Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tabi cnm moral önemlı ben gönül hanımda ilk görüşmede ve genel olarak rutin muanelerde çok memmun kaldım, sadece bir kere yüzü gerçekten çok asıktı , canı sıkındı belli, hiç konuşmadı benle önceden nasılsınız falan derdi biraz sohbet ederdi , sonra muane ederdı , o gün hemen muane ettı soracagınız birsey var mı dedi bende aslında vardı ama o an sormak istemedim yok dedım hemen çıktı ... yane sonuçta stresli bir iş yapıyorlar bazen bizde böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz

Evet bugün bana da aynısını yaptı soracağım şeyler tabiki vardı bende yok dedim .. onlar stresli olabilir ama biz daha stresliyiz duygu karmaşası içindeyiz ne bileyim bize pozitif olmaları lazım ilk ve sondu bir daha denk gelmeyiz umarım neredeyse tedavimi iptal edecektim o dereceye getirdiler çok tuhaf

cnm sana hak veriyorum bende ilk muanede öyle denk gelseydım bende istemezdim, ilk izlenim gerçekten çok önemlı benım zaten doktorlardan pek beklentim yok , memorili tercih etmemin sebebi labaratuvar ve semra hanımdır. Diğer doktorlara pek takılmıyorum... benım de transferımı sevinç hanım yaptı , ama ben birdaha sevinç hanımı istemeyecegım aslında iyi bir doktor biliyorum ama ilk transferım negatif olduğu için psikolojik olarak bende olumsuz çağrışım yapıyor :) totem yaptım semra hanım transferimi yaparsa pozitif olucak sankı buda benım saçma takıntım :)

Hahahahah ay neden bilmiyorum şu msjdan sonra keyiflendim :)) bugün hastanede biri vardı ben hastanelere hiç güvenmiyorum bizim yumurtalarımızı başkalarına verebilirler falan dedi gözünü seveyim sus zaten moralmen çökerttiler beni bi de sen paranoya yaptırma bana dedim :)))

ha ha ha aynısını benım eşimde yaptı gitmiş embriyologlara sperm verme esnasında aman gözünüzü seviyim sakin spermle yumurtaları karıştırmayın demiş, ordakinler kopmuş tabiki :))

ha ha ha aynısını benım eşimde yaptı gitmiş embriyologlara sperm verme esnasında aman gözünüzü seviyim sakin spermle yumurtaları karıştırmayın demiş, ordakinler kopmuş tabiki :))
Ya bide benim kafam şuna takıldı ilacın biri sabah akşam bugün başla dedi ya akşam olacak bunlar msjı atana kadar

Ya bide benim kafam şuna takıldı ilacın biri sabah akşam bugün başla dedi ya akşam olacak bunlar msjı atana kadar
birsey olmaz canım onlar 4-5 gibi mesaj atar birtanesını mesaj atar atmaz iç diğerini akşam yatmadan önce içersin

Evet ilaç eğitiminde bir hemşire var adını bilmiyorum esmer ela gibi gözleri. Huysuz biraz eğitimde soru sordukça kadın geriliyor. Bende internetten tekrar baktım hepsinin kullanımına. Sabırlı ol gerekirse tersle tepki göster. İyi davranmak zorundalar. İşlerini yapsınlar. Bunların bir sınav olduğunu düşün. Ve sabret

Ben tepkimi verirdim de işte eşim pek sevmiyor öyle şeyleri şimdi tembihledim bidaha böyle şeyle karşılaşırsam bana karışma lafımı söylicem diye tamam dedi bu arada beni hala aramadılar ilaçlarda akşama gelir dedi eczaneler

İlaçları hangi eczaneden aldınız, hastane yakınındaki İdil de uygun veriyorlar

En geç 4 te ararlar diye biliyorum.insan tabiki istemez kimseyle tersleşmek ama arananı haklamak gerek.

En geç 4 te ararlar diye biliyorum.insan tabiki istemez kimseyle tersleşmek ama arananı haklamak gerek.
Evet hepsi suratsız söyleniyorlar bi havalardalar ilk gittiğimde iyiydi ama bugün şok geçirdim resmen sinirimden ağladım doktor bi hava hemşire başka hava hahahah ay sinirlerim hala düzelmedi yaa amma taktım

Arkadaşlar eğer raporunuz varsa doktorun yazdığı reçeteyi devlet hastanesindeki yada sgk anlaşması olan bir hastanede yazdirin. Cok daha uyguna geliyor ilaçlar.

Benim de 3 embriyom 5. Güne gitti. Bir tanesi 5.gunde donduruldu diğer ikisinin gelişimi yavaştı 6.gun beklendi ve 6. Günde onlarda donduruldu. Embriyolog aradığında kalitelerini sordum 3ude 5aa dedi. Ama ikisi 6.gun ya nasıl 5aa oluyor bende anlayamadım. 6.gun embriyosu iyi birsey mi? Bilen cevaplasın lütfen

Bu konuda çok bir fik
bu konuda çok bir fikrim Yok ama herkese farklı uygulama var bu kesin neye göre hiç bilmiyorum. Mantığımın almadığı çok şey var açıkcası. İşimi Allah'a emanet ettim. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…