Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hmm kişiye göre değişiyor bu da anladım .. bende annemde kalmayı düşünüyorum bu yüzden sanki evden temelli gidiyor gibi bunalıma girdim

benim kafama takılan yumurta toplama işlemini sevinç hanımla gönül hanım yapmıyor mu o işlemi emre bey ve melih beye mi vermişler sevniç hanımla gönül hanım sadece takip mi yapıyor yani sormak istediğim hepsinin uzmanlık alanı farklı mı bu bizim için avantaj öyleyse emre bey ve melih bey sadece opu yapıyorsa

Benim yumurta toplama işlemim sevinç hanım tarafından yapıldı

Cnm gerçekten zor süreçler benim de 4 tanesi döllenmiş uygun kaliteye ulaşırsa pgt ye gidecek ulaşmazsa transfer ben de böyle bir durumla karşılaşırsam transferi tercih edeceğim bazen Laboratuar ortamında gelinemeyen embriyolar rahimde gelişim gösterebiliyor diye okumuştum kaybedecek bir şeyimiz yok özel değilse sizin sorun neydi cnm

kaç yumurta toplanmıştı inş. o 4 tane çok iyi duruma ulaşır sevinçli haberlerini alırsın

Birde ben genetik testleri yaptıralı 15 gün oldu siz gelin transfer olana kadar sonuç çıkmış olur dediler ama kağıdım da sonuç 2 ay sonra yazıyor

Canım merhaba 2.tedavide de ücretler yine aynımı oluyo? Süreç nasıl iişliyo yani?

rapor için tıp fakültelerinin interfilite bölümlerine başvuru yapıyorsun ama 2 tane aşılama olumsuz olması gerekiyor diye biliyorum aşılama yaptırmışmıydınız siz
Ben bir kere aşılama yaptırdım o da özelde oldu ikinciye gerek duymadılar ilki de gereksizdi zaten çünkü hareketli sperm yok bu durumda da yine aşılama gerekiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…