- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
canım hiç moralını bozma kesin transfer ol Rabbim ol derse olur tutunur sana... benım günümle uyumluydu ve gayet kaliteli embriyodu ama olmadı... bu işler nasip işi sen şansını deneBenim yumurtalardan biri durma aşamasına gelmiş. Bir tanesi iyi durumdaymıș ama günü ile orantılı değilmiş. Pgt ye gidemeyecek ama istersem transfer edilecek. Sizce ne yapsam transfer ettirsem mi? Daha önce benim durumumda olan var mı? Moralim bozuldu yardım edin lütfen
Ben de bi kere geç kalmıştım, geç kalınca saat biraz sarkıyor evet.9.30 randevusuna yetişemedik trafikten 10da geldik saat 11.10 hala bekliyoruz
canım ben birkez 2 saat beklediğimi bilirim sonra söylemiştim randevuyla ilgilenen kıza hemen senı alalım dedım, ama çogu zaman erkende gitsem zamanında gitsem 30-40 dk beklediğim oluyor9.30 randevusuna yetişemedik trafikten 10da geldik saat 11.10 hala bekliyoruz
Sağol canım dün transferim gerçekleşticanım hiç moralını bozma kesin transfer ol Rabbim ol derse olur tutunur sana... benım günümle uyumluydu ve gayet kaliteli embriyodu ama olmadı... bu işler nasip işi sen şansını dene
İnşallah canım çok teşekkür ederimCnm benim rabbim yavrularına can verdin inşallah minik mucizelerine kavuştursun inşallah burada olan olmayan bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bunu için stres yapma sakin ol. Ben koltuğa yattım muayene ye hazırım ama emre bey yumurta toplamaya gitmiş 40 dakika öyle bekledim hiç sıtres yapmadan. İhtiyacın olan tek şey sakin olmak. Pozitif olmak.9.30 randevusuna yetişemedik trafikten 10da geldik saat 11.10 hala bekliyoruz
Ya ben beklemeyi geçtim bugün bunlar ters yerinden mi kalkmış nedir ne güleryüz ne bişey ilaç için nasıl kullanacağımı anlatan ayrı bi hava bi surat oturmuş oraya şuan yeni bitti işim yeniden test verdiler amh niye yapmadınız spermiogram niye vermediniz yok genetik niye yok o zaman burda yapalım sinirimi alt üst ettiler en nefret ettiğim suratsız insanlar bu hastaneye hiç yakıştıramadım devlette bile böyle yapmıyorlar .. üstüne bi de polikistik over var demesin mi bi yok diyolar bi var diyolar oofff oofff biri ilaca bugün başla diyo biri testi yap öyle başla diyo nasıl bi gündü bu yaBunu için stres yapma sakin ol. Ben koltuğa yattım muayene ye hazırım ama emre bey yumurta toplamaya gitmiş 40 dakika öyle bekledim hiç sıtres yapmadan. İhtiyacın olan tek şey sakin olmak. Pozitif olmak.
Bizde Erken gittiğimiz halde hiç bi zaman tam randevu saatinde giremedik dedigin gibi en az 30-40 dk bekliyoruzcanım ben birkez 2 saat beklediğimi bilirim sonra söylemiştim randevuyla ilgilenen kıza hemen senı alalım dedım, ama çogu zaman erkende gitsem zamanında gitsem 30-40 dk beklediğim oluyor
hayırlı olsun tedavin canım stresli başlamışssın ama sonu güzel olur İnşallah muayeneyi yapan dr ne dedi o önemli bide böyle kararsız kaldılarsa dosyanı semra hocaya göstereceklerdir o nedenle rahat ol hakkında hayırlısı olsun...Ya ben beklemeyi geçtim bugün bunlar ters yerinden mi kalkmış nedir ne güleryüz ne bişey ilaç için nasıl kullanacağımı anlatan ayrı bi hava bi surat oturmuş oraya şuan yeni bitti işim yeniden test verdiler amh niye yapmadınız spermiogram niye vermediniz yok genetik niye yok o zaman burda yapalım sinirimi alt üst ettiler en nefret ettiğim suratsız insanlar bu hastaneye hiç yakıştıramadım devlette bile böyle yapmıyorlar .. üstüne bi de polikistik over var demesin mi bi yok diyolar bi var diyolar oofff oofff biri ilaca bugün başla diyo biri testi yap öyle başla diyo nasıl bi gündü bu ya
Gönül hanım muayene etti polikistik ileri değil sorun yok bir sürü yumurtan olur dedi genetik test çıkmazsa beklicez ya da orda yaptırcam beklemek istemiyorum ilaçları yazdılar bugün başlıcakmış msj atıcaz dedihayırlı olsun tedavin canım stresli başlamışssın ama sonu güzel olur İnşallah muayeneyi yapan dr ne dedi o önemli bide böyle kararsız kaldılarsa dosyanı semra hocaya göstereceklerdir o nedenle rahat ol hakkında hayırlısı olsun...
Glifor sabah yarım akşam yarım dedi bugün başla dedi sonra msj bekleyin dedi bugün hiç memnun kalmadım sinirimi alt üst ettiler moralli gittim sıfıra düştüm ..[/QU
zor geçmiş günün gerçekten ama sen mesajı bekle bence herşey düzene girer İnşallah rahat ol
canım bende de hafif pko var adetlerim düzenli , gönül hanım ve semra hanım sorun değil bizim için biraz olsun avantaj oluyor çok sayıda yumurta topluyoruz dedı... gerçekten de öyle oldu 15 yumurta toplandı , hepsi döllendi 11 tanesi 5. güne gidip blast olduGönül hanım muayene etti polikistik ileri değil sorun yok bir sürü yumurtan olur dedi genetik test çıkmazsa beklicez ya da orda yaptırcam beklemek istemiyorum ilaçları yazdılar bugün başlıcakmış msj atıcaz dedi
cnm eğer erkek doktor da olur diyorsan kesinlikle emre beyi seçmelisin insana gerçekten pozitif enerji veren bir doktor... eğer sadece kadın doktor dersen geriye sevinç hanım kalıyor...Gönül hanımı istemicem bi daha kesinlikle hiç pozitif enerji vermedi bana
Evet ben erkek olmasın diye Gönül hanımı seçmiştim ama uyuşmadık .. ilk doktorum Sevinç hanımdı zaten ondan memnundum bir dahakine rahat hissedersem emre beyi tercih edeceğim moral önemli şuan düzelemedim bile yanicnm eğer erkek doktor da olur diyorsan kesinlikle emre beyi seçmelisin insana gerçekten pozitif enerji veren bir doktor... eğer sadece kadın doktor dersen geriye sevinç hanım kalıyor...
Canım şimdi bu biraz olsun su serpti içime inşallah bundan sonraki aşamalarım güzel olumlu geçercanım bende de hafif pko var adetlerim düzenli , gönül hanım ve semra hanım sorun değil bizim için biraz olsun avantaj oluyor çok sayıda yumurta topluyoruz dedı... gerçekten de öyle oldu 15 yumurta toplandı , hepsi döllendi 11 tanesi 5. güne gidip blast oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?