- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hmm kişiye göre değişiyor bu da anladım .. bende annemde kalmayı düşünüyorum bu yüzden sanki evden temelli gidiyor gibi bunalıma girdimBenim yumurtalar biraz geç büyüdü bu sefer.adetin 2. Günü gittim,sonra 5. Gün sonra gittim.daha sonraki randevular 2 günde bir oldu.hatta son kontrolüm ertesi gün oldu.toplamda ilk gidişle birlikte 6 kontrole gittim.7. Ye opuya gittim.ama sizin yumurtalar normal büyürse sanırım 4 yada 5 kez gidersiniz
Benim takipleri emre bey ve Umut bey yaptı opuya sevinç hanım girdi.Opuya emre bey ve Melih bey giriyor sanırım.o gün hangisinin günüyse o giriyor.melih beyi bilmiyorum ama onun hastaları da çok memnunlar.
Benim yumurta toplama işlemim sevinç hanım tarafından yapıldıbenim kafama takılan yumurta toplama işlemini sevinç hanımla gönül hanım yapmıyor mu o işlemi emre bey ve melih beye mi vermişler sevniç hanımla gönül hanım sadece takip mi yapıyor yani sormak istediğim hepsinin uzmanlık alanı farklı mı bu bizim için avantaj öyleyse emre bey ve melih bey sadece opu yapıyorsa
Hemen cevap vermem gerekiyordu. Bende transferi kabul ettim. İnşallah sonuç iyi olurRiskleri varmı varsa neler .. biraz araştır öyle karar ver hakkında hayırlısı olsun ..
Canım inşallah sonuç hayırlı olur senin için doktorlar bilgilendirmedi miHemen cevap vermem gerekiyordu. Bende transferi kabul ettim. İnşallah sonuç iyi olur
Ben de kabul ederdim muhtemelen. Genetik le ilgili bir öykünüz var mıydı? Yoksa zaten inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktırHemen cevap vermem gerekiyordu. Bende transferi kabul ettim. İnşallah sonuç iyi olur
Cnm gerçekten zor süreçler benim de 4 tanesi döllenmiş uygun kaliteye ulaşırsa pgt ye gidecek ulaşmazsa transfer ben de böyle bir durumla karşılaşırsam transferi tercih edeceğim bazen Laboratuar ortamında gelinemeyen embriyolar rahimde gelişim gösterebiliyor diye okumuştum kaybedecek bir şeyimiz yok özel değilse sizin sorun neydi cnmBenim yumurtalardan biri durma aşamasına gelmiş. Bir tanesi iyi durumdaymıș ama günü ile orantılı değilmiş. Pgt ye gidemeyecek ama istersem transfer edilecek. Sizce ne yapsam transfer ettirsem mi? Daha önce benim durumumda olan var mı? Moralim bozuldu yardım edin lütfen
kaç yumurta toplanmıştı inş. o 4 tane çok iyi duruma ulaşır sevinçli haberlerini alırsınCnm gerçekten zor süreçler benim de 4 tanesi döllenmiş uygun kaliteye ulaşırsa pgt ye gidecek ulaşmazsa transfer ben de böyle bir durumla karşılaşırsam transferi tercih edeceğim bazen Laboratuar ortamında gelinemeyen embriyolar rahimde gelişim gösterebiliyor diye okumuştum kaybedecek bir şeyimiz yok özel değilse sizin sorun neydi cnm
7 tane toplanmıştı cnm 6 su olgun çokmuş 4 tanesi döllenmiş ben de rezerv problemi var eşimde de sorun var donmuş sperm kullanıldıkaç yumurta toplanmıştı inş. o 4 tane çok iyi duruma ulaşır sevinçli haberlerini alırsın
Ay iyi o zaman canım ya geç oldu biraz ama anca girebildim :)Sen özellikle bayan doktor istersen zAten dosyana not düşüyorlarmış cnm sıkıntı yapma onlar ayarlarlar
Canım merhaba 2.tedavide de ücretler yine aynımı oluyo? Süreç nasıl iişliyo yani?Gnydn arkadaşlar Memorial da ikinci tedavim iki doktor dışında hepsine muayene oldum hepsi birbirinden profosyenel hepsi birbirinden iyi ama benim gibi riskli sorunlu hastalara tavsiyem yücel bey... işinde mükemmel belki sizlere bir faydam olur diye paylaşmak istedim rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahhhhhhh.
Cnm benim raporum vardı iki tedavide de 5760 verdik zaten iki ay arayla yaptık tedaviyiCanım merhaba 2.tedavide de ücretler yine aynımı oluyo? Süreç nasıl iişliyo yani?
Rapor nasıl çıkıyor acaba .. bir de sgk indirimi oluyor mu bilginiz var mıCnm benim raporum vardı iki tedavide de 5760 verdik zaten iki ay arayla yaptık tedaviyi
rapor için tıp fakültelerinin interfilite bölümlerine başvuru yapıyorsun ama 2 tane aşılama olumsuz olması gerekiyor diye biliyorum aşılama yaptırmışmıydınız sizRapor nasıl çıkıyor acaba .. bir de sgk indirimi oluyor mu bilginiz var mı
Ben bir kere aşılama yaptırdım o da özelde oldu ikinciye gerek duymadılar ilki de gereksizdi zaten çünkü hareketli sperm yok bu durumda da yine aşılama gerekiyor murapor için tıp fakültelerinin interfilite bölümlerine başvuru yapıyorsun ama 2 tane aşılama olumsuz olması gerekiyor diye biliyorum aşılama yaptırmışmıydınız siz
Eşim azospermi hastası cnm o yüzden direk çıktı rapor normal prosedürü bilmiyorumRapor nasıl çıkıyor acaba .. bir de sgk indirimi oluyor mu bilginiz var mı
Anladım canım yani ilk seferde olmazsa 2.ye yine sil baştan başlanıyo anladığım kadarıyla mesela 7000 lira ödedin 2.ye yine 7000 lira ödiycem dimiCnm benim raporum vardı iki tedavide de 5760 verdik zaten iki ay arayla yaptık tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?