Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım yani ilk seferde olmazsa 2.ye yine sil baştan başlanıyo anladığım kadarıyla mesela 7000 lira ödedin 2.ye yine 7000 lira ödiycem dimi
İndirim yapıyorlar cnm ikinciye ama miktarı be kadar bilmiyorum bilen arkadaşlar cevaplayacaktır bi de menekşe hanım var çok tatlı bir hanım Memorial de en sevdiklerimden biri arayın bi sorun isterseniz zaten fiyatlar kişiye göre değişmiyor standar

Teşekkür ederim tatlımmm yani bi zahmet indirim yapsınlar ama inşaAllah ilk denemede tutarda 2.’ye gerek kalmaz Rabbimden tek isteğim bu maddi manevi zor süreçler ama yine şükrediyorum ki maddiyattan rahatız ne insanlar var maddiyatsızlıktan yaptıramıyolar yada gecesini gündüzüne katıp yaptırmak için çalışıyolar Allahım herkesin yüzünü güldürsünnnn aminnnn

Benim yumurta rezervim az. Bu ay 2 yumurta toplandı ve 2 embriyo transfer edildi. İnşallah sonuç iyi olur

kaç tane acaba pgt ye yolluyorlar pahalı bir işlem ya diyelimki 10 yumurta var hepsi gidiyor mu seçiyorlar mı aralarından
Sağlıklı olanları seçiyorlar canım. Bir de sana bağlı galiba sağlıklı olanlardan kaç tanesinin gittiğine karar vermek. Her embriyo için 295 dolar demişlerdi

kaç tane acaba pgt ye yolluyorlar pahalı bir işlem ya diyelimki 10 yumurta var hepsi gidiyor mu seçiyorlar mı aralarından
Benim 5 embriyom 5. Güne gitti. İki tanesi için 6. Gün beklendi. Onlar çöp oldu. Kalan üç taneyi gönderdik. Her embriyo için ayrı ücret ödedik. 295$ Tek embriyo fiyatı. 5 i kalsa beşide gönderilirdi büyük olasılık.

5.güne giden embriyoyu 6.güne ne için beklettilerde transferleri yapılmadı acaba?

5.güne giden embriyoyu 6.güne ne için beklettilerde transferleri yapılmadı acaba?
bende aynen doktora sırdum onu gelişimi yavaştır ondan dedi. ama şimdi okudum. pgt ye uygun olmayanı transfer etmişler. aklımda deli sorular. ve yavaş ilerlediği için üç günlük embriyo dondurulmuş transfer edilecek. başka bir arkadaşın. artık nasip kısmet. ve pgt ye giden embriyolar iki tanesi iyi kalitedeydi biri biraz daha zayıftı. tek embriyo uygun bulundu. biri dayandı onca işleme güçlü çıktı inşallah evlat olur oda bana. nasip artık her işte bir hayır vardır dedik sabrediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…