İndirim yapıyorlar cnm ikinciye ama miktarı be kadar bilmiyorum bilen arkadaşlar cevaplayacaktır bi de menekşe hanım var çok tatlı bir hanım Memorial de en sevdiklerimden biri arayın bi sorun isterseniz zaten fiyatlar kişiye göre değişmiyor standarAnladım canım yani ilk seferde olmazsa 2.ye yine sil baştan başlanıyo anladığım kadarıyla mesela 7000 lira ödedin 2.ye yine 7000 lira ödiycem dimi
Ben fiyatı net hatırlamıyorum ama ikinci de indirim oluyor demişlerdiAnladım canım yani ilk seferde olmazsa 2.ye yine sil baştan başlanıyo anladığım kadarıyla mesela 7000 lira ödedin 2.ye yine 7000 lira ödiycem dimi
Teşekkür ederim tatlımmm yani bi zahmet indirim yapsınlar ama inşaAllah ilk denemede tutarda 2.’ye gerek kalmaz Rabbimden tek isteğim bu maddi manevi zor süreçler ama yine şükrediyorum ki maddiyattan rahatız ne insanlar var maddiyatsızlıktan yaptıramıyolar yada gecesini gündüzüne katıp yaptırmak için çalışıyolar Allahım herkesin yüzünü güldürsünnnn aminnnnİndirim yapıyorlar cnm ikinciye ama miktarı be kadar bilmiyorum bilen arkadaşlar cevaplayacaktır bi de menekşe hanım var çok tatlı bir hanım Memorial de en sevdiklerimden biri arayın bi sorun isterseniz zaten fiyatlar kişiye göre değişmiyor standar
eğer sperm sayısı 5 milyondan az ise aşılama olmasına bakılmaksızın tüp bebek raporu için başvuru yapabilirsinizEşim azospermi hastası cnm o yüzden direk çıktı rapor normal prosedürü bilmiyorum
Pgt 38 yaş üstü bayanlara ve daha önce tedavi görüp tutmayan defalarca düşük yaşayanlara diye söylemişti umut beyArkadaşlar bu pgt herkese mi uygulanıyor
Teşekkür ederimPgt 38 yaş üstü bayanlara ve daha önce tedavi görüp tutmayan defalarca düşük yaşayanlara diye söylemişti umut bey
Teşekkür ederim
kaç tane acaba pgt ye yolluyorlar pahalı bir işlem ya diyelimki 10 yumurta var hepsi gidiyor mu seçiyorlar mı aralarındanPgt 38 yaş üstü bayanlara ve daha önce tedavi görüp tutmayan defalarca düşük yaşayanlara diye söylemişti umut bey
Çok teşekkür ederim. Embriyoloji doktoru bilgilendirdi. Bugün transfer oldu inşallah hayırlı olurCanım inşallah sonuç hayırlı olur senin için doktorlar bilgilendirmedi mi
Ailemizde genetikle ilgili bir sıkıntı yok. İnşallah iyi olurBen de kabul ederdim muhtemelen. Genetik le ilgili bir öykünüz var mıydı? Yoksa zaten inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır
Benim yumurta rezervim az. Bu ay 2 yumurta toplandı ve 2 embriyo transfer edildi. İnşallah sonuç iyi olurCnm gerçekten zor süreçler benim de 4 tanesi döllenmiş uygun kaliteye ulaşırsa pgt ye gidecek ulaşmazsa transfer ben de böyle bir durumla karşılaşırsam transferi tercih edeceğim bazen Laboratuar ortamında gelinemeyen embriyolar rahimde gelişim gösterebiliyor diye okumuştum kaybedecek bir şeyimiz yok özel değilse sizin sorun neydi cnm
Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim. Embriyoloji doktoru bilgilendirdi. Bugün transfer oldu inşallah hayırlı olur
Sağlıklı olanları seçiyorlar canım. Bir de sana bağlı galiba sağlıklı olanlardan kaç tanesinin gittiğine karar vermek. Her embriyo için 295 dolar demişlerdikaç tane acaba pgt ye yolluyorlar pahalı bir işlem ya diyelimki 10 yumurta var hepsi gidiyor mu seçiyorlar mı aralarından
Amin hepimize inşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
Pgt ye beşinci güne giden embriyoların içinde pgt ye gitmeye uygun olanlar gönderiliyor.kaç tane acaba pgt ye yolluyorlar pahalı bir işlem ya diyelimki 10 yumurta var hepsi gidiyor mu seçiyorlar mı aralarından
Benim 5 embriyom 5. Güne gitti. İki tanesi için 6. Gün beklendi. Onlar çöp oldu. Kalan üç taneyi gönderdik. Her embriyo için ayrı ücret ödedik. 295$ Tek embriyo fiyatı. 5 i kalsa beşide gönderilirdi büyük olasılık.kaç tane acaba pgt ye yolluyorlar pahalı bir işlem ya diyelimki 10 yumurta var hepsi gidiyor mu seçiyorlar mı aralarından
Allah pozitif sonuç göstersin güzel hamilelikler nasip olsun inşallah.Çok teşekkür ederim. Embriyoloji doktoru bilgilendirdi. Bugün transfer oldu inşallah hayırlı olur
Sağol canımAllah pozitif sonuç göstersin güzel hamilelikler nasip olsun inşallah.
Cnm benim rabbim yavrularına can verdin inşallah minik mucizelerine kavuştursun inşallah burada olan olmayan bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim yumurta rezervim az. Bu ay 2 yumurta toplandı ve 2 embriyo transfer edildi. İnşallah sonuç iyi olur
5.güne giden embriyoyu 6.güne ne için beklettilerde transferleri yapılmadı acaba?Benim 5 embriyom 5. Güne gitti. İki tanesi için 6. Gün beklendi. Onlar çöp oldu. Kalan üç taneyi gönderdik. Her embriyo için ayrı ücret ödedik. 295$ Tek embriyo fiyatı. 5 i kalsa beşide gönderilirdi büyük olasılık.
bende aynen doktora sırdum onu gelişimi yavaştır ondan dedi. ama şimdi okudum. pgt ye uygun olmayanı transfer etmişler. aklımda deli sorular. ve yavaş ilerlediği için üç günlük embriyo dondurulmuş transfer edilecek. başka bir arkadaşın. artık nasip kısmet. ve pgt ye giden embriyolar iki tanesi iyi kalitedeydi biri biraz daha zayıftı. tek embriyo uygun bulundu. biri dayandı onca işleme güçlü çıktı inşallah evlat olur oda bana. nasip artık her işte bir hayır vardır dedik sabrediyoruz.5.güne giden embriyoyu 6.güne ne için beklettilerde transferleri yapılmadı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?