Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar tek gen mutasyonu olup pgt için öncesinde set up yaptıran ve tek gen mutasyonu için embriyonun genetik taraması ve sonrasında kromozomal tarama için pgt yaptıran var mı,benim için çok çok önemli;ben sizlerden azıcık farklıyım;genetik hastalıktan kızımı kaybettim, ama bizim yolumuz sizin pgt kere ek olarak tek gen mutasyonu için de embriyonun genetik taramasını gerektiriyor;yani pgt yaptıranların embriyoları 1 kez genetiğe giderken bizimki ayrı ayrı 2 kez gidecek,ikisi için de embriyolardan ayrı ayrı örnek alacaklar,var mı benim gibi olan acaba

canım hiç moralını bozma kesin transfer ol Rabbim ol derse olur tutunur sana... benım günümle uyumluydu ve gayet kaliteli embriyodu ama olmadı... bu işler nasip işi sen şansını dene

9.30 randevusuna yetişemedik trafikten 10da geldik saat 11.10 hala bekliyoruz
canım ben birkez 2 saat beklediğimi bilirim sonra söylemiştim randevuyla ilgilenen kıza hemen senı alalım dedım, ama çogu zaman erkende gitsem zamanında gitsem 30-40 dk beklediğim oluyor

9.30 randevusuna yetişemedik trafikten 10da geldik saat 11.10 hala bekliyoruz
Bunu için stres yapma sakin ol. Ben koltuğa yattım muayene ye hazırım ama emre bey yumurta toplamaya gitmiş 40 dakika öyle bekledim hiç sıtres yapmadan. İhtiyacın olan tek şey sakin olmak. Pozitif olmak.

Bunu için stres yapma sakin ol. Ben koltuğa yattım muayene ye hazırım ama emre bey yumurta toplamaya gitmiş 40 dakika öyle bekledim hiç sıtres yapmadan. İhtiyacın olan tek şey sakin olmak. Pozitif olmak.
Ya ben beklemeyi geçtim bugün bunlar ters yerinden mi kalkmış nedir ne güleryüz ne bişey ilaç için nasıl kullanacağımı anlatan ayrı bi hava bi surat oturmuş oraya şuan yeni bitti işim yeniden test verdiler amh niye yapmadınız spermiogram niye vermediniz yok genetik niye yok o zaman burda yapalım sinirimi alt üst ettiler en nefret ettiğim suratsız insanlar bu hastaneye hiç yakıştıramadım devlette bile böyle yapmıyorlar .. üstüne bi de polikistik over var demesin mi bi yok diyolar bi var diyolar oofff oofff biri ilaca bugün başla diyo biri testi yap öyle başla diyo nasıl bi gündü bu ya

canım ben birkez 2 saat beklediğimi bilirim sonra söylemiştim randevuyla ilgilenen kıza hemen senı alalım dedım, ama çogu zaman erkende gitsem zamanında gitsem 30-40 dk beklediğim oluyor
Bizde Erken gittiğimiz halde hiç bi zaman tam randevu saatinde giremedik dedigin gibi en az 30-40 dk bekliyoruz

hayırlı olsun tedavin canım stresli başlamışssın ama sonu güzel olur İnşallah muayeneyi yapan dr ne dedi o önemli bide böyle kararsız kaldılarsa dosyanı semra hocaya göstereceklerdir o nedenle rahat ol hakkında hayırlısı olsun...

Gönül hanım muayene etti polikistik ileri değil sorun yok bir sürü yumurtan olur dedi genetik test çıkmazsa beklicez ya da orda yaptırcam beklemek istemiyorum ilaçları yazdılar bugün başlıcakmış msj atıcaz dedi

Glifor sabah yarım akşam yarım dedi bugün başla dedi sonra msj bekleyin dedi bugün hiç memnun kalmadım sinirimi alt üst ettiler moralli gittim sıfıra düştüm ..

İnşallah teşekkür ederim .. bugün orda amh Lh E2 yapıldı amh 110 tl miş .. extra insülin , açlık kan şekeri , total testesteron, 17-OH progesteron, DHFA-SO4, kortizol, bu testleri istedi şimdi

canım bende de hafif pko var adetlerim düzenli , gönül hanım ve semra hanım sorun değil bizim için biraz olsun avantaj oluyor çok sayıda yumurta topluyoruz dedı... gerçekten de öyle oldu 15 yumurta toplandı , hepsi döllendi 11 tanesi 5. güne gidip blast oldu

Gönül hanımı istemicem bi daha kesinlikle hiç pozitif enerji vermedi bana
cnm eğer erkek doktor da olur diyorsan kesinlikle emre beyi seçmelisin insana gerçekten pozitif enerji veren bir doktor... eğer sadece kadın doktor dersen geriye sevinç hanım kalıyor...

cnm eğer erkek doktor da olur diyorsan kesinlikle emre beyi seçmelisin insana gerçekten pozitif enerji veren bir doktor... eğer sadece kadın doktor dersen geriye sevinç hanım kalıyor...
Evet ben erkek olmasın diye Gönül hanımı seçmiştim ama uyuşmadık .. ilk doktorum Sevinç hanımdı zaten ondan memnundum bir dahakine rahat hissedersem emre beyi tercih edeceğim moral önemli şuan düzelemedim bile yani

Canım şimdi bu biraz olsun su serpti içime inşallah bundan sonraki aşamalarım güzel olumlu geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…