- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Maalesef benimde soru işaretlerim çok fazla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı insanlarla karsilastirsin.Bu konuda çok bir fik
bu konuda çok bir fikrim Yok ama herkese farklı uygulama var bu kesin neye göre hiç bilmiyorum. Mantığımın almadığı çok şey var açıkcası. İşimi Allah'a emanet ettim. Bekliyorum
Valla ben hiç takip doktorunu degistirmedim ama bence arayıp başka doktor istediğini söylersen bence yardımcı olurlar. 150 gonalf dozun canım. Hayırlı olsun tedavin.Şimdi msj attılar gonalf 150 işk ilaç başlayın 18 ine gönül hanıma randevu yazmışlar bu randevuyu değiştirebiliyor muyum birde bu 150 ilaç dozu mu oluyor acaba
Teşekkür ederim hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah Sevinç hanım izinli gönül hanım var dediValla ben hiç takip doktorunu degistirmedim ama bence arayıp başka doktor istediğini söylersen bence yardımcı olurlar. 150 gonalf dozun canım. Hayırlı olsun tedavin.
cnm benımde 6. güne giden 2 embriyom var birisi 5aa, digeri ise 5bb bu embriyolar gelişimleri yavaş ama yinede blast olmayı başarmış embriyolar... 5. günde blast olmayan embriyolara 1 gün daha şans veriyoarlar bu sürede blast olduysa onlarıda donduruyorlar veya transfer ediyorlar...Benim de 3 embriyom 5. Güne gitti. Bir tanesi 5.gunde donduruldu diğer ikisinin gelişimi yavaştı 6.gun beklendi ve 6. Günde onlarda donduruldu. Embriyolog aradığında kalitelerini sordum 3ude 5aa dedi. Ama ikisi 6.gun ya nasıl 5aa oluyor bende anlayamadım. 6.gun embriyosu iyi birsey mi? Bilen cevaplasın lütfen
canım gonal-f kalem şeklınde bir iğne göstergiyi 150'ye ayarlayıp dozu o şekılde uyguluyorsun... randevuyuda istersen değiştirebilirsinŞimdi msj attılar gonalf 150 işk ilaç başlayın 18 ine gönül hanıma randevu yazmışlar bu randevuyu değiştirebiliyor muyum birde bu 150 ilaç dozu mu oluyor acaba
Allahım şimdi ben o iğneyi nasıl vuracağım .. orda güya eğitim veren kişi anlatıyo sinirimi bozduğu için dinleyemedim bile 5 ile 7 arası ne zaman istersen vruyosun dedi bende dedim 5 te başlar 7 ye kadar anca vururum zaten gayet güleçim o bildiğin somurtmuş sanki ona sövmüşüm gibi tepki veriyo iğneyi deneyin dedi gerek yok dedim bende imzaları attım çıktım 18 inde gideceğiz inşallah o zamanda sorun yaşarsam kesinlikle orda çözüp problemi öyle çıkacağım benim moralimi bozmaya hakları yok ben ne yapacağımı anlayamıyorum böyle oluncacanım gonal-f kalem şeklınde bir iğne göstergiyi 150'ye ayarlayıp dozu o şekılde uyguluyorsun... randevuyuda istersen değiştirebilirsin
cnm gonal-f vurmak çok kolay hiçbirsey hissetmıyorsun... asıl benı zorlayan yumurtalar kontrollu büyüsün, erken çatlamasın diye bir iğne daha veriyorlar adını unuttum şimdi o iğne biraz yakıyor o iğneyi bana eşim vururdu :))Allahım şimdi ben o iğneyi nasıl vuracağım .. orda güya eğitim veren kişi anlatıyo sinirimi bozduğu için dinleyemedim bile 5 ile 7 arası ne zaman istersen vruyosun dedi bende dedim 5 te başlar 7 ye kadar anca vururum zaten gayet güleçim o bildiğin somurtmuş sanki ona sövmüşüm gibi tepki veriyo iğneyi deneyin dedi gerek yok dedim bende imzaları attım çıktım 18 inde gideceğiz inşallah o zamanda sorun yaşarsam kesinlikle orda çözüp problemi öyle çıkacağım benim moralimi bozmaya hakları yok ben ne yapacağımı anlayamıyorum böyle olunca
Canım nette gonal-f kullanımı yaz uygulamalı videolar var izle uygula ben öyle yapmıştım. İkincide verilen iki iğnem daha olmuştu luveris ve cetrotide onlarda aynı şekil netten videoları izleyerek yaptım.Allahım şimdi ben o iğneyi nasıl vuracağım .. orda güya eğitim veren kişi anlatıyo sinirimi bozduğu için dinleyemedim bile 5 ile 7 arası ne zaman istersen vruyosun dedi bende dedim 5 te başlar 7 ye kadar anca vururum zaten gayet güleçim o bildiğin somurtmuş sanki ona sövmüşüm gibi tepki veriyo iğneyi deneyin dedi gerek yok dedim bende imzaları attım çıktım 18 inde gideceğiz inşallah o zamanda sorun yaşarsam kesinlikle orda çözüp problemi öyle çıkacağım benim moralimi bozmaya hakları yok ben ne yapacağımı anlayamıyorum böyle olunca
Bana lucrin diye bi iğne verdi onlar şimdi değil sonra dedi iğnem gelmedi daha 5.30 da gelecekmiş 6.30 da eşim alıp bana getirecek bismillah diyip başlayacağım bakalım :)Canım nette gonal-f kullanımı yaz uygulamalı videolar var izle uygula ben öyle yapmıştım. İkincide verilen iki iğnem daha olmuştu luveris ve cetrotide onlarda aynı şekil netten videoları izleyerek yaptım.
