanıma randevu aldım inşallah güzel geçer yarın orda olan var mı :) gerçi bana sabah 9 a randevu verdi 9.30 çekebildi O da Kocaeliden geleceğiz dedim diye :))
bende bgn gönül hanımdaydım , sevınc haım ve gönul hanıma sırayla randevu verıyorlar :) ikiside tatlı iyi, sorularımızı yanıtlıyor. sıkıntı yaşamazsın cnm.Günaydın kızlar .. Sevinç hanım izinliymiş yarın Gönül hanıma randevu aldım inşallah güzel geçer yarın orda olan var mı :) gerçi bana sabah 9 a randevu verdi 9.30 çekebildi O da Kocaeliden geleceğiz dedim diye :))
ladycry acaba bütün opuları emre bey mi yapıyor benim de bikaç gün sonra opu olucak şu an tetikte bekliyoruz normalde dr um sevinç hanım ama emre beyin opu da çok iyi olduğunu duymuşutumBen tedavimde gönül hanım ve Yücel beyle kontrollerimi oldum.transferi ve opuyu emre bey yaptı.3 ünden de çok memnun kaldım.gönül hanım çok sevecen,anlayışlı bir doktor,içiniz rahat olsun.Bu arada ben de kocaelidn gittim geldim.Biraz zorlandık açıkçası.
Yumurta takibi için kaç günde gidip geldiniz acabaBen tedavimde gönül hanım ve Yücel beyle kontrollerimi oldum.transferi ve opuyu emre bey yaptı.3 ünden de çok memnun kaldım.gönül hanım çok sevecen,anlayışlı bir doktor,içiniz rahat olsun.Bu arada ben de kocaelidn gittim geldim.Biraz zorlandık açıkçası.
Opuya emre bey ve Melih bey giriyor sanırım.o gün hangisinin günüyse o giriyor.melih beyi bilmiyorum ama onun hastaları da çok memnunlar.ladycry acaba bütün opuları emre bey mi yapıyor benim de bikaç gün sonra opu olucak şu an tetikte bekliyoruz normalde dr um sevinç hanım ama emre beyin opu da çok iyi olduğunu duymuşutum
çok saol inş. hepimiz için hayırlısı olurOpuya emre bey ve Melih bey giriyor sanırım.o gün hangisinin günüyse o giriyor.melih beyi bilmiyorum ama onun hastaları da çok memnunlar.
Benim yumurtalar biraz geç büyüdü bu sefer.adetin 2. Günü gittim,sonra 5. Gün sonra gittim.daha sonraki randevular 2 günde bir oldu.hatta son kontrolüm ertesi gün oldu.toplamda ilk gidişle birlikte 6 kontrole gittim.7. Ye opuya gittim.ama sizin yumurtalar normal büyürse sanırım 4 yada 5 kez gidersinizYumurta takibi için kaç günde gidip geldiniz acaba
Ben ilk görüşmeye gittim o gün hemen karar verip başladım şimdi bu ikinci gidişim olacak yarın adetin 2. Günü bende gün aşırı sanıyordum iyi barireglin 2. günü biz gonal f e başladık sonra beni
5. gün çağırdı baktı bir ilaç daha ekledi sonra 8. gün çağırdı ben gün aşırı çağırıyorlar sanıyordum sanırım 3 . çağırmada artık günü belirlicek yumurta toplamak için hastane bugünlerde çok kalabalık siz gittiğinizde de öyle oluyor mu izlenimleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?