Bana da bi iğne daha vermiş inşallah o yakandan değildir ya çok tırsıyorum :)))cnm gonal-f vurmak çok kolay hiçbirsey hissetmıyorsun... asıl benı zorlayan yumurtalar kontrollu büyüsün, erken çatlamasın diye bir iğne daha veriyorlar adını unuttum şimdi o iğne biraz yakıyor o iğneyi bana eşim vururdu :))
Merhaba Evet randevu alıp gidiyosun canımKızlar merhaba :) İlk görüşme için randevu almak gerekiyor mu?
Canım tedavin hayırlı olsun.iğne dozun düsuk çok yumurtan olacak demekki.iğneyi diğer arkadasimizda yazmış sağolsun net ten izleyerek yap muhakkak çünkü çok önemli bir iğne.aynı zamanda cokta basit yapması.diğer iğne ceteotide bende pek yakma yapmamıştı.hepsi uygulaması basit şeyler.Sen lütfen sakin ol.bu tedavinin en önemli ayagi sakin ve stressiz olmak.doktorlarda insan belki oda çok kötü bir gün geciriyordur.yaptgini onaylamiyorum ama çok naif bir doktor dur kesinlikle.lütfen bugünü unut.bebeğine kavusucan ilk aşamaya başlıyorsun.bu duruma gelebilmek için bile o kadar engeller cikiyor ki bazen.çok şükür sen hepsini asmissin.kromozom testi biz yaptırmıştı k eşimle bana.2016 haziran di galiba 960tl gibi tutmuştu.Bana da bi iğne daha vermiş inşallah o yakandan değildir ya çok tırsıyorum :)))
Canım çok teşekkür ederim moral oluyorsunuz bana evet ilk görüşmemiz mayıs ayındaydı testleri yaptırana kadar 6 ay geçti bir türlü nasip olmadı hep birşey çıktı çok şükür bitti bugün yeni testler verdi bana yarın birgün onları yaptırırım kromozomu da beklememek için yeniden orda yaptırmayı düşünüyorum tek eşimden istendiCanım tedavin hayırlı olsun.iğne dozun düsuk çok yumurtan olacak demekki.iğneyi diğer arkadasimizda yazmış sağolsun net ten izleyerek yap muhakkak çünkü çok önemli bir iğne.aynı zamanda cokta basit yapması.diğer iğne ceteotide bende pek yakma yapmamıştı.hepsi uygulaması basit şeyler.Sen lütfen sakin ol.bu tedavinin en önemli ayagi sakin ve stressiz olmak.doktorlarda insan belki oda çok kötü bir gün geciriyordur.yaptgini onaylamiyorum ama çok naif bir doktor dur kesinlikle.lütfen bugünü unut.bebeğine kavusucan ilk aşamaya başlıyorsun.bu duruma gelebilmek için bile o kadar engeller cikiyor ki bazen.çok şükür sen hepsini asmissin.kromozom testi biz yaptırmıştı k eşimle bana.2016 haziran di galiba 960tl gibi tutmuştu.
Alkollü pamukla siliyo cnm.biz idil eczanesinden ilaçları alırken eczacı sağolsun ücretsiz vermişti ewet göbeğini sıkıyosun ve öyle yapıyosun yapılacak yerler videoda göstermiştir ve unutma gonal f i her gün aynı saatte yapman lazım bu çok önemli.Allah hepimixin yardımcısı olsun inşallahŞimdi bir video izledim göbeğini sıkıp yapıyor bu önemli mi direkt olarak iğneyi batırsam olmaz mı birde neyle sildi göbeğini ya ben çok soru soruyorum ama yanlış bişe yapmayım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